Hanimefendi, o sizin görmek istediginiz "resim"! Sizin icinden baktiginiz pencere ve akabindeki yorumunuz...
Birlik beraberlik, aciyi paylasma zamaniyken,siz cekilen bi fotograf üzerinden adamlarin sözde hissettikleri üzerinden ahkam kesiyorsunuz,
ve insanlarin yarasina tuz basiyorsunuz.
Böyle bir zamanda dogru oldugunu düsünmüyorum,
Ne kışkırtmasından bahsediyorsunuz hanımefendi kendinize gelin ,düşüncelerimizi özgürce paylaşamayacak mıyız ?
Yahu nerden biliyorsunuz adamlarin ne düsündügünü, ne hissettigini, acip kalbine mi baktiniz.
Ne de kolay yaftaliyorsunuz insanlari,
böyle bi durumda bile devlete nasil yüklensem diye sacma sapan varsayimlarla geliyorsunuz,
bari bekleyin bi kac gün, herkesin ici yaniyor, sirasi mi bu tür kiskirtmalarin...
Birincisi ben sadece fotoğrafı paylaştım tek kelime yazmadım, "ahkam kesiyorsunuz" falan diyemezsiniz bana. İkincisi o sizin doğrunuz sizi ilgilendirir benim doğrum da beni, ben acımı kendimce yaşıyorum bu da sizi ilgilendirmez. Ön yargılıyım evet, biz hakkımızı ararken kimse acaba içlerinden ne geçiyor diye sormadı, ben de sormayacağım bundan sonra böyle. Bunların bende kredileri tükeneli çok oldu.
Ne kadar üzgün olsam da hala kendimdeyim ve cok sükür hala "sagduyuluyum" merak etmeyin.
Size de tavsiye ederim, böyle zamanlarda en ihtiyacimiz olan sey.
Bravo o zaman, devam edin... Alkisliyorum sizi.
Böyle bir zamanda gercekten en ihtiyacimiz olan seydi sizin bu tür yorumlariniz...
Neyse, bizim üzüntümüz bize yetiyor.
Ne kadar üzgün olsam da hala kendimdeyim ve cok sükür hala "sagduyuluyum" merak etmeyin.
Size de tavsiye ederim, böyle zamanlarda en ihtiyacimiz olan sey.
Geceden beri uyku uyuyamadık buralarda bir umut iyi haber bekliyoruz biz hanımefendi biz de sağduyuluyuz birbirimizi kırmadık hiç
bizim tepki gösterdiğimiz insanlar belli
Bu olayın sorumlusu hükümettir.
ve vatandaşın hükümeti eleştirme, beğenmediği hükümete isyan etme hakkı vardır
bu hakkı da hiçbir insan evladı sorgulayamaz kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?