Türkiye Yasta ....

bakan doğru söylemiş. Eğer kasıt ile can verdilerse (ki öyle) Allahın izniyle şehit olmuşlardır şehitler olurken acı duymazlar ve şehitlik ölümlerin en güzelidir Allah onlara şehitlik makamı nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 25 yaşındayım 25 yıldır öğrendiğim bi şey var ki ; burası özgür bi ülke devlet adalet karışmaz isteyen istediği yerde ölür.Maalesef bize kalan onların güzel öldüğünü kabullenmek...

Arkadaşım ben ironi yaptığını anladım, fakat hani yanlış anlayanlar üstüne gelmesin bence değiştir yazdıklarını. Kırmayalım kırılmayalım bugün.

kusura bakmayın, kırmızı ile işaretlediğim yeri anlayamadım.
isteyen istediği yerde ölür derken, ne demek istediniz? madenciler mi istedi ölmeyi hemde bu denli bir acıyla?
devlet elbette ki karışacak, gerekli önlemleri alacak, halkını koruyacak yan gelip yatmayacak...

inşallah karışsın arkadaşım ironiydi o şimdiye kadar alınmayan önlemlere gönderme

ben 25 yaşındayım 25 yıldır öğrendiğim bi şey var ki ; burası özgür bi ülke devlet adalet karışmaz isteyen istediği yerde ölür.Maalesef bize kalan onların güzel öldüğünü kabullenmek...
25 yıldır bisi ogrenememissin ya da kafan güzel senin

Maden şirketlerinin ve bilimum tehlikeli işlerin özel şirketlere verilmesine karşıyım ben. Devlet izin vermemeliydi buna. Taşeronlar aç köpekler gibi bekliyolar zaten ucuz işçi, çok iş diye. Taşeronluktan nefret ediyorum!!
Başbakan geçenlerde bi konuşmasında özel sektörde çalışan işçide devlette çalışan işçide eşit sayılmalı dedi, umarım somut adımlar atılır artık. 900 tlyle ev geçinmiyor, taşeronlar işçilerini düşünmüyor anlayın artık!!!

Son düzenleme:
Ölen madenciler, aileleri tarafından böyle teşhis ediliyor:5:
$BnlOIvCCEAANs4i.jpg

Okudukça haber izledikce başıma ağrılar girdi hiç iyi değilim :( bunu siyaset malzemesi yapanlara da Allah vicdan versin :( birlik olma zamanı dua etme zamanı :(

12-01-2015 ♥

Şu an sela okunuyor burda ölen işçiler için :14::14:
Çok acı, Allah rahmet eylesin hepsini, isteseler hırsız olurlardı, pis işler yaparlardı, yapmadılar... Onlar helal lokmayı seçti... Allah'ım hepsinin taksiratını affetsin, ailelerine sabır versin.

Son düzenleme:
İTÜ'de "Karbonmonoksit gazıyla ölüm tatlı bir ölümdür" diyen Orhan Kural'ın odasına baret bırakıldı...
$BnlTQb7IMAASHXD.jpg

Az once burada da sela okundu :-( 205 iscimiz için dendi :-( :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten de 15 yaşında bir çocuğun orada çalışması suçtur. Çalıştıran suçlu olduğu kadar onu denetleyen/denetlemeyen kurum da suçludur. Bu çocuğun primleri yatırılırken yaşı vs nasıl dikkat çekmez. Bu tür kurumların çok sık denetlenmesi lazım ki iş verende nasıl bir cesarettir ülkede bu denli işsizlik olmasına rağmen 15 yaşında bir çocuğu çalıştırır. Maden ocakları erken emeklilik yasası kapsamında çok özel çalışma alanlarıdır. Bu çocuğun ne işi var orada. Bu işte sanki başka bir şey var. Yoksa bence almazlar onu işe, almamaları lazım.

15 yasındaki cocukmu ciddimisin sen yok daha neler yaaa

Bizimkilerde hiç ruh yok sıfır vicdan sadece görev icra etmek için ordalar..
Bn sabahtan beri ağlıyorum orada benim abim babam amcamda olabilirdi sabah kalktım bi umutla kurtulmuslardr die ama yok:43:
Bari bundan sonrası için bisiler yapsnlar hayatlar bu kdr ucuz olmasn :47:

Burda da okuyor sela rabbim ailelerine sabır versin.:5::43:

Yürek dayanmıyor Allahı'ım vefat edenlerin yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun , yaralı olan işçilere de acil şifalar versin.

Back