- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Şu an sela okunuyor burda ölen işçiler için
Çok acı, Allah rahmet eylesin hepsini, isteseler hırsız olurlardı, pis işler yaparlardı, yapmadılar... Onlar helal lokmayı seçti... Allah'ım hepsinin taksiratını affetsin, ailelerine sabır versin.
Bizimkilerde hiç ruh yok sıfır vicdan sadece görev icra etmek için ordalar..
Bn sabahtan beri ağlıyorum orada benim abim babam amcamda olabilirdi sabah kalktım bi umutla kurtulmuslardr die ama yok
Bari bundan sonrası için bisiler yapsnlar hayatlar bu kdr ucuz olmasn
TR vs Şili
TR vs Şili
Yok canım o korku bile yok malesef siyaset yapılıyor gibi yorumluyo bazı arkadaslar ama siyaset yapmıyorum bizim ülkemizde insana değer verilmiyo paran kdr insansın oyun kadar vatandaşsın başa geçen milleti unutuyo hep bu böyle oldu böyle de gidecek başımız sağolsunBizimkiler de sadece g.t korkusu var...
Onca kiri,çamuru, çirkefi yüreğinde taşıyan varken
Elleri, vicdanları , yüzleri senin çizmenden bile kirliyken
Tertemiz yüreğin, emekçi ellerinle çizmenle hala biryerleri kîrletirim diye düşünen
Güzel kardeşim yüreğimi dağladın yüreğimi....
TR vs Şili
Bizimkilerde hiç ruh yok sıfır vicdan sadece görev icra etmek için ordalar..
Bn sabahtan beri ağlıyorum orada benim abim babam amcamda olabilirdi sabah kalktım bi umutla kurtulmuslardr die ama yok
Bari bundan sonrası için bisiler yapsnlar hayatlar bu kdr ucuz olmasn
Bu fotoğraf herşeyi anlatıyor,hiç bir duygu belirtisi yok maalesef.
Yahu nerden biliyorsunuz adamlarin ne düsündügünü, ne hissettigini, acip kalbine mi baktiniz.
Ne de kolay yaftaliyorsunuz insanlari,
böyle bi durumda bile devlete nasil yüklensem diye sacma sapan varsayimlarla geliyorsunuz,
bari bekleyin bi kac gün, herkesin ici yaniyor, sirasi mi bu tür kiskirtmalarin...
TR vs Şili
Yahu nerden biliyorsunuz adamlarin ne düsündügünü, ne hissettigini, acip kalbine mi baktiniz.
Ne de kolay yaftaliyorsunuz insanlari,
böyle bi durumda bile devlete nasil yüklensem diye sacma sapan varsayimlarla geliyorsunuz,
bari bekleyin bi kac gün, herkesin ici yaniyor, sirasi mi bu tür kiskirtmalarin...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik hala gözükmedi!!
Ne kışkırtması yahu olanı gösteriyoruz. Bilmiyoruz sanki ne oldukları yeni gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?