Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhmal sonucu ölen kişilerin ardından " Allah rahmet eylesin " demek zoruma gidiyor. O ihmal olmasaydı bugün yaşıyor olacaklardı. Kimin ne hakkı vardı ki yaşamlarını tehlikeye sokmaya ? Ölüm Allah'tan denir peki ya kaza, ihmal, tedbirsizlik ?
Yazık oldu onca yuvaya, eşe, çocuğa...
İnşallah buna sebep olan şey, kişi ve ya kişiler hak ettikleri cezayı alırlar.
Polis, Levent'teki Soma Holding binasının olduğu Lale Sokağı iki taraftan kapatmış.
Eki Görüntüle 1113417
Türkiye artık cenaze evidir. Bu bir cinayettir , taşeronlaşmanın sonucudur. Ucuz işçi , daha çok iş , daha çok kömür , daha az güvenlik ,daha az emniyet ,hatta sıfır emniyet...
Bu ülkede işçiler gasp edilen haklarını aradığı zaman devlet önlem alır , ekmek parası için çalışırken değil... Dünün bugünün yarının özeti budur. Devlet katildir ... Bu kadar ...
İhmal veya tedbirsizlik yok ki , emniyeti sağlamak masraf gerektiriyor diye alınmayan tedbirler var. Tedbir almak masraflı , kim karşı çıkacak buna ? İşçiler , hangi hakla ? Gasp edilen haklarıyla. Taşeronlaştırmanın sonucudur bu...
Ve Maalesef kimse ceza almayacak ,kimse istifa etmeyecek . Takım elbiseli büyüklerimiz rahat hayatlarına devam edecekler . Ezilenler de ezilmeye ...
Zaten ihmal var diyenler için yazdım bunu belki gözlerine girer diye. Yoksa zaten her şey çok açık. Bu dünyada ceza alacakları yok belki diyorum belki öbür tarafta...
Rabbim ailelere büyük sabırlar versin, çok acı bir durum..
Bu kaçıncı facia, neden hala önlem alınmıyor anlamış değilim! insanların canı bu kadar mı önemsiz!
gerçekten iyi ki mahşer var, iyi ki hesap günü var! duyarsız kalanlar elbet cezanızı çekeceksiniz.
15 yaşındaki çocuğun suçu günahı neydi?! gerçekten önlem aldınız mı (!) 15 yaşındaki çocuk ne kadar önlem aldığınızın göstergesidir.
kimisi evine ekmek almaya giderken hayatını kaydediyor, kimi ekmek parası için canından oluyor, ve buna neden olanlarda abuk subuk konuşmaya devam ediyor, yazıkkk...
ben 25 yaşındayım 25 yıldır öğrendiğim bi şey var ki ; burası özgür bi ülke devlet adalet karışmaz isteyen istediği yerde ölür.Maalesef bize kalan onların güzel öldüğünü kabullenmek...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Güzel ölüm ? Kabullenmek ?
ben 25 yaşındayım 25 yıldır öğrendiğim bi şey var ki ; burası özgür bi ülke devlet adalet karışmaz isteyen istediği yerde ölür.Maalesef bize kalan onların güzel öldüğünü kabullenmek...
ironi yaptım devlet büyüğümüz öyle diyor ya güzel öldüler
ironi yaptı arkadaş. bir eski bakan dedi ya. yüzleri bozulmamış. güzel öldüler diye.