Türkiye Yasta ....

Ben de fabrika da çalışıyorum...2 çalışan var 17 yaşın da...Denetim olacağı gün nedense ikiside izinli oluyor...

Ben çok kızgınım 16 yaşın da kızım var gözüm de hala bebek o yüzden korkunç üzgün ve öfkeliyim.....

Manisa Soma'daki maden faciasından sağ kurtulan bir işçinin konuşması yürek burktu.

çek senden alıntıladım ama kaynağını bulamadım resmin..

Bence bu internette dolaşan caps lerden biri.
Bu her yerde böyledir. Madende hem de yerin altında çalışma tüzüğü tamamen özeldir. Saati 5 tl olması asla mümkün değildir.
Yerin üstünde çalışan madenciler bile ağır sanayi sayıldığından özel rakamlarla çalışır.
Ama taşeronların çalışma şekli farklı olabilir yine de normal çalışma istihdamında bile buna yakın alır işçi.

Sizin insan kaynakları nasıl alır bu sorumluluğu??
Onun böyle bir riskin altına girmesi için cahil ötesi olması lazım.
Denetim zamanı ikisinin de izinli olması için primlerinin yatmıyor olması lazım. Yatıyorsa zaten hesabı sorulur.
Eğer sskları da yatmıyorsa orası ayrı bir sorun.

Maalesef böyle İpek hanım...

haa ayrıca kurumsal bir firma...

800 kişi var vardiyada ama kaçı çıktı kaçı içerde bilinmiyor. eniştem orda çalışıyor ondan öğrendim

neee aman Allahım 800 mü çıkan kişi 300 daha...500 kişi neredeeee yerin kaç metre altında kurtulma ihtimalleri ne kadar..birde yangın devam ederken duman varkenn...Allahım yardım et o insanlaraaa

ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ

Zeynep GÜRCANLI- Aysel ALP
14/05/2014

Soma'da meydana gelen maden faciasının ardından Başbakanlık 3 gün milli yas ilan etti. 19 Mayıs törenleri de iptal edildi.
Soma'da, olay yerinde olan Enerji Bakanı Taner Yıldız, bu konudaki sorulara karşılık, "Başbakan'ın gelişinin beklendiğini" söylemekle yetindi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neee aman Allahım 800 mü çıkan kişi 300 daha...500 kişi neredeeee yerin kaç metre altında kurtulma ihtimalleri ne kadar..birde yangın devam ederken duman varkenn...Allahım yardım et o insanlaraaa

bana telde öyle dedi 800 kişi var dedi ama yanıltmakta istemem. kendisi aynı firmada çalışıyor madenci.

Maalesef böyle İpek hanım...

haa ayrıca kurumsal bir firma...

Benim de tanıdığım bir sürü kurumsal olmayan orta ölçekli yer var. Hiç birinde bu yaş gurubu çalışmıyor. Çok ilginç.
Son derece ilginç.

Rabbim ailelere büyük sabırlar versin, çok acı bir durum..
Bu kaçıncı facia, neden hala önlem alınmıyor anlamış değilim! insanların canı bu kadar mı önemsiz!
gerçekten iyi ki mahşer var, iyi ki hesap günü var! duyarsız kalanlar elbet cezanızı çekeceksiniz.
15 yaşındaki çocuğun suçu günahı neydi?! gerçekten önlem aldınız mı (!) 15 yaşındaki çocuk ne kadar önlem aldığınızın göstergesidir.
kimisi evine ekmek almaya giderken hayatını kaydediyor, kimi ekmek parası için canından oluyor, ve buna neden olanlarda abuk subuk konuşmaya devam ediyor, yazıkkk...

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun,yaralı kardeşlerimizde bir an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah,göçük altında kalanlarda inşallah sağ salim çıkartılırlar.

İhmal sonucu ölen kişilerin ardından " Allah rahmet eylesin " demek zoruma gidiyor. O ihmal olmasaydı bugün yaşıyor olacaklardı. Kimin ne hakkı vardı ki yaşamlarını tehlikeye sokmaya ? Ölüm Allah'tan denir peki ya kaza, ihmal, tedbirsizlik ?
Yazık oldu onca yuvaya, eşe, çocuğa...
İnşallah buna sebep olan şey, kişi ve ya kişiler hak ettikleri cezayı alırlar.

rabbim yardımcıları olsun..

Türkiye artık cenaze evidir. Bu bir cinayettir , taşeronlaşmanın sonucudur. Ucuz işçi , daha çok iş , daha çok kömür , daha az güvenlik ,daha az emniyet ,hatta sıfır emniyet...

Bu ülkede işçiler gasp edilen haklarını aradığı zaman devlet önlem alır , ekmek parası için çalışırken değil... Dünün bugünün yarının özeti budur. Devlet katildir ... Bu kadar ...

Okulda gorevli hademe abimizin abisinin cesedini cikarmislar.Yegeni de hala icerideymis.Agliyomus kadir abim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okulda gorevli hademe abimizin abisinin cesedini cikarmislar.Yegeni de hala icerideymis.Agliyomus kadir abim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dayanılmaz bir acı ..Ecel değil ki sabredesin. Lanet olsun ...

Budur...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…