offff. inanamıyorum. 450 kişişimdi eşimle konuştum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Somalı işçileri vardı onlardan haber almış
akrabaları filan varmı ölen diye
biri demişki;abi benim hiç arkadaşım kalmadı yaaa hepsini kaybettim demiş...
Diğerinin kuzeni,eniştesi,yegeni ölmüş
ve acı bir sonuç daha
toplamda çalışan 750 işçi varmış sadece 300 tanesi çıkartılmış sağ
geriye kalan 450 kişi((((
yani 201 kişi diil acı bilanço demişler sölemiyorlar abi tv ler gerçekleri sölemiyor demiş(((((((((((((((((((((((((((((((
oradan 450 kişi den çıksa çıksa sağlam 2-3 kişi çıkar çünkü yerin 2km altından bahsediyoruz hava yok elektrik yok birde yangından dolayı çıkarn duman mümkün değil sağ çıkmaları demiş
şimdi eşimle konuştum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve acı bir sonuç daha
yani 201 kişi diil acı bilanço demişler sölemiyorlar abi tv ler gerçekleri sölemiyor demiş(((((((((((((((((((((((((((((((
oradan 450 kişi den çıksa çıksa sağlam 2-3 kişi çıkar çünkü yerin 2km altından bahsediyoruz hava yok elektrik yok birde yangından dolayı çıkarn duman mümkün değil sağ çıkmaları demiş
şimdi eşimle konuştum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve acı bir sonuç daha
Angry videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.Bı de bu vıdeonun bir fotosu var.Özel konusurken bekir bozdag ve baska bır mılletvekılının kıçlarını konusmaya donup oturdugu.Gördün mü bilmiyorum..
Ben bile kendimi suçlu hissediyorum boyle bır arastırma önergesi verilmesine ragmen reddedilmesine tepki veremediğime.
Göz göre göre öldüler göz göre göre !!!
Başbakan teşrif edecekmiş yakın saatlerde belli çünkü şu anda koruma sayısı arama kurtarma ekiplerinden sayıca fazlaymıs.
[sıze=2]güney kore'de yolcu gemisi battı, yüzlerce kişi kayıp ve ölmüştü.. Başbakanda istifa etmişti.. Türkiye de başbakan dernek açılışlarında
Herşeyi geçtim. Hami ihmal varmış kontroller eksikmiş. Hadi bunlarıda geçtim..
Türkiyenin başbakanı nsaıl vicdanınız rahatBaşınızı yastıga nasıl koydunuz Kendi evlatlarınızı gözünüzün önüne getirmedinizmi
Insanın eli ayagı tittiyo.. Akşam doğru düzgün çekmeyen televizyonumda kanal kanal haber aradım durdum..
Sadece madendekiler ölmedi.. Insanlık birkez daha öldü[/sıze]
foto bu..
[
Güney Kore'de yolcu gemisi battı, yüzlerce kişi kayıp ve ölmüştü.. başbakanda istifa etmişti.. türkiye de başbakan dernek açılışlarında
herşeyi geçtim. hami ihmal varmış kontroller eksikmiş. hadi bunlarıda geçtim..
türkiyenin başbakanı nsaıl vicdanınız rahatbaşınızı yastıga nasıl koydunuz kendi evlatlarınızı gözünüzün önüne getirmedinizmi
insanın eli ayagı tittiyo.. akşam doğru düzgün çekmeyen televizyonumda kanal kanal haber aradım durdum..
sadece madendekiler ölmedi.. insanlık birkez daha öldü
araştırma önergesi neyle ilgili verilmiş..güvenlik önlemleri felan mı? Geçmişe bakamadım
Her ne boksabu foto oky.Ben kendimi suçlu hisssediyorum kendimi tepki göstermedim diye.Zat-ı alilerinin umrunda olmasa da olur.
3 günlük yas ilan edilmiş bu arada ülkede.
Her ne boksa bu foto oky.Ben kendimi suçlu hisssediyorum kendimi tepki göstermedim diye.Zat-ı alilerinin umrunda olmasa da olur.
3 günlük yas ilan edilmiş bu arada ülkede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?