Türkiye Yasta ....

offff. inanamıyorum. 450 kişi((

OFFFFFFFFF YAAAA OFFFFFFFFFFFFF..ÇİĞERİMİZ DAĞLANDI RESMEN..ARKADAŞIM KALMADI DEMİŞ..BİRİNİ İKİSİNİ DEĞİL HAYATINDAKİ BİR GRUP İNSANI KAYBETTİ ADAM YAA.

Rabbim geri kalanlar için mucizesini göstersin..sağ çıksınlar..(

Elleri kara yürekleri ak insanlar , yürekleri kara elleri ak! insanların ihmalinden öldü..

Bu ülkede savaşa gerek yok bunca kayıp cidden çok ama çok acı.

Allahtan rahmet diliyorum,ailelere de sabır.

Tv'lere yansıtılmıyor aynen ve 450 civarı oldugu söyleniyor..
Cesetlerin teşhislerine başlanıp ailelere teslim için işlemler başlatılmış.
Dün bir işçi bahsetmiş hepsinin çıkartılması daha uzun sürecek diye.Malesef öyle görünüyor.

Bu arada bahsedılen kurtarılan Fatıh Aktas'ın arama kurtarma ekibinden oldugu tespit edilmiş.Yani işçilerden değilmiş kurtarılan.

foto bu..
[

Son düzenleme:
Güney Kore'de yolcu gemisi battı, yüzlerce kişi kayıp ve ölmüştü.. başbakanda istifa etmişti.. türkiye de başbakan dernek açılışlarında
herşeyi geçtim. hami ihmal varmış kontroller eksikmiş. hadi bunlarıda geçtim..
türkiyenin başbakanı nsaıl vicdanınız rahat başınızı yastıga nasıl koydunuz kendi evlatlarınızı gözünüzün önüne getirmedinizmi
insanın eli ayagı tittiyo.. akşam doğru düzgün çekmeyen televizyonumda kanal kanal haber aradım durdum..
sadece madendekiler ölmedi.. insanlık birkez daha öldü

suriyedeki 1 kız için ağlamıştı
şimdide 450 kişi için umarım istifa eder

Her ne boksa bu foto oky.Ben kendimi suçlu hisssediyorum kendimi tepki göstermedim diye.Zat-ı alilerinin umrunda olmasa da olur.

3 günlük yas ilan edilmiş bu arada ülkede.

Son düzenleme:

Artık tek umudum ilahi adalet...
Bu kadar canın hesabını Tanrı sormalı
Tarif edilemez acılar yaşamalılar ve biz görmeliyiz o günleri
Öbür dünyaya bırakma Rabbim
Bırakma ki canı gidenlerin içi soğusun biraz
Günahların cezasız kalmadığı dünya gözüyle görülsün.

Madenden sağ kurtulan Özcan Cüce'nin anlattıkları;

“Yangın vardı ondan dolayı oldu. Temiz havadayken olduğumuz bölgede 143 kişiydik. Aşağı yukarı 70-80 tanesi kaldı o bölgede. Diğer bölgeleri bilmiyoruz. Basınçlı havaları kestim onunla durdum 4 saat. Dua edip durduk. Yapacağınız başka bir şey yok çünkü.

Amirler bizi yanlış yönlendirdiler hep. Havanın geldiği kısma yönlendirdiler. Havanın geldiği yönden girince komple kaldı arkadaşlar. İleri geri kaçanlar kaçtı, kaçmayanlar bir şekilde kurtuldular. Geriye dönüyorlar, geldikleri istikamete geri dönüyorlar, öyle kurtuldular. Tam terse gidenler kurtulamıyorlar.

Ocaktan çıkıyorduk, havaya denk geldik. Ne ileri gidebildik ne geri. Yardımı nereden isteyeceksin? Kimden isteyeceksin? Telefonlar çekmiyor. Ortada biziz. İleri-geri. 800 kişi falan vardı madende. Herkes bölüm bölüm, ayrı ayrı... Bizim olduğumuz yerde erken çıkanlar hariç 143 kişi saydılar.

Ben dolaştım, bant yanıyordu. Yangını söndürmediler. Biz tekrar geri döndük havalandırmaya geri döndük. Maske taktık, nefesimizi tuttuk. Havanın önüne attık kendimizi, havayı kestim. 15-20 kişi gittiler; dedim ki, gitmeyin dumanın üzerine gidiyorsunuz dedim. Hepsi yanımdan geldiler geçtiler bir tek ben kaldım. Onların hepsi can çekişiyordu. Onların hepsi kaldı. İhmal var mı yok mu bilemem.”

Her ne boksa bu foto oky.Ben kendimi suçlu hisssediyorum kendimi tepki göstermedim diye.Zat-ı alilerinin umrunda olmasa da olur.

3 günlük yas ilan edilmiş bu arada ülkede.

lutf etmişler.. dün akşam insanlar ölürken neredelermiş başbakan ve diğer değersiz devlet büyükleri..

kömür bu sefer evleri değil çiğerli yaktı

çok çok üzüldüm. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin geriden kalanlara bol bol sabır versin inşallah.
diyecek bir şey bulamıyorum.

bu ölümlerde böyle cezasız kalacak. buraya yazıyorum. üstü kapatılacak. her zamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…