Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." (Milliyet)
Madenden yaralı kurtarılan bir işçi ambulansa bindirilirken soruyor: "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." (Milliyet)
eniştemde o madende, o vardiyasını değiştikten sonra olmuş kaza ama ben halamı arayamıyorum ya arasam ağlamaktan konuşamayacağım çünkü. bir madenci kızı olarak babamın ben küçükken işe giderken anneme söylediği "ölüme gidiyorum gibi geliyor" sözleri hiçbir zaman aklımdan çıkmaz. şükürler olsun ki boğazımızdan haram lokma geçmedi.
angry videoyu paylaştığın için teşekkür ederim.bı de bu vıdeonun bir fotosu var.özel konusurken bekir bozdag ve baska bır mılletvekılının kıçlarını konusmaya donup oturdugu.gördün mü bilmiyorum..
Ben bile kendimi suçlu hissediyorum boyle bır arastırma önergesi verilmesine ragmen reddedilmesine tepki veremediğime.
Göz göre göre öldüler göz göre göre !!!
Başbakan teşrif edecekmiş yakın saatlerde belli çünkü şu anda koruma sayısı arama kurtarma ekiplerinden sayıca fazlaymıs.
Soma’dan, facia madeninden saat 09:00’da çok güzel bir haber geldi. Geceden beri orada olan muhabirler, ajanslar sevinçli haberi “18 saat sonra sağ bir işçi çıkarıldı” diye… Onca kara haberden sonra umutlu bir haberdi. Manşete taşıdık: “18 saat sonra alkışlarla…”
**
Yarım saat geçti, bir haber daha geldi Soma’dan. Maalesef haber güzel değildi. Madenden canlı olarak kurtarıldığı sanılan Fatih Aktaş, maden işçisi değil, yerin metrelerce altında mahsur kalanları kurtarmak için gelen özel tim görevlisiydi. Onlarda madende mahsur kalmışlardı ve onlarda zehirli gaz yüzünden yaşamlarını tehlikeye atmıştı.
Yani, Türkiye’yi bir anda umutlandıran haber ne yazık ki doğru değildi. Kurtarma timi görevlisi Fatih Aktaş, madenin önünde ilk müdahale ile yaşama döndürülürken, aynı ocaktan saat 09:00 itibariyle çıkarılan 10 madenci ise kara kömüre verdiğimiz şehitler arasına girdi.
Bu kadar zaman geçti içerden sağ madenci çıkmasını beklemek büyük mucize zaten
Kurtarma çalışmalarına katılanlar bile tehlike altındalarsaMadenciler o ortamda yaşıyor olmaları imkansız
Rabbim yardımları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?