Türkiye Yasta ....

Bakan bakandir elbette ama orda olanların butun sucu calışma bakanlığında. Offf gerçi bu neyi değiştirir ki cok üzgünüm gercekten cok

Tabiki birsey degistirmez orda olup olmamasi, sonuçta yanlislar birsefer yapildi. Ama en azindan edep, terbiye denilen birsey vardir Elmayra. Adam çalisma bakani, siyasetçi bir adam. Bu olay siradan bir is kazasi degilki, hatta kaza bile degil! En az yapabilidigi sey bizzat kendisi Somaya gitmesi.

Sanki ülkede su an Somadan daha önemli sey varda.

Chelzy,
katılıyorum(( Ulusal yas ilan edilmeli

Agzımı acmayayım dıyorum sus dıyorum ama lanet olsun çenemi tutamıyorum!!!!!
O devletin en büyüğü 1 günde 5 şehir dolasırken allahın belası mitingler için olaydan 35 saat sonra mı gelir boyle bır felaket yerine ???? He ???
Ne beklenıyor daha ??
Çıktı yine bakan hehhh şaka gibi ölü sayısı 166 ymış.Kım ınanır lan buna !!! Kim ???
Bb çok üzülmüşşş.Uygun bir vakitte 11 -12 gibi gelecekmiş. Bu kadarsın işte bu kadarsın.Bu felaketten bile acaba parti itibarı zedelenir mi diye düşünecek kadarsınız siz!!! Gitsin ödül törenlerinde boy göstersin.
Yok lann bu ülke yaşanılan bir yer olmaktan çıktı yemin ederim !!!

Provakatörlük yapıyorum sanılmasın ama
2. Gezi niteliğinde eylemler başlayacaktır mutlaka
hazmedilebilir bir acı değil bu çünkü...

Talimat alamadi demek ki canım,biliyorsun bizde bir tane bakan var hersey Bakanı. Neyse siyaset yapmayalım ruhum sıkılıyor

Hüngür hüngür ağlıyorum..İçeriden canlı çıkmayacak, daha ne kadar dayanacak ki insanlar
ölü sayısı 161 deniliyor hala..

Yeni gördüm ben bu olayı şimdi Eve geldiğimde haber saatini kaçırmıştım. Sözde ulusal kanallardan biri açık tvde ne altyazı var ne bişey.

Şimdi haber kanallarından birini açtım. Basın açıklamasında duyduğum ilk şey 'Başbakanımız çok üzüldü' ne desem bilemedim.

Son düzenleme:
yok. benim kelime dağarcığımda söyleyecek söz kalmadı.
nutkum tutuluyor bunların karşısında !

ülkeyi bu kadar yüzsüz insan yönetiyorsa daha çok böyle kaza olayı duyarız daha çok insanımızı kaybederiz
şimdi bunları istifaya çağırsak istifa ederler mi

Son düzenleme:
Kimse ulusal yas ilan etmese de biz yastayız, yüreğimiz, vicdanımız yasta, çok üzgünüm ve üzüntüme kelimeler bile yetersiz, tek yapabildiğim hüngür hüngür ağlamak

yok. benim kelime dağarcığımda söyleyecek söz kalmadı.
nutkum tutuluyor bunların karşısında !

Emin ol, yarin burdaki akp yandaslarida ayni seyi zirvaliyacak. Hatta akp helal sütten çikmis ak kasik gibi,
tüm suç chpnin üzerine yükliyecekler. Ve sonradanda "bak chpyi görüyonmu, ölüler üzerine prim yapmaya çalisiyorlar, iste dinsiz, imansiz olduklari bundan belli" diyecekler.

Aslinda gerçekten sözün bittigi yer artik.

ülkeyi bu kadar yüzsüz insan yönetiyorsa daha çok böyle kaza olayı duyarız daha çok insanımızı kaybederiz

maalesef görünen köy kılavuz istemiyor
şu halk görsün artık gerçekleri ne olur ya
nasıl bir ülke olduk biz
ne zaman böyle olduk

Doğru söze ne denir aynı duygular içerisindeyim...

Sebep için çok uzaga gıtmeyelım.

Kurtulan işçilerden biri: "Çalışma koşullarımız çok kötüydü. Patlayan trafo 24 saat çalışıyordu. Her gün daha çok üretimle az işçiyle çalıştırılıyordu. Gidişat iyi değildi. Patlak vereceği belliydi.10 bin TL maaşla çalışan mühendis 1000 TL alan işçiyi denetliyordu. İşçilere her gün daha fazla çalışmasını emreden mühendis de oradan ölü çıktı"

maalesef görünen köy kılavuz istemiyor
şu halk görsün artık gerçekleri ne olur ya
nasıl bir ülke olduk biz
ne zaman böyle olduk

bu insanlara oy verenlerinde bugün eli kana bulanmış oldu
acaba bunların farkındalar mı?

bu insanlara oy verenlerinde bugün eli kana bulanmış oldu
acaba bunların farkındalar mı?

Onların eli çoktaaan bulandı kana
katillere destek verdiler,hırsızlara destek verdiler
bütün günaha ortak oldular
Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…