- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Bakan bakandir elbette ama orda olanların butun sucu calışma bakanlığında. Offf gerçi bu neyi değiştirir ki cok üzgünüm gercekten cok
Chelzy,
katılıyorum(( Ulusal yas ilan edilmeli
Habertürk'teyim hala, Chp heyetinden bir kadın maden çalışanlarının yakınlarına açıklama yapıyor, ay insanlar gerçekten 151 kişinin öldüğünü bilmiyor, kadın kayıplarımız var diyor ama sayı vermiyor, adamcağızın biri 12 saat oldu artık kayıplarımızın sayısını bilmek istiyoruz dedi, bilmiyorlar
Bilseler Soma ayağa kalkar
Talimat alamadi demek ki canım,biliyorsun bizde bir tane bakan var hersey Bakanı. Neyse siyaset yapmayalım ruhum sıkılıyorTabiki birsey degistirmez orda olup olmamasi, sonuçta yanlislar birsefer yapildi. Ama en azindan edep, terbiye denilen birsey vardir Elmayra. Adam çalisma bakani, siyasetçi bir adam. Bu olay siradan bir is kazasi degilki, hatta kaza bile degil! En az yapabilidigi sey bizzat kendisi Somaya gitmesi.
Sanki ülkede su an Somadan daha önemli sey varda.
memleketimden katil manzaraları
Eki Görüntüle 1113024
yok. benim kelime dağarcığımda söyleyecek söz kalmadı.
nutkum tutuluyor bunların karşısında !
yok. benim kelime dağarcığımda söyleyecek söz kalmadı.
nutkum tutuluyor bunların karşısında !
ülkeyi bu kadar yüzsüz insan yönetiyorsa daha çok böyle kaza olayı duyarız daha çok insanımızı kaybederiz
Emin ol, yarin burdaki akp yandaslarida ayni seyi zirvaliyacak. Hatta akp helal sütten çikmis ak kasik gibi,
tüm suç chpnin üzerine yükliyecekler. Ve sonradanda "bak chpyi görüyonmu, ölüler üzerine prim yapmaya çalisiyorlar, iste dinsiz, imansiz olduklari bundan belli" diyecekler.
Aslinda gerçekten sözün bittigi yer artik.
maalesef görünen köy kılavuz istemiyor
şu halk görsün artık gerçekleri ne olur ya
nasıl bir ülke olduk biz
ne zaman böyle olduk
Hüngür hüngür ağlıyorum..İçeriden canlı çıkmayacak, daha ne kadar dayanacak ki insanlar
ölü sayısı 161 deniliyor hala..
bu insanlara oy verenlerinde bugün eli kana bulanmış oldu
acaba bunların farkındalar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?