Türkiye Yasta ....

Halk tv de adamın biri de şimdi en az 300 ölü var dedi çıldıracam yaaa

En az 300 350 ölü var dedi bi işçi yakını...

Dinledikçe içim sızlıyor.

Resmi açıklamaya gerek mi var ? Yardım için giren çıkan madencilerin yüz ifadeleri,söyledikleri herşeyi açıklamıyor mu ?
Konusamıyor adamcagızlar (
Farkında msınız içeri girip çııkan madencilerin yüz ifadelerini...
Şu anda hiç bişey yapılmıyor hiç !!!

Kötüyüm, ölenlerden birinin ailesine haber verdiler, kadın baygınlık geçirdi

Tabiki geçirirler Mune ablacim, bana benim babam yada esimin öldügünü söyleseler bende bayilip kendimden geçerdim heralde.

Yeni birini çikardilar. Dedigin gibi oksijen maske takiyorlar fakat ölüler

2 işçi daha çıkarıldı muhabir yaşıyo dedi umarım öyledir

Şimdi iki kişiyi çıkardılar.İkisi de ölü farkındamısınız Ne kadar ağır ağır taşıyorlar.Yaşıyor olsaydı nasıl cıkartırlardı

Şimdi iki kişiyi çıkardılar.İkisi de ölü farkındamısınız Ne kadar ağır ağır taşıyorlar.Yaşıyor olsaydı nasıl cıkartırlardı

Evet, bence muhabirde asil yasamadiklarini biliyordur fakat bunu tabi herkezin yaninda söyliyemiyor

Hala HaberTürk'ü seyrediyorum, madenden kurtulan Özcan Cüce isimli çalışanla röportaj yapmışlar, adamcağız hala şokta, benim bölümümde 143 kişiydik, diğer bölümlerle birlikte 800 kişi olduğunu söylüyor, amirler bizi yanlış yönlendirdi, havanın geldiği yöne doğru gitmemizi söylediler oraya doğru gidilmez diyor,bantta yangın çıktı yangına müdahale olmadı diyor, 3-4 saat kalmış madende, bu genç kendi çabalarıyla hayatta kalmış(( yanlış yöne gidenlerin havasız kalıp öldüğünü söylüyor

Evet, bence muhabirde asil yasamadiklarini biliyordur fakat bunu tabi herkezin yaninda söyliyemiyor

Tabiki de biliyor canım ya şu anda ordan cıkacak yasayan için çok çok dusuk ıhtımal dıyorlar.Biri cıksa öyle mi olur hiç ?

Bak ambulansın onunde bırı sınır krızı geçiriyor

Iscılerın yogun oldugu yere varılmış ki ard arda baattanıyelı gaz maskelı cıkarlıyormus

evet bende dinledim şok oldum acaba yanlış mı anladım diye düşünmüştüm
malesef bizim ülkemizde kurtarma sistemi böyle
halk tv de içerden sedye istiyorlar içerden daha insanlar çıkıyo
ama ölü mü yaralı mı artık bilemiyorum
yaşamalarını ümid ediyorum ama çok zor gibi duruyo Allah onların da ailelerinin de yardımcı olsun

Iste önlem alinmayinca böyle olur! Bu kaza degil, cinayet! Tekrar diyorum ENERJI BAKANINA ISTIFA!!!!

Bagirmalarini, çigliklarini duyuyorum televizyonda. Ne kadar kötü birsey bu
Eminim o muhabirde psikolojik olarak çökecektir. Zaten pek iyi görünmüyor dogruyu söylemek gerekirse.

Ne tv açıktı ne twiter..Sizi okuyunca açtım tvyi..İşçi yakınları çığlık çığlığa..Allahım çok fena oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…