- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Bende halk tv'ye bakiyorum. Yüregim sizliyor, gözlerim doluyor. Isin en kötüsü ne biliyormusun? Insanlar adini cinayet koyamiyor. O madenciler bile "kader" diyorlar. Bu halde bile sanirim isinden olacaklar diye korkuyorlarYada acaba kendi psikolojilerini korumak içinmi söylüyorlar bilemiyorum
Bende halk tv'ye bakiyorum. Yüregim sizliyor, gözlerim doluyor. Isin en kötüsü ne biliyormusun? Insanlar adini cinayet koyamiyor. O madenciler bile "kader" diyorlar. Bu halde bile sanirim isinden olacaklar diye korkuyorlarYada acaba kendi psikolojilerini korumak içinmi söylüyorlar bilemiyorum
Halk tv de adamın biri de şimdi en az 300 ölü var dedi çıldıracam yaaa
Kötüyüm, ölenlerden birinin ailesine haber verdiler, kadın baygınlık geçirdi
Resmi açıklamaya gerek mi var ? Yardım için giren çıkan madencilerin yüz ifadeleri,söyledikleri herşeyi açıklamıyor mu ?
Konusamıyor adamcagızlar(
Farkında msınız içeri girip çııkan madencilerin yüz ifadelerini...
Şu anda hiç bişey yapılmıyor hiç !!!
Şimdi iki kişiyi çıkardılar.İkisi de ölü farkındamısınızNe kadar ağır ağır taşıyorlar.Yaşıyor olsaydı nasıl cıkartırlardı
Evet, bence muhabirde asil yasamadiklarini biliyordur fakat bunu tabi herkezin yaninda söyliyemiyor
Hala HaberTürk'ü seyrediyorum, madenden kurtulan Özcan Cüce isimli çalışanla röportaj yapmışlar, adamcağız hala şokta, benim bölümümde 143 kişiydik, diğer bölümlerle birlikte 800 kişi olduğunu söylüyor, amirler bizi yanlış yönlendirdi, havanın geldiği yöne doğru gitmemizi söylediler oraya doğru gidilmez diyor,bantta yangın çıktı yangına müdahale olmadı diyor, 3-4 saat kalmış madende, bu genç kendi çabalarıyla hayatta kalmış(( yanlış yöne gidenlerin havasız kalıp öldüğünü söylüyor
Hala HaberTürk'ü seyrediyorum, madenden kurtulan Özcan Cüce isimli çalışanla röportaj yapmışlar, adamcağız hala şokta, benim bölümümde 143 kişiydik, diğer bölümlerle birlikte 800 kişi olduğunu söylüyor, amirler bizi yanlış yönlendirdi, havanın geldiği yöne doğru gitmemizi söylediler oraya doğru gidilmez diyor,bantta yangın çıktı yangına müdahale olmadı diyor, 3-4 saat kalmış madende, bu genç kendi çabalarıyla hayatta kalmış(( yanlış yöne gidenlerin havasız kalıp öldüğünü söylüyor
Tabiki de biliyor canım ya şu anda ordan cıkacak yasayan için çok çok dusuk ıhtımal dıyorlar.Biri cıksa öyle mi olur hiç ?
Bak ambulansın onunde bırı sınır krızı geçiriyor
Iscılerın yogun oldugu yere varılmış ki ard arda baattanıyelı gaz maskelı cıkarlıyormus
Iste önlem alinmayinca böyle olur! Bu kaza degil, cinayet! Tekrar diyorum ENERJI BAKANINA ISTIFA!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?