Türkiye Yasta ....

Ama bu insanlar sahipsiz değil ki bir akrabasi çikip benim babam abim kardeşim nerede derse ne cevap verecekler?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu ana kadar neler nelerin üzeri kapatıldı,artık söylenen hiç bir şeye şaşırmıyorum yine vericek insanı mahveden bir cevap bulurlar

Allahım doğru bir haber olmasın bu ne olur

sanırım doğru kızlar dün buna benzer bişeyi de burda biri söyledi ama inanmak istemedim kimse söylemedi ilk defa duydum diye
bugün bi kaç kişiden daha okuyunca artık inanmaya başladım
galiba sift mi ne denen bişi varmış o sırada olay olduğu için içerde 1000den fazla işçi varmış

Ama bu insanlar sahipsiz değil ki bir akrabasi çikip benim babam abim kardeşim nerede derse ne cevap verecekler?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım duyduğuma göre insanların akrabalarını yakınlarını ziyaret edip para teklif ediyorlarmış susması karşılığında
neden işçi listesini açıklamıyorlar sanıyorsun işte bu yüzden.
içeri giren çıkanın listesi saat kaçta girdi kaçta çıktı hepsinin kaydı var ama cenaze sayısı çıkmasın diye gizliyorlar işte

oranın sahibide diyor 782 işçi vardı... 782 kişi varsa ; 277 kişi öldü 80 kişi sağ kurtarıldı 18 kişi içerideyse geriye kalan 407 kişi nerede ?

oranın sahibide diyor 782 işçi vardı... 782 kişi varsa ; 277 kişi öldü 80 kişi sağ kurtarıldı 18 kişi içerideyse geriye kalan 407 kişi nerede ?

'ilk bulgalara göre 400 e yakın işçi tahliye edildi' gibi bişi söylendi onlar tahliye edildi diye gündeme getirmiyorlar ama tahliye edildiği falan yok

Ben zaten rakama inanmıyorum kayıtsız çalıştırılan bir sürü işçi olduğunu biliyorum dünden beri o kadar çalışmaya rağmen sabah sadece 1 kişi olarak artması oldukça tuhaf ve saçma geldi iyice şüphelendirdiler bu şekilde insanları vardiya değişiminde yaşanması 3 vardiya olsa ve orada 5-6 bin çalışan olduğu söyleniyor hadi 3 vardiya 2 bin ama bazıları çıkmıştı en az 1000 kişi diyorum bende Rabbim hepsinin hesabını sorsun inşallah o zift inşallah doğru değildir çimento falan gördüm bir yerden daha inanmak istemiyorum canilik bu resmen canilik

o öyle normal çimento değil canım şöyle yangın var diyorlardı ya o yangını söndürmek için küllü su veriyorlarmış içeriye.o da bi süre sonra beton gibi bi şeye dönüşüyormuş.dönüşmeden de içerdeki cenazeleri çıkarmaya çalışacaklarmış duyduğum kadarıyla.
sadece somada 7 bin kişi madende çalışıyormuş burda çalışan 3bin civarındaymış sanırım.3 vardiya olduğu için tek vardiya 1000 kişi.bide vardiye değişimi desen bide sift mi ne varmış onu ekle üstüne sayı kat kat yukarı çıkıyo

Off off aklım almıyor dayanamıyorum haberler mideme acıyı dolduruyor net okuyamıyorum ağlayan insanlar daha bir haber yeni içimi yaktı eşinin kayıp olduğunu söylüyorlar 1 buçuk yıllık evliler kız hamile hastaneye kaldırıyorlar üzüntüden erken doğum yapıyor bebeğinin doğduğu gün babasını defnediyorlar annesi diyor ki adamın biz geline söyleyemedik hastanede bebeğiyle bizden haber bekliyor nasıl dayanılır

offff evet ya onu ben de dinledim ne kadar acı hem aile için hem de çocuk için
ömür boyu doğum gününü babasının öldüğü gün olarak anacak çok acı gerçekten

offff evet ya onu ben de dinledim ne kadar acı hem aile için hem de çocuk için
ömür boyu doğum gününü babasının öldüğü gün olarak anacak çok acı gerçekten

Çok büyük bir acı özellikla bazı ailelerde resmen bir dram var biz haberleri görmeye dayanamıyoruz onlar resmen yaşıyorlar içinde nasıl unutuluyor nasıl atlatılır

Çok büyük bir acı özellikla bazı ailelerde resmen bir dram var biz haberleri görmeye dayanamıyoruz onlar resmen yaşıyorlar içinde nasıl unutuluyor nasıl atlatılır

3 gün sonra bize bunu da unutturacaklar ama o insanlar ömür boyu bunun acısını yaşayacaklar malesef

arkadaşlar evde değilim haberleri takip edemiyorum
son durum nedir
neden saatlerdir sadece bir cenaze çıkarıldı ya

3 gün sonra bize bunu da unutturacaklar ama o insanlar ömür boyu bunun acısını yaşayacaklar malesef
Evet şuan bizim tuttuğumuz 3 günlük yas her şey kaldığı yerden devam ben farklı önlemler alınacağını ya da değişeceğini hiç sanmıyorum sadece konuştuğumuz gibi kalacağız
arkadaşlar evde değilim haberleri takip edemiyorum
son durum nedir
neden saatlerdir sadece bir cenaze çıkarıldı ya

Öyle kapatılacak işte canım 302 kişiyle tahminler böyle rakam belirlenmiş

yüzlerce insan oraya gömüldü mü yani
hangi vicdana sıgar bu
içim yanıyor

yüzlerce insan oraya gömüldü mü yani
hangi vicdana sıgar bu
içim yanıyor

canım bi tek burda yapmamışlar bunu zonguldakta da yapmışlar galiba ama nedenini bilmiyorum
sanırım daha büyük tehlike arz ediyo diye olabilir

canım bi tek burda yapmamışlar bunu zonguldakta da yapmışlar galiba ama nedenini bilmiyorum
sanırım daha büyük tehlike arz ediyo diye olabilir
hiçbir çıkar yolu yok mudur bu işin
yerin altında çalışıyorlar diye orası onlara mezar olmak zorunda mıydı

hiçbir çıkar yolu yok mudur bu işin
yerin altında çalışıyorlar diye orası onlara mezar olmak zorunda mıydı

en derinde olduğu için en tehlikeli bölgede orası.zaten olay orda gerçekleşmiş
tabikii orda kalmayı hak etmiyorlar hele hele aileleri için ne kadar kötü bi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…