• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Yasta ....

Rabbim sabır versin çok zor gerçekten çok zor..:(
Olagan şeyler diyebilecek kadar gaddarlaşan umursamayan birinin ölü sayısını vermemek icin bunu yapar mi ? yapar !

Facebook ta şu an gördüğüm bir yazı.

Paylaşan kişiyi burada deşifre etmemek için sadece yazıyı paylaşıyorum. Paylaşan kişiden aynen alıntıdır.

yakın bir arkadaşımın cep ten gönderdiği mesajı acıyla paylaşyorum...
Eşi şuan Manisada olan arkadaşımın yazdıkları,???

"Kizlar aglamak istiyorum, gercekten inanamiyorum, hem isin vehametine hemde bu kandirilmaya.... Simdi esimle konustum, su anda manisada, bizim tarlada . Ilk elden ogreniuor her seyi,..."

"245 olu falan yalan. Soguk hava depolari full, yaklasik 800 ceset olinca yer kalmadi fiye dagitim baslamis"

"Soguk hava tirlari cagriilmis ihracatcilardan. Siyaha boyanmis anladilmasin diye, bizim ordaki ilce tarim muduruyle konusurken ogrenmis, o da tavsanli mi cesetlerin durdigu olce tarim muduruyle konusuyormus, depo araniyormus"

"Keskinoglunun tırları gitmiş"

"Tam shift degisim zamani patlama olmus, her shift 800 kusur kisiymis, x2 eder 1600 kisi, 124 kisi asansor beklerken yangin cikmis, onlar kurtulmus, yani 1400-1500 kisi, cikart kurtulan 75 kisiyi al sana zayiat"

"Bu ksdar kisinin cogu sigortasiz calisiyormus, bu maden de zaten akpnin de payi varmis is akpye uzanmasin diye ve sigortasiz calisma cikmasin diye sayilari ortbas ediyorlarmis.
Soylenen o ki akpliler aileleri gezip para dagitiyormus, sus payi
Ya ic gitti dinledikce, 20 oda varmis depoda, her odaya"

"20ser ceset yan yana koyun demmis, full olmus, sikistirin demisler, 40ar konmus, sonra da ailelere dagitmaya baslamislar. Yazdikca agliyorum...."

"Nasil ortbas edecekler ki sayiyi anlamiyorum, gerci basin polis her sey ellerinde
Sorma Gokce esimle demin konustum kahroldum, nasil yani daha demin tv 245 dedi diyorum, esim bunlari anlatti. Zaten Soma kucuk yer burada herkesin akrabasi var somadan konusuyor diyor. Biz istanbulda cahil cahil oturalim tvye ve aciklamalara inanalim...."

Saatlerdir hiç kimse çıkartılmadı ordan!! Nerde bu aileler neden bu kadar uzun ara verildi neden!!! Belki bi yolunu buldular nefes almanın,belki saklanıcak yer buldular ve bekliyorlar!! :43::43::50::50::5::5:

800 deyip duruyorlar ama ölü 285 diyorlar geri kalan insanlarla 800 etmiyor ki..
Hem 800den de fazladır Fatih Portakalın programında oradakiler 600lerden bahsediyordu öğlenki ölü sayısı olarak
Ve içeride bir sürü kurtarılmamış insan var küllü su hikayeleri yapıyorlar
Olay nasıl kapatılır diye çırpınıyorlar
Bir de takım elbise bilmem kaç korumayla gidilmiş gösteri yapılıyor
Giden canlara oldu millet show derdinde:50:

her kafadan bi ses cikiyor, herkes bi iddia atiyor ortaya.
gercekten kac kisiyi kaybettik bu katliamda bunu kim aciklayacak bize?
geride kalanlari betonlamalari korkunc bi düsünce.
her cikan cesetin hesabini verecekler, orda kalanlari yok sayacaklar
islerine gelir :50:

bunu hiç bir zaman öğrenemicez sanırım :5: ve çıkarılanlarında hala içerde olanlarında hesabı tek tek sorulcak!!! :50:

Yarabbim ne acı....
O feryat figan insanları izlerken, burda böyle eli boş beklemek...
Yastayız... Türkiye yasta ama hala başbakanın o soğuk tavrına sinirlenmemek elde değil.....
Evet! Siyaset yeri değil burası şu an onun farkındayım ama siyasilerin davranışlarına kızıyorum...
Adam diyor ki; ''15 yaşında çocuk öldü burda''
Bakanımızın açıklaması; ''yalan konuşmayalım, 15 değil...''
Yahu ha 15, ha 19...!!!:43:
Gencecik can gitti, CAN!!!
Hala neyin peşindesiniz....:43:
Allah'ım şu insanların gönüllerine biraz vicdan ver n'olur Yarabbim......:43::43::43:

Sürekli takip ettim,ilk gün sabaha kadar,sonra sızmışım.Ertesi gün de,ertesi gün de...Dayanamıyorum artık :( Bir yandan bu acıyı bizzat hayatının içinde yaşamak zorunda kalan insanlarımızın halini gördükçe ağlıyorum,bir yandan sözde yetkililerin duyarsız,alakasız,vicdan yoksunu konuşmalarını izledikçe sinirden köpürüyorum.Biz evlerimizde,ailelerimizle yandık bu derece,bu ateşin tam ocağının ortasına düştüğü insanlarımız nasıl dayansın :( Allah sabırlar versin...

İçeriye şu anda kalaslar taşınıyormuş yangını söndürmek için su sıktıkları için göçükler meydana gelmiş o yüzden oraları yeniden yapılandırmaya çalışıyorlarmış... (cnn)

Son düzenleme:
Gunaydin herkese ne kadar gun-Aydın olursa artık...
İş arkadaşımın eşinin akrabaları şu anki sayıyla 14 kisi bu felakette vefat etti. Adam arkadasıma cenazenin videosunu yollamış hal içler acısı ve zaten orada çalışan işçiler bir vardiyada 700 kişiden cok olduğunu söylüyorlar velhasıl kelam sayı cok büyük... 280 li rakamlara inanmiyorum. Bu bir trajedi, bu bir kepazelik! Bu, tarif edilemez bir rezillik!

Biz bugün izler üzülür yarın unuturuz,neleri unutmadık ki... olan gidene ve ailelerine işte... Allah bol sabır versin. ..

ßůšr@

Gunaydin herkese ne kadar gun-Aydın olursa artık...
İş arkadaşımın eşinin akrabaları şu anki sayıyla 14 kisi bu felakette vefat etti. Adam arkadasıma cenazenin videosunu yollamış hal içler acısı ve zaten orada çalışan işçiler bir vardiyada 700 kişiden cok olduğunu söylüyorlar velhasıl kelam sayı cok büyük... 280 li rakamlara inanmiyorum. Bu bir trajedi, bu bir kepazelik! Bu, tarif edilemez bir rezillik!

Dun bakan kendi agziyla dedi ki biz içeride iavi aayisini biliyoruz ancak kurtarmak amaçli giren vatandaşlar calisanlarda var ve onlarda içerde kaldi diye....

Yani calisanlarin sayisina birde yardim için girenler ekleniyor aslında..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uğur Dündar ve Fatih portakalı Soma halkı kovdu diyorlar doğru mu acaba

uğur Dündar ve Fatih portakalı Soma halkı kovdu diyorlar doğru mu acaba

fatih portakalı bilmiyorum ama uğur dündarı kovmuşlar düğüne gezmeye mi geldin reklam yapıyosun demişler..

artık bu ülke için hiç bir ümidim kalmadı nasıl geldik buralara anlamış değilim rabbim bizden sonra geleceklere acısın ülkemiz çok büyük bir sınavdan geçiyor. artık yorum bile yapamaz olduk o taraf bu taraf diye nitelendirilir olduk ortada gördüğümüz yanlışları söyleyerek.... her şey ortada rabbim göremeyenlerin gözündeki perdeleri kaldırır inş kalbi taşlaşmış olanlarında kalbini yumuşatır. bu olaya kader deyip geçen herkes benim için vicdansızdır bu ateşin sizin evinize düştüğünü düşünmek bu kadar mı zor. o kadar doldum ki hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden iş yerinde 2 gündür iş yapamıyorum fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum...

Back