Ne kadar edebli!! seviniyorsunuz
hani karşı çıktığınız şeylerde o bakimdan kendinle celişme
hazmedemeyecegim bi durum yok hayırlı olsun mesajımı da yayınladım coktan
kazaanacagimizi düşünmüyordum son açıklamalardan sonra zaten çok çok yanlış bir atılım oldu
herkesin gerçek yüzü belli olmaya başladı tavirlara bak hele
Ne demekk istediniz...Alin size degisiklik hayırlı olsunMerhaba lamelif hanım yazı renginizi sanırım hiç değiştirmediniz. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabii ama bence ara ara değişiklik, değişmek, dönüşmek iyi bence.......
Ne demekk istediniz...Alin size degisiklik hayırlı olsub
Ne kadar edebli!! seviniyorsunuz
hani karşı çıktığınız şeylerde o bakimdan kendinle celişme
hazmedemeyecegim bi durum yok hayırlı olsun mesajımı da yayınladım coktan
kazaanacagimizi düşünmüyordum son açıklamalardan sonra zaten çok çok yanlış bir atılım oldu
herkesin gerçek yüzü belli olmaya başladı tavirlara bak hele
Bir şey demedim ben siyasetlen filan ilgilenmiyorum artık, evlenmek istiyorum sadece yaşım geçiyor üzülüyorum.
Reza sarraf ve saz arkadaşları vip kapıları kullanırken, İstanbul da emniyet şeritlerini çakar flaşör lambalarla geçerken hiçbir AKP linin sesi çıkmıyordu.Artık vip den geçeblir... Ekrem başkan diyeceksiniz...❤
Yok kafa bulmuyorum gerçekten içimi döktüm ama siz de anlamadınız acımı, olsun sağlık olsun......bekarlık sultanlıktır deme öyle seyler
kafa bulman için pek uygun degilim su an doğal olarak
ben sodalı sevindigimi hatırlamıyorum ..Yaptıysam ayıbımi kabul ederimEdepli sevindiğin için soda teklif eden arkadaşın mesajını beğendin anlıyorum.
İyi o zaman hayırlı eşler bulman ümidiyle insaallh Allahtan korkan kuldan utanan biri çıkar karsinaYok kafa bulmuyorum gerçekten içimi döktüm ama siz de anlamadınız acımı, olsun sağlık olsun......
ben sodalı sevindigimi hatırlamıyorum ..Yaptıysam ayıbımi kabul ederim
Ancak sen üstüne basıyorsun memnunsun halinden
Ben saglik icin hergun icerim zaten bugun yok kahve icecegim....Sen o sodalı mesaji beğenmişin ya beraber içersiniz artik
Amiiin. Uygun bulduğunuz, tanıştırmaya vesile olmak istediğiniz adaylar olursa burdayım.İyi o zaman hayırlı eşler bulman ümidiyle insaallh Allahtan korkan kuldan utanan biri çıkar karsina
Binali bey sopa yemez insallah buyuklerinden
Yazik oldu adamavalla burda ben uzuldum ahahahahha
Bendekiler size uymazAmiiin. Uygun bulduğunuz, tanıştırmaya vesile olmak istediğiniz adaylar olursa burdayım.
Bendekiler size uymaz
yav banlanacaksamda su bana hakaret edene birde ben sallayim bu gece bari
Gerci kendime.yakistiramam malum herkes kendine yakisani yapar
Konudan saptırıp duruyorsun