Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

İman gücü diyorlar tövbe bismillah biz imansızmıyız.doğmamış bebeğin hakkını rabbim ,yaradanım fazlasıyla hem bu dünyada hemde ahirette çıkarsın inşaalahh.
Kimde ne yoksa onu sürekli dile getirir.
Sürekli Allah kitap diyenlere bak.
Bir süre sonra türlü türlü yolsuzlukları çıkıyor bu ülkede.
Yolsuzluğu maskelemek için dini kullanıyorlar.

Bu düzen yıllardır böyle.

iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
telefon harfleri değiştiriyor idare et
demekki iman gücü İmamoğlunda daha fazlaymış ki bu seçimi o kazandı
Siz de seçimi yenilemek gibi dünyavi işlere kalkıştınız
hayırlısı bile diyemediniz

iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
telefon harfleri değiştiriyor idare et
Senin yazdiklarina gulmekten cevap yazamiyorum, sozlerin tukendigi yerdeyim.. :KK70:
Madem liderinin iman gucu o kadar yuksek, gitsin camide okuyup uflesin kazansin secimleri. Ne diye miting miting bir belediye baskani secim kazansin diye dolasip yoruluyor. Gene 39 ilceyi dolasip miting verecekmis Istanbul'da, koca cumhurbaskani olmus, hala belediye baskani icin bu kadar eziyet cekiyor. Boyle iman gucu mu olur? 100 tane otobus dolusu insani miting alani dolsun da show tamam olsun diye bir sehirden baska sehire tasimaya ne gerek var? Dunyanin parasi gidiyor o mitinglere, hem tasi, hem doyur, hem cebine para koy, gokten de yagmiyor para, senin benim param, hani iman gucu nerede? Varsa cikarsin onu kullansin devletin parasi, belediyenin otobusleri yerine..

Yeter artik dusun bu milletin yakasindan.. Millette sogan alacak para birakmadiniz imana geleceksiniz diye..

ben anlamıyorum pkk ile bır yürüyenleri
calıp oyları birinci geldi herkez göz yumuyor buna anlamıyorum
ama biz oyumuza SAHİP ÇIKALIM bakalim
hayırlısı Allah'tan diyorum

Oy çalındı diyerek burda rahat rahat yalan atıyorsun. Kim nerden nasil oy calmis acikla bakalim. Ama oyle akp.li super zekalilarin hazirladigi videolarla degil. Secim iptalini oy calinmasi olarak goruyorsan iptal gerekcesine bak. Ki o bile hukuksuz. Turkiyenin 49 ilinin barolari ortak aciklama ile bunun hukuksuzlugunu dile getirdi.Boyle anca kendi kendinizi gaza getirirsiniz.

Imamogluna oy veren hdp.li insanlari terorist olarak yaftalamayi bırakın. Madem oyleler neden binali onlardan oy istedi? Binaliye oy verseler dogru yolu bulan kürt kardeslerimiz derdiniz.Valla size hayat ne guzel. Sizden olmayan herkes ya pkk.lı ya fetöcü

Oy çalındı diyerek burda rahat rahat yalan atıyorsun. Kim nerden nasil oy calmis acikla bakalim. Ama oyle akp.li super zekalilarin hazirladigi videolarla degil. Secim iptalini oy calinmasi olarak goruyorsan iptal gerekcesine bak. Ki o bile hukuksuz. Turkiyenin 49 ilinin barolari ortak aciklama ile bunun hukuksuzlugunu dile getirdi.Boyle anca kendi kendinizi gaza getirirsiniz.

Imamogluna oy veren hdp.li insanlari terorist olarak yaftalamayi bırakın. Madem oyleler neden binali onlardan oy istedi? Binaliye oy verseler dogru yolu bulan kürt kardeslerimiz derdiniz.Valla size hayat ne guzel. Sizden olmayan herkes ya pkk.lı ya fetöcü

Lütfen zilletide unutma alınıyorum sonra :kızgın:

dengesiz.jpg

Mesajım yine doğru yerlere gidecektir....

15 temmuzda hem erdoganin sag kolu olan eşini hem oglunu kaybeden Nihal Olcok'un twitter hesabinda ugradigi hakaretlere bir baksaniz bu cumhur ittifakina oy verenlerin nasil şirazesinin kaydığını gorursunuz. Sirf ysk.nın rezilligine kepazeligine karşı cikiyor diye bu kadina fetöcü diyorlar.

Bir yandan bu durum sevindirici. Cunku istanbul seciminden sonra erken genel.secim kacinilmaz ve bunlar kendi kendini boyle eritecek.

15 temmuzda hem erdoganin sag kolu olan eşini hem oglunu kaybeden Nihal Olcok'un teitter hesabinda ugradigi hakaretlere bir baksaniz bu cumhur ittifakina oy verenlerin nasil şirazesinin kaydığını gorursunuz. Sirf ysk.nın rezilligine kepazeligine karşı cikiyor diye bu kadina fetöcü diyorlar.

Derler senmisin ysk'ya dil uzatan..

Semt pazarları kaynıyor,alışveriş yapan niye pahalı bu kadar diyor,satıcıda öfkeli tabi sen ver oyunu hükümete gel sonradan niye pahalı de..
Sonrası sessizlik ve hızla uzaklaşmak her hafta gördüğüm olaylar bunlar..

Semt pazarları kaynıyor,alışveriş yapan niye pahalı bu kadar diyor,satıcıda öfkeli tabi sen ver oyunu hükümete gel sonradan niye pahalı de..
Sonrası sessizlik ve hızla uzaklaşmak her hafta gördüğüm olaylar bunlar..

Bende takip ediyorum.
Artık marketlerde soğan 1 veya 2 tane alınıyor.
Et alan çok azınlıkta.
Hadi et yeme sebze ye desen onlarda ateş pahası.
Ne yiyelim köprü mü?

Köprü de yiyemeyiz o da parayla tabi..:KK34:

ben anlamıyorum pkk ile bır yürüyenleri
calıp oyları birinci geldi herkez göz yumuyor buna anlamıyorum
ama biz oyumuza SAHİP ÇIKALIM bakalim
hayırlısı Allah'tan diyorum
Sevgili yorum sahibesi, günlerdir denk geliyorum yorumlarınıza ve gündemi bu kadar takip etmeyip bu denli bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı nasıl başarıyorsunuz sormak istiyorum gercekten.

Hani büyük harfle yazacağım ama yazı dilinde bagırmak anlamındadır yazmıyorum. Heceleyecegim o da ayıp, okuyanın zekasına hakaret eder gibi. Koyu renk yapalım madem.

Secimler asılsız oy çalındı iddiaları yüzünden iptal edilmedi. Sandık kurullarındaki görevlilerin bazılarının kamu görevlisi olma şartını sağlamadığı gerekçesiyle iptal edildi. En basitinden insanlar bangır bangır buna itiraz ediyor günlerdir. 4 pusula da aynı sandık kurulunun önünde değil mi? O zaman sen secimi sandık kurulundaki görevlilerin niteliği geregi yeniliyorsan ya hepsini yenilemek durumundasın ya da hicbirini diyorlar.

Siz bunu gerçekten bilmiyor musunuz, yoksa bilmemezlikten mi geliyorsunuz mesela bi anlatsanıza.

İzahı olmayan şeyin mizahı olur derler ya, bütün 100 lira uzattığınız bi adamın bunun 25 lirası sahte degistirin lutfen dedigi bi video var hani, yaşanan rezilliğin mizahı tam olarak o mesela. Sizin sahip cıkacagınız bi sey yok yani ortada. Çalınan bi şey yok çünkü.

Pkklılarla kol kola yürümeye gelince, İstanbulda oy kullanan her kürt vatandasa Pkklı yakıstırması yaparsanız ülkeyi toptan kapatıp gitmemiz gerekir. Gercekten Pkklılarla kol kola giren birilerini arıyorsanız da bi gezinin internette, illa bi halay videosuna denk gelirsiniz, bizzat dagdan inmis teror orgutu mensuplarıyla cekilen. Sınıra kurulan cadır mahkemelerinde serbest bırakılan fiili örgüt üyelerini bulursunuz.

Bi de kendinize acık kapı bırakın, kazanmak icin secime kadar bi bakarsınız Öcalanı ev hapsine cıkarıverirler, dönecek yeriniz kalsın sonra.

Herkes sürekli konuşuyor, sloganik söylemlerde bulunuyor. Benim en çok kafamı kurcalayan ise o kaydırma oylarını cetvellerde yapan ilçe seçim kurullarındaki bilgisayar başındaki memurları kimin yönlendirdiği. Bir değil, iki değil, üç değil sistematik olarak Vatan Partisi'ne oyları kim yazdırdı? Kimse bunları konuşmuyor. Karanlık bir el var adeta kiminin oylarını cetvele farklı yazdıran kimini arabanın içine çeken. Sonra bizim insanımız da böyle birbirine düşsün. İlginç :))))

öyle deme ya, ekrem imamoğlu ne dedi şimdi bu gece komşunuza arkadaşınıza akrabanıza anlatmaya başlayın dedi. fikrini değiştirenler bile var, fikrini değiştirmek derken, imamoğlunun hakkının yendiğini düşünenler, tebrik edip herkes işine bakmalıydı diyenler de var, şaşırtıcı ama
gerçi seni anlıyorum, ben de uğraşmam ama yanlış işte uğraşmak lazım
Chess onlar öyle derler(diyen var mı bilmiyorum ben şuana kadar rastlamadım) ama yine gider Akpye basarlar.
Bak ben manbaında yaşıyorum ciğerlerini biliyorum.
Mesela ysk seçimleri hırsızlık yüzünden iptal etti diye alenen yalan söylüyorlar. Düzeltiyorsun hala söylüyorlar.
Mühim olan hak hukuk adalet değil kazanıp kazanmamak.
Ne demişti reyizleri demokrasi benim için amaç değil araç.
Demokrasi de sadece işlerine yaradıpı sürece geçerli.
Malesef durum bu.

X