- 13 Eylül 2012
- 95
- 89
iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canımİman gücü derken ?
Bir de herkeS olacak o herkeZ
telefon harfleri değiştiriyor idare et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canımİman gücü derken ?
Bir de herkeS olacak o herkeZ
Kimde ne yoksa onu sürekli dile getirir.İman gücü diyorlar tövbe bismillah biz imansızmıyız.doğmamış bebeğin hakkını rabbim ,yaradanım fazlasıyla hem bu dünyada hemde ahirette çıkarsın inşaalahh.
İman gücünü çok yanlış biliyorsunuz.iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
Hak hukuk gozeten Allah korkusu olandir!..iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
demekki iman gücü İmamoğlunda daha fazlaymış ki bu seçimi o kazandıiman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
Senin yazdiklarina gulmekten cevap yazamiyorum, sozlerin tukendigi yerdeyim..iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
ben anlamıyorum pkk ile bır yürüyenleri
calıp oyları birinci geldi herkez göz yumuyor buna anlamıyorum
ama biz oyumuza SAHİP ÇIKALIM bakalim
hayırlısı Allah'tan diyorum
Oy çalındı diyerek burda rahat rahat yalan atıyorsun. Kim nerden nasil oy calmis acikla bakalim. Ama oyle akp.li super zekalilarin hazirladigi videolarla degil. Secim iptalini oy calinmasi olarak goruyorsan iptal gerekcesine bak. Ki o bile hukuksuz. Turkiyenin 49 ilinin barolari ortak aciklama ile bunun hukuksuzlugunu dile getirdi.Boyle anca kendi kendinizi gaza getirirsiniz.
Imamogluna oy veren hdp.li insanlari terorist olarak yaftalamayi bırakın. Madem oyleler neden binali onlardan oy istedi? Binaliye oy verseler dogru yolu bulan kürt kardeslerimiz derdiniz.Valla size hayat ne guzel. Sizden olmayan herkes ya pkk.lı ya fetöcü
15 temmuzda hem erdoganin sag kolu olan eşini hem oglunu kaybeden Nihal Olcok'un teitter hesabinda ugradigi hakaretlere bir baksaniz bu cumhur ittifakina oy verenlerin nasil şirazesinin kaydığını gorursunuz. Sirf ysk.nın rezilligine kepazeligine karşı cikiyor diye bu kadina fetöcü diyorlar.
Semt pazarları kaynıyor,alışveriş yapan niye pahalı bu kadar diyor,satıcıda öfkeli tabi sen ver oyunu hükümete gel sonradan niye pahalı de..
Sonrası sessizlik ve hızla uzaklaşmak her hafta gördüğüm olaylar bunlar..
Sevgili yorum sahibesi, günlerdir denk geliyorum yorumlarınıza ve gündemi bu kadar takip etmeyip bu denli bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı nasıl başarıyorsunuz sormak istiyorum gercekten.ben anlamıyorum pkk ile bır yürüyenleri
calıp oyları birinci geldi herkez göz yumuyor buna anlamıyorum
ama biz oyumuza SAHİP ÇIKALIM bakalim
hayırlısı Allah'tan diyorum
Chess onlar öyle derler(diyen var mı bilmiyorum ben şuana kadar rastlamadım) ama yine gider Akpye basarlar.öyle deme ya, ekrem imamoğlu ne dedi şimdi bu gece komşunuza arkadaşınıza akrabanıza anlatmaya başlayın dedi. fikrini değiştirenler bile var, fikrini değiştirmek derken, imamoğlunun hakkının yendiğini düşünenler, tebrik edip herkes işine bakmalıydı diyenler de var, şaşırtıcı ama
gerçi seni anlıyorum, ben de uğraşmam ama yanlış işte uğraşmak lazım