• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

efide .!.:
Demekki neymiş aydın geçinip halkı aptal görenlerin sonu sandığa gömülmekmiş.
Hernekadar aziz nesini yad etsenizde bu sonuç hepimize hayırlı olsun.
Ama acı olan hala kendilerini aydın sanmaları :KK70:
Acaba aydın ne demek? Hadi bi tdkdan bak

Olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermek.. Capsi yapan da zaten çirkin bir amaçla yapmış, aynen Bilgece'nin de anladığı gibi..
o capsı yapanın asıl niyetini bilemiyeceğim fakat benim o türlü amaçla paylaşmadığım kesin

herkesin algısı farklı işte

onun anladığının yüzde yüz doğru olduğu kanaatine nereden vardınız

bu konuda bilir kişi mi kendisi:KK53:

Ohhohoooho
Yüzümün kızarması için sebep yok cicim...
Haftalardır yediniz bitirdiniz bizi burda...bırakta bu gece coşalım....ama yoookk illa çıkıntılık edeceksiniz...sen laf çarparken iyi ya....git sütünü iç yat....

Aslan sütü içiyorum ben bebişim, sen ayranını içtin mi?
Yüzünün kızarması için sebep çok da yüz olmayınca...

her fotoya sazanlık yap sende.bide mühendis olup açıkla.
yazık cvp veremeyince hakaret.
:KK53:bunu benden alıntı yapan şahıs söylüyor

mühendiste mühendis diye takmış senin düşüncene göre, o vakit sende mühendis olmadığına göre

her yazdığın boş demektir

Aslan sütü içiyorum ben bebişim, sen ayranını içtin mi?
Yüzünün kızarması için sebep çok da yüz olmayınca...
Bak mesela kendi adıma konuşayım..aslan sütü dediğin şeyi içseydim Rabbime karşı yüzüm kızarırdı....
Kızarma kulvarlarımız farklı demek ki yapacak birşey yok ...

Bak mesela kendi adıma konuşayım..aslan sütü dediğin şeyi içseydim Rabbime karşı yüzüm kızarırdı....
Kızarma kulvarlarımız farklı demek ki yapacak birşey yok ...

Aslan sütü iyidir, zihin açar, vicdanı dile getirir. Keşke azıcık içeydiniz de bu hallere gelmeyeydik.

Ya ampul fotosunu nerelere çekmişsiniz. Ne alaka anlamadım.
Evet çok kötü bir fotoğraf. Sebebi bir sıkıntısını dile getiren bir insanın , şahsi fotosunu olmayan bir konu üzerine malzeme yapmak.
Bu yüzdendir kötüyse.

Bu v.b kişisel fotolar maalesef ki böyle istemsizce yayılabiliyor.

o capsı yapanın asıl niyetini bilemiyeceğim fakat benim o türlü amaçla paylaşmadığım kesin

herkesin algısı farklı işte

onun anladığının yüzde yüz doğru olduğu kanaatine nereden vardınız

bu konuda bilir kişi mi kendisi:KK53:
Hayır ben de öyle anladığım için diyorum, tek olmadığımı vurgulamak amaçlı onun adını andım. İkimiz de aynı şeyi düşünmüşüz. Neyse siz dalgaya vurmaya devam edin olayı.. O amaçla paylaşmasanız da hoş bir paylaşım değil.

hep merak ediyorum bu bu ibadet özgürlüğünden bahsedenleri eskiden aynı ülkedemi yaşıyorduk yada haşa müslümanlığı ak parti ile mi kabul ettik
daha öncede yazdım yine yazıcam ben %90 nının kapalı hatta farklı cemaatlerinden olduğu oğullarına kız arayan annelerin kapalı ya da kapanmayı kabul eden kız aradığı bir yerde doğdum büyudüm.
kimse kimseye niye açıksın niye kapalısın demedi.onlar toplanıp zikir çekerken istediği ibadeti yaparken kimse hopp hemşerim demedi onlarda bize aynı şekilde
açık devlet memuru varken kapalı da vardı
turban ve ibadet siyasete girdiğinde erbakan seçilmeye çalışıyordu çok balık hafızalı bir toplumuz bize dokunmayan yılan bin yaşasın, şunun farkında değiller ki önceliğini ve işini bitiren iktidar partisi tarafından geri püskürtülüyor çok acımsızca
12074764_1643730352574012_2260690575555985900_n.jpg

Bu kadın akp li olmasa bile akp fanatizmini temsil eden bir görüntü olduğu kesin

daha iyi anlatılamazdı:KK53:
Farklı partiler için yapılmış fanatizmi anlatan farklı caps ler var,ama asla ne kendime ne karşımdaki insana yakistirip paylaşmam.internet bir çöplük paylastiklarimiza dikkat etmemiz lâzım.

Hanımlar tek derdiniz siyaset olsun, o parti bu parti, şu kadar oy, şu iktidar, bu koalisyon olsun. Öyle ya da böyle 4. AKP dönemi başlıyor. Çok değil, yarın ya da yarından sonra herkes kendi kişisel sorunlarıyla ilgilenecek, herkes kendi yaşantısının derdine düşecek. O yüzden burada birbirinizi farklı siyasi görüşler uğruna kırıp incitmeyin. Oylarımızı verdik, vatandaşlık görevimizi yaptık. Her vatandaş bir oy, ötesi yok yani. Ben de AKP'ye oy vermedim ama onlar yine iktidar oldular. Demek ki halk gerçekten de böyle istiyor, madem halkın çoğu onlara oy verdi, iyi ve kötü sonuçlarına hepimiz milletçe katlanacağız. Erdoğan kendisi açık açık gönlünde başkanlık sistemi yattığını söyledi. Zamanında İmralı'dakine "sayın" dedi. Çiftçiye yaptığı atarı bilmeyen yok. Atatürk'e laf dokundurmalarını saymıyorum bile. Bu halk bütün bunları bile bile onlara oy verdiğine göre ve 14 milyon kişi oy kullanmaya gitmediğine göre benim "hayırlısı"nı dilemekten başka yapacak birşeyim yok. Ki kendisinin ciddi ciddi belli bir milletvekili sayısından sonra anayasayı değiştirebilme ihtimali vardı, bildiğim kadarıyla bunu yapabilecek güçte olmak için gereken milletvekili sayısına ulaşamadılar ama neticede insanlar bunu da bile bile ona oy verdiler. Bu ülkede Erdoğan, RTE İmparatorluğu ilan etmek istese ona "padişahım çok yaşa!" diyecek insanlar var, düşünün. Her şeyin hayırlısı...

Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?

Başı kapalı memur mu varmış , hayal mi görüyorsunuz sizler ?

@Saraylım , sizlerde halinizden memnunsunuz ki , yıllardır hem partisini ilerletmeyen hem de yerinde sayıp maaşını alan parti çalışanlarını hala orada tutuyor eleştirmiyorsunuz.

İktidar olabiliyorlar da akp mi tutuyor ?

Evet kötü bir fotoğraf, fakat ben paylaşan arkadaşın kötü niyetle paylaştini düşünmüyorum.
Benim ne amaçla paylaştığım ortada anlatılmak istenilen bu derece koyu fanatiklerin olduğuydu

fotoya baktığımda o bel altına çekilen mevzu aklımın ucuna bile gelmemişti

kim nasıl anlamak istiyorsa öyle anlasın hiç problem değil:KK53:

herkes anlamak istediği gibi fikrindeki gibi anlar

Back
X