- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
o halde senin de haddin değil. bu halk gökten zembille inmedi bu ülkeye. ya kabul edersiniz ya da tahammül edersiniz bu kadar basit. ya tahammül ya sefer demiş şair.[/QUO
Komik bir aynasınız sadece ama aynanız kotu kraliçenin aynasından
Bu tarz yazarak hiç birşey elde edemezsin çok itici geliyor haberin olsunKibirli ve zafer sarhosu guruh coklu orgazm olmaktan yorulunca foruma donecekler, bir sonraki eglence seansi icin materyal arayacaklar.
Hayir zannediyorlar ki "saygi duy, saygiiii", "edep yahu ne terbiyesizsin" ayip ayip" gibi sallaparmak sacma sapan cakma otorite emirleriyle susturacaklar. Oyle tavirlar bana islemez sayin troll surusu.
Saygi da duymuytrum, utanmiyorum da, terbiye olcumu etik olmayan bir yapilanmaya kole olanlarla tartismaya da gerek yok.
Artik bundan sonra acik ve secik olarak gozumde vatan hainisiniz. Tavrimi kesinlikle hissedeceksiniz ensenizde, sizin gibileri gercekten istemiyorum hayatimda. Siz de beni istemiyorsaniz uzak durun, bulasmayin.
Yasasin sivil itaatsizlik! Yasasin ozgurluk! yasasin onurum ve gururum, guzel ulusum! Biricik vatanim. Seni cok seviyorum. seni benden almaya calistikca daha cok seviyorum.
Tarzimi itici buluyorsaniz:Bu tarz yazarak hiç birşey elde edemezsin çok itici geliyor haberin olsun
aşacağı belliydi hanımefendi söylemiştim diğer konu içinde zamanı gelince konuşabiliriz barajı geçeceği kadar eminim öyle bir mevzu olmayacağınapeki hanımefendi. 2 ay sonra konuşalım. başkanlık sistemi gelmesin mi istiyorsunuz, HDP'nin barajı geçmesi için dua edin. yoksa Başkanlık Sistemi geliyor.
3. bir seçenek yok.
ve HDP şu an 9'larda, aşıp aşmayacağı belli değil.
eh dediğiniz gibi o zaman konuşuruz.aşacağı belliydi hanımefendi söylemiştim diğer konu içinde zamanı gelince konuşabiliriz barajı geçeceği kadar eminim öyle bir mevzu olmayacağına
Valla sitede kimseyi görmezden gel yapmıyorum o kadar kimseyi takmıyorum çünkü senide takmadığım gibi sadece nasıl göründüğünü bil istedim.Tarzimi itici buluyorsaniz:
O
KU
MA
yin lutfen
Lutfen okumayin, beni gorunmez hale getirin, gormemezlikten gelin - begenmediginiz fikirleri es gecin OKUMAyin!
Bu kadar mi zor karsidakini gormezden gelmek?
Ne olur ogrenin artik cok sesliligi. Karismayin artik!
Bibim ya askimsinBu tarz yazarak hiç birşey elde edemezsin çok itici geliyor haberin olsun
Bence siz karar vermeseniz daha iyi olur kimin benimle birlik olacagina. Ustelik benimle birlik olun demiyoruz ki, aranizda birlik olun diyoruz, kotu mu, benim gibi itici usluplu bir sahsa ne gerek var, olmasam da olur.Valla sitede kimseyi görmezden gel yapmıyorum o kadar kimseyi takmıyorum çünkü senide takmadığım gibi sadece nasıl göründüğünü bil istedim.
Bu tarzda kimseyi yanında bulamazsın kimseyle birlik olamazsın sen şimdi beni akplide sanıyorsundur ama dilim düşün
bu sorunun cevabını biz e merak ediyoruz da veren yok bakalım şimdiHaziran seçiminde hdp barajı geçti diye teröristleri meclise soktunuz diye alev püsküren akpliler nerdesiniz?
Bu secimde hdp barajı gecemedi de haberimiz mi yok?
Bu soru sadece akp ye degil chp ye de yoneltimelibu sorunun cevabını biz e merak ediyoruz da veren yok bakalım şimdi
Bibim ya askimsin
Senin gbi muhalefete can kurbann
Bualinti ne alaka yan yanaa çekilmiş yani yürürken bi foto ile ne alaka
Niye HDP,baraj altında kaldı diye seviniyosunuz birlikte kutlayın bence:
Millete hakaret ediyorsun uyarana da atar yapıyorsun. Kabede olenler icinde pastirma demiştin.Bence siz karar vermeseniz daha iyi olur kimin benimle birlik olacagina. Ustelik benimle birlik olun demiyoruz ki, aranizda birlik olun diyoruz, kotu mu, benim gibi itici usluplu bir sahsa ne gerek var, olmasam da olur.
Bugün nete girmeye vaktim olmamıştı.şimdi face'i bir açtım,aman Allahım geçen seçim sesi solukları çıkmayanlar coşmuş
Millete hakaret ediyorsun uyarana da atar yapıyorsun. Kabede olenler icinde pastirma demiştin.
Seni kim niye ciddiye alsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?