• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Ben umutluydum ama şu an bir karabasan üzerime çökmüş gibi hissediyorum. Umarım hayırlısı çıkar. Sadece çocuğumu ve bütün çocukları düşünüyorum. Onlara güzel bir ülke bırakamamaktan. Bugün de kader günü gibi geliyordu. Hala öyle geliyor. Cidden kötüyüm ya.

Aha da 20 olmuş :KK57:
Yasak bittiğinde hepsi açılmış olacak...ta taammm işte kazanan diyecek gibiler...:KK52:

2011 seçimine yakın duruyor sonuçlar diyollaaa :KK53:
%50 geliyo mu ne :KK57:

[QU"yercekimli karanfil, post: 43322440, member: 230348"]Cnn de endiselenmesi gereken baska bir parti var dediler. Sanirim mhp oylari akpye kaydi. Bilinen bi seydi zaten de baraj dışı kalir mi mhp sanmam[/QUOTE] niye kayıyo acaba. Adam dimdik sözünün arkasında durdu. Bi söylediğinin altı ay sonra tersini yapsa eminim çok sevilirdi

QUOTE="chess, post: 43322504, member: 159216"]FOX heyecan yaratıyo:KK53::KK53:[/QUOTE]
Ne diyo tvler ya ben izleyemiyorum.

FOX heyecan yaratıyo:KK53::KK53:
Bende Fatih Portakal ı takip ediyorum sosyal medyadan bi başlayaydı program kaşından gözünden anlarım gibime geliyor geçen seçimde ona bakarak anlamıştım:KK48: Ama seçmenin nedir bu çektiği merak neler yaptırıyor insana:KK48:

Bende Fatih Portakal ı takip ediyorum sosyal medyadan bi başlayaydı program kaşından gözünden anlarım gibime geliyor geçen seçimde ona bakarak anlamıştım:KK48: Ama seçmenin nedir bu çektiği merak neler yaptırıyor insana:KK48:

evet ya fatihle ismail tam halk çocukları

fox bi de AA ve Cihanı ayrı ayrı gösteriyo haber ajansları olarak, açılan sandık aa ya göre yüzde 27, Cihana göre yüzde 17 ymiş

Back