Sonuçlar geliyoooooor gibi bir tweet atmış sonrada ismail le güzel bir poz vermiş.Bak burdan bile çok şey çıkardım ben neredeyse sonuçları açıklayacam o dereceevet ya fatihle ismail tam halk çocukları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçlar geliyoooooor gibi bir tweet atmış sonrada ismail le güzel bir poz vermiş.Bak burdan bile çok şey çıkardım ben neredeyse sonuçları açıklayacam o dereceevet ya fatihle ismail tam halk çocukları
hadi inşallah.Sonuçlar geliyoooooor gibi bir tweet atmış sonrada ismail le güzel bir poz vermiş.Bak burdan bile çok şey çıkardım ben neredeyse sonuçları açıklayacam o derece![]()
valla fox da geçmiş tecrubelerimize göre 7 gibi kalkar dediSaat 21:00 de mi kalkıyor bu yasak yaaa kaldırsalar artık ben suan yuzdeleri görüyorum
Ay daha yemek yemedik hamsi attım fırına bekliyorum :)))valla fox da geçmiş tecrubelerimize göre 7 gibi kalkar dedi
Yuzdeleri artırmış chp ondan :)portakal ile kabuğu pis pis gülüyosa![]()
ya hdp artırmasın geçemesindeYuzdeleri artırmış chp ondan :)
Mhp'den bahsediyor gazeteci avni ozgurel'de aynısını söylediBu portakal çok neşeli yaa
Bi parti çok düşmüş diyo...bomba gibi gece olacak diyo bu yaaa![]()
Ahahah sakin ol :)Gidicem şimdi hık hık![]()
Sinirden gülüyorlar benceportakal ile kabuğu pis pis gülüyosa![]()
Niye bu kelebek gibi yerinde duramıyo yaaMhp'den bahsediyor gazeteci avni ozgurel'de aynısını söyledi