• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Aynen öyle. Artık çekil be adam kenara. Çekil, yaşın geçti artık, zamanın geçti !
Yeni kanlar lazım MHP ye . MHP li kesimin büyük çoğunluğu AKP ye kaydı. Bunun en büyük sebebi Devlet BAHCELİ .
İyi adam amenna ama yetmiyor işte.
En çok bahçeliyi tebrik ediyorum bir parti nasıl batırılır gösterdi

Yapacak bir şeyimiz kalmadı artık. Her şeye rağmen okumaktan, çalışmaktan, adaletten ayrılmayacağız. Alanımızda uzman olana kadar çok çalışmaya devam. Torpilli insanların gözlerinin içine bakarak içimizden ben senden çok biliyorum, ben senden uzmanım diyerek dimdik duracağız karşılarında. Her alanda gelişeceğiz, ülkenin bizlere ihtiyacı olacak, o gün geldiğinde kendisini geliştirmiş bir nesil olmalı. Asla yaptıklarımızı yeterli görmemeli, okumaktan vazgeçmemeliyiz.

HDP her an baraj altina dusebilir. Dustugu takdirde AKP Anayasayi degistirebilecek, baskanligi da getirebilecek cogunluga erisiyor. Bu saatten sonra degistirsin, gelsin diyorum. Bir musibet, bin nasihatten iyidir. Ulke bu gunleri yasayarak gorecek, gormeli bu saatten sonra. Icraatler basladiktan bir iki sene sonra AKP secmenlerinin cigliklarini duymak isterdim, ozgurce yazabilecekleri bir sosyal medya kalirsa..

Artistliği kimeydi anlamadık.
Yeniden seçim olur da oyu artar mı sandı acaba?
Ne saçma bir adam hakikaten!

Koalisyona yanaşsaydı daha yumuşak olsaydı keşke çok daha iyi olurdu.

Şahsen Akp nin tek başına iktidar olmasını istemiyordum.

Bu seçimin tek güzel yanı Hdp'nin gitmesi olur sanırım.

O da giderse inşallah:KK14:

Aynen yaa,mahvetti güzelim partiyi,yerlerde sürünüyor... nasıl devam edecek bundan sonra onu merak ediyorum. Bu son oyum olacak mhpye,başında bahçeli olduğu sürece. Keşke koalisyona evet deseydi şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olacaktik:KK51:

Bu yüzden hiç heyecanlanmadım en başından beri aksine bıkmışlık vardı üstümde oy kullanmaya giderken, belkiii dedim bir umut ama belliydi aslında... Ülkemden gerçek anlamda tersi bir potansiyel görmedim çünkü. Oyların yükselmesine de pek şaşırdım sayılmaz, en fazla 2 dk, olağan geliyor.
İstifalar da gelmeli artık.

Capture.webp

:KK48::KK48::KK48:

Olan Türkiye'ye oldu. 5 aylık süreçte ne oldu onlarca sehit. Yakıldı memleketim yıkıldı!
Dolar aldı başını gitti!
Param değer kaybetti!
Artık Anayasa diye birşey de yok!
Kayıplarımızın hepsini saymaya gerek var mı? Herşey ortada aşikar...
Sırf Erdoğan ın dediğim dedik hali tavrı yüzünden.
'Kim ne derse desin ben dediğimi yaparım halkı da kandırırım yeaa nolcak ki 'diye bir tavır var adamın yüzünde.
ah geleceğimiz vah geleceğimiz....

Zehir zıkkım olsun, afiyetle ye..

Ayip ya cidden ayip.
Ne olur sanki kalitenizi bozmasaniz? Her iki taraf icin de diyorum. Bi ana avrat kufretmediginiz kalmis ki o da gelir yakindir. Valla cok ayip. Bir partiyi sevmiyorsun diye kalkip onun seçmenine bunlari deme hakkin yok. Yazik!!

Simdiii teslim ettik cuvalimizi actim hemen burayi.
Oncelikle dun en son hayirlisi olsun demistim hayirlisi buymus.
Milletin bu iradesi olmadi bi daha deyip secim tekrarlatma karariyla bu iradesi hoslarina gitmistir herhalde iktidarin :)
Secimin tek galibi Hdp ve Mhp'den oylari koparan Akp oldu..Simdi gonul rahatligiyla arkalarina yaslanabilirler.Hee elbette bizim de olmustur buyuk konusmalarimiz ama size de hdp ye oy veren teror sevicidir laflarinizi afiyetle yemeniz dilegiyle.Kolkola cok guzelsiniz :)
Bahceli icinse konusmaya degecegini dusunmuyorum.Kendisi geregini partisini seviyorsa yapacaktir.
Yaaa akp iktidar olmassaaann deyipte sandik yerine tatile gidene de katilimin %77 oldugunu hatirlatip icimden en okkali kufurleri gonderiyorum.
Simdilik aklima gelenler bunlar.

Back
X