Tşk,net gördüğünü ifade ettiğin için,halen kabul etmeyenler varvalla AKP ezmiş geçmiş, görünen köy klavuz istemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk,net gördüğünü ifade ettiğin için,halen kabul etmeyenler varvalla AKP ezmiş geçmiş, görünen köy klavuz istemez
Sen beni bul ben sana gökkuşağı kartı çıkarttırırımyok valla benim umudum falan, green karta başvurduydum çıksa bari![]()
Mhp oturup derdine yansın! Hdp ile neredeyse oy oranları aynı hatta hdp geçmek üzere! Bahçeli bir an önce istifa etsin! Rezil!
Hadi yaa ben de misafir sanatçı sandım bu kadar gülünceIsi bu cunku
Herkesi öpme bencecoook mutluyum herkesi öpüyorum![]()
Neden ki ben hayatında o partiye oy vermemiş insan gittim verdim. Sözü senet olan insandan korkmam ben. Adam 4 tane olması gereken madde sundu kabulsa gel dedi ama kabul görmedi nedense karşı taraftan. Tabii birde bubulunduğum yerde çok az oyla bir milletvekili kaçırmış onun için biraz da ama. Adamı resmen dalga konusu yaptılar.bence mhp kendini sıkı bir sorgulasın
Kizim daha 100/50 acildi..tebrikler arkadaşlar ne diyim ben CHP ye vermiştim umudum da vardı, sağlık olsun napak ölek mi![]()
Bu ihtimali konuşuyorlar suan eğer baraj alti kalırsa milletvekilleri akp'ye geçecek4 partiden 1 tanesi %10 u geçemez ise bu mesajımı beğenin....
bekleyin görün ...
Ahahahaha
Bende seni takdir ediyorum canım bu nazik davranışından dolayıtebrikler arkadaşlar ne diyim ben CHP ye vermiştim umudum da vardı, sağlık olsun napak ölek mi![]()