Türkiye hastanesi Nihal hanım..

dnznry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
489
4
46
İstanbul
slm kızlar ben türkiye hastanesi hakkında araştırma yapıyordum nevra hanıma gidecektim ama yorumları okuyunca birde onun ssk ve emekli sandiği ( memurum ) olmadığı için de vazgeçtim cumartesi için nihal çakır hanıma aldım giden ve memnun kalan arkadaşklar varmı hastanenin dış görüntüsü ile biliyorum güzel ama doktor hemşire içi güzel mi? temiz mi bilmiyorum görücez bakalım ama gene bilginiz varsa paylaşırmısınız

şişlide olan hastane di mi?benim de bilgim yok aslında.sen de deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

slm canım evet okmeydanından 1 durak sonra şişliye giderken hastaneyle ilgili bilgim yok ama pek doktorlarından memnun olan da yok yazanlardan öyle okudum hastane güzel ama bilmiyorum offff artık aramıyorum kendi doktorum var ondan çok memnunum şişli caminin karşısında Osman Özyurt çok iyi bir doktor doğum fiyatı yüksek ama olsun artık konuşucam bakalım en uygun olanı hangisi, hangi hastaneye gidiyor doğuma biz kadın ararız bizi daha iyi anlasın diye daha nazik olurlar diye ama nedense kadın doktorlar daha sinirli, anlayışsız, sert oluyorlar o yüzden hiç kadına özellikle seçip gitmedim ben ilk kzımda Özel okmeydanı hastanesine gidiyordum orda da birtane osman bey vardı çok iyi bir doktor onuda tavsiye ederim kısmet biz böyle arıyoruz, araştırıyoruz bakalım neresi kısmet olucak bana kızımda özel okmeydanına devamlı gittim ama zeynep kamil hastanesi kısmet oldu 8 aylık doğurdum bende kuveze alırlar diye özele gitmedim gerçekten de kızım 3 gün kaldı ben 1 hafta yattım hastane de eğer aynısını özelde yapsaydık 5 milyardan aşağı çıkmazdı. gene erken olursa zaten zeynep kamile yada semiha şakire giderim orasıda iyiymiş

Son düzenleme:

Bu Nihal Çakır denen doktora muayene olan ve ona giden varmı bilmiyorum ama ben bu doktoru şiddetle tavsiye ETMİYORUM…Bebeğimin kalbinde delik olduğunu anlamadı ve doğum yaptıktan 15 gün sonra bebeğimi kaybettim…
Sürekli kontrollerde bana bebeğin iyi olduğunu sorun olmadığını söyledi doğuma son 1 Ay bebeğim hiç kilo alamadı bu doktor bunada normal ve bi sorun yok kiloya takılma dedi…
Bebek doğdu ve doğduğu ginden itibaren hastahaneden çıkamadı ve sonunda yenik düştü minnacık bedeni…

Daha sonra tüm raporlar ile birlikte hem devlet hemde özel 2-3 tane daha farklı doktora gittim ve bana söyledikleri aynen şu,
"Bebeğinizin kalbinde delik olduğu 4.Ayda belliymiş,doktorunuzun sizi uyarması ve bilgilendirmesi lazımdı..Ama bu bizim üstün zekalı doktorumuz maalesef görememiş bunu..

Bu ve bunun gibi ilgisiz,bilgisiz ukala doktorlar ile lütfen uğraşın ben hukuki olarak süreçlerimi başlatıyorum...

merhabalar doğumunuzu nerede yaptınız ve tavsiyeleriniz nelerdir...

aman allahım bende ona gitmeyi düşünüyordum çoook teşekkür ederim bu paylaşımınız okuduktan sonra asla işim olmaz allah nasip etmesin n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…