• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye hastanesi hk.

esra_erol

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
3
0
6
40
arkadaşlar yaklaşık 10 aydır sürekli türkiye hastanesine gidip geliyoruz ve hamileliğim biraz sürpriz olduğu için çok detaylı araştırma yapamadan evimize kısmen yakın olduğu için türkiye hastanesine gitmeye başladık. bu hastaneye gitmeyi düşünenler için yaşadığımız bazı sıkıntıları sizinle paylaşmak istedim belki fikir verici olur diye :)
biz ilk gitmeye başladığımızda eşim fiyatlar hakkında da görüşmüştü ve normal 1500,sezeryan 1900tl idi.8 ay sonra sezeryan ile doğum yaptım ve fiyat 2300tl ye çıktı.her muayene 80tl ve 10gün boyunca sonraki muayeneler ücretsiz (devletin koyduğu kural) ancak bu 10 gün içinde randevu vermiyorlar hastaneye gidip barkod alıyorsunuz ve saatiniz belli değil doktor kafasına esince sizi çağırıyor.1 saat süren beklemelerimizi ve eşimin öğleden sonrası işe gidemediğini hatırlıyorum.ayrıca sürekli bu son diyerek test yapıyorlar en ucuz test 100tl. Doğum yaklaşınca her gittiğinizde nst ye bağlıyorlar ve bununda ücreti 30tl. hasta sayısı fiyatlar sürekli artarken doktor sayısı sadece 5 ve doktorlar üzerinde ister istemez yoğunluktan dolayı baskı oluşuyor ve hastayı en kısa sürede gönderip yeni hastayı almanın derdindeler.bir keresinde ultrasonda bebeği görmek istedim ancak doktor geçen hafta gördün tekrar görmene gerek yok diyerek ultrasona sokmadı.
aslında benim en çok kızdığım olay 7 ay boyunca gittiğim her muayene sonrası çocuk şöyle iyi böyle güzel gelişmiş denirken göbek bağı için detaylı ultrasona girdiğimizde aslında bebeğin 2 hafta geriden geldiğini öğrenince doktora gittiğimizde doktorun bende şüpheneliyordum bundan iyiki çektirmişiz detaylı ultrason deme pişkinliğiydi.şeker testi yapıldığı gün tevafuk türkiye gazetesinde canan karatayın röportajı vardı kalp hastalığıyla ilgili röportajında şeker yüklemesinin zararından bahsetmişti. gazeteyi alıp doktora gösterdik ve annesi yaşındaki kadın için bunak, bizden dahamı iyi bilecek gibi tabirler kullandı. daha sonra eşim beni y.bosna da nisa hastanesine götürdü orada 40tl ücret verdik türkiye hastanesinden çok daha az bekleyip çok daha uzun süre muayene edilince keşke hep buraya gelseydik diye düşündük. daha sonra hamileliğimin riskli olduğu ve 2 günde bir kontrol için hastaneye gitmemiz söylendi.ancak bu dönemde doktorum yıllık iznini kullanarak bodruma tatile gitti ve beni daha önce hiç görmediğim bir doktora sevketti.neyseki korktuğum başına gelmedi ve o hafta su seviyesi düşmedi ve doktorum tatilden gelir gelmez sezeryan ile doğum yaptık (doğuma çıkarken asansör bozuldu ve o halimle 3 kat merdiven çıkmak zorunda kaldım) doğumdaki odaları bile parasal olarak ayırmışlar.küçücük oda ve tekli koltuk koyduları odayı ücretsiz yapmışlar aynı odanın çok az büyüğü ve 3lü çekyat koyup 100tl fark istediler. ayrıca doğumdan sonra iltihap oluştu ve 2günde bir gidip kesik bölgesini iğne ile delip delip içerde biriken pisliği dışarı akıttılar.türkiye hastanesine gittiğime gideceğime bin pişman oldum gitmeyi düşünen varsa birkez daha düşünsün derim çünkü akılları fikirleri nasıl daha çok para kazanırım olmuş vesselam...

yazi icin cokk tesekkurler.ben de bir aydir hastane ve doktor arastiriyorum.Türkiye hastanesini araştırdim ama pek bisey bulamadım.bugün nisa hast.ni arastitirken yazini okudum.en azindan Türkiye ile ilgili fikrim netlesti

Üst komşunun yine bebeği oldu ve yine nisaya gittiler. Kanama kan nakli ve bebekte sarılık tedavisi vs.. Hepsi toplamda 1150tl tutmuş. Biz 1.5 yıl önce Türkiye hastanesinde 2000-2500tl civarında ödeme yapmıştık şuan çok daha arttırmışlardır. Şifa merkezi değil para kazanma merkezi

yaaa cokk tesekkur ederim.ne kadar iyisin.bu tecrubeleri paylasmak ne kadar önemli.insallah nisadaki dr anlatıldığı gibidir de onunla devam ederiz.gunlerdir cok yotuldum üzüldüm...

Turkiye hastanesine sık gideriz.
Kadin digum icin degil yalniz.
Esim orda sinuzik ameliyati oldu, ucreti cok makuldu. O doktorundan cok memnundu.
Sonrasinda gorumcem endiskopi cektirdi 300 tl civari verdi ve doktorundan hic memnun kalmadi.
Kayimvalidemde kardiyolojiye gitti oda ilgisizlikten memnun kalmadi.
Ardindan sık sık mecburiyetten oglumu goturdum. Goturdugum doktordan sonra oglumda doktor fobisi basladi ve nefret ettik o doktordan.
Mecbur degilsem bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Her muayene 80 tl ve ilgisizler.

doktorunuz kımdı? bende gidiyorum ve cok cok memnunum personelinden hemşiresine asıstanına doktoruna hastanenin ortamına ilgiye alakaya hayran kaldım.. hala da öyle bu gune kadar 1 defa bıle bekleme sorunu yasamadım devamlı guler yuz gordum ce cok kıbar hanımefendı bır doktorum var sızın doktor kım barı onu soyleyınde hastane zan altında kamasın bence cunku doktoruna denk gelememıssınız siz:S

Back