• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz"

İster inanın ister inanmayın bize muhtaçlar
Gelin gibi hem ağlarım hem giderim yapıp tıpış tıpış kendileri istetecek ama öyle gözükmezler tabi çok hevesli istekli..
İhtiyaçları var çünkü enerji kaynaklrı tükenişte ayrıca ciddi göç alımı var nüfusları doğurduklarıyla çoğalmıyor..yaşlı nesil fazla..enerji etkin tasarhmlara kafa pstlatıyorlar deli gibi çnkü onlar da yaklaşan ksynak krizlerinin farkında..

İt
Ben açıkçası ilk kez Avrupada uzun süreli yaşıyorum ve hep yıllardır bize dikte edildiği gibi eğitimli, oturup derin muhabbet kurabileceğim insanlar birliği olarak hayal etmiştim Avrupalıları ama böyle bir boş, devleti, yönetimi sorgulamayan (gerçi bu bizdeki devlete güvensizlikten de olabilir) kimseler buldum. Çok iyi insanlar da buldum ama genel olarak bi üstünlük tavrı bulamadım, aradığımı bulamadım Avrupa insanında. Genel dağılıma bakarsak aynı gibiyiz
Konu ile alakasız ama italyada pizza ve spaghetti nasıl?
Ben bu ne yaa demiştim gittiğimde
tr de makarnaya salçası pizzaya içindeki sebze çeşitler yeter demiştim ama bi arkadaş ded de sen öğrenci işi ucuz yemişsindir ki evet öyleydi
Ondan merak ettim:))

arkadaşlar haberdeki konu türklerin avrupa özeninden ziyade bu arkadaşın densiz konuşmaları

üşenmemiş bunun için özel video çekmiş, sadece türklere özel açık ırkçılık var, zaten biz gitmeye yerleşmeye kalksak en kalifiye ya da en paralımızı kabul edecekler, sanki lutufta bulunuyorlarda... herşey karşılıklı oluyor zaten

daha fazla islam istemiyoruz, azalsın istiyoruz, türkiye bizden uzak dur seni istemiyoruz demiş, türkiyede sana bayılıyordu diyerek klasik türk yorumumu yapayım:KK70:
Gidecek olsam zaten ne isim var Hollanda da Finlandiyaya falan giderim. Alsin Hollandasini basina çalsın:KK53:

Bence kendince haklı. Hollandalı olsam ben de böyle dğşünürdüm.

Hakli buluyorum.
Bu görüsler zamanla olustu ve yavas yavas sag egilimli partiler yine güclenmeye basliyorlar. Artik Islam ülkeleri sevilmiyor Avrupa´da ve bunuda acik acik söylüyorlar. ISID sayesinde artik Islamin adida kötüye kullaniliyor.
Allah burada yasayan ve Islam ülkelerinden gelenlere yardim etsin, artik Avrupa`da yasamak cok zorlasti bir müslüman olarak.
Almanya yı bilen biri olarak şunu söyleyebilirim.
kasvetli bir iklimi olduğundan depresyon had safhadadır.
güney sahillerimize boşuna bayılmıyorlar.

Evet havasi güzel degil Avrupa`nin ama anlamadigim Türkiye`nin iklimi cok güzel ama yinede insanlarin depresyonu had safhada, özellikle bayanlarin.

Yalnız gözden kaçan bir nokta var.Türkiye islam devleti değildir.Laikdir,öyle de kalacağını ümid ediyorum
:KK71::KK71:aynen öyle Elifim, Türkiye laiktir, laik kalacak ! Insallah !!!

Back