• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Wilders'ten çirkin sözler
İslam ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Türkiye'nin AB üyeliğini istemediğini belirterek, "Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz" dedi.
Sitene Ekle
wilders-ten-cirkin-sozler-6363707.Jpeg

Wilders, partisine ait internet sitesinde Türkçe alt yazılı olarak yayınladığı, Türkiye karşıtı görüşlerini açıkladığı videoda, Türklerin Avrupa'da vizesiz seyahat etmesine karşı olduğunu söyledi.

Aşırı sağcı politikacı, "Bugün Türklere bir mesajım var" diye başladığı 1 dakikalık videoda şunları söyledi:

TÜRKİYE BİZDEN UZAK DUR, İSTEMİYORUZ

"Hükümetiniz sizin bir gün Avrupa Birliği üyesi olacağınıza inanmanızı sağlayarak sizi kandırıyor. Bunu unutun. Siz Avrupalı değilsiniz ve hiç bir zaman olmayacaksınız. Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz. Daha fazla İslam istemiyoruz, azalmasını istiyoruz. Bu nedenle, Türkiye, bizden uzak dur. Seni burada istemiyoruz"

Türklerin vizesiz Avrupa'ya seyahat etmesini istemediklerini de kaydeden Wilders, "Halk, bunu kabul eden Avrupa hükümetlerine oy vermeyerek onları görevden uzaklaştıracaktır" dedi.
http://www.milliyet.com.tr/wilders-ten-cirkin-sozler/dunya/detay/2159175/default.htm

Bu adam hiç değilse açık.açık söyliyor diğerleride oyalama peşindede nasıl olsa onlarda üye yapmayacak ,hıristiyan birliği bozulur yoksa ama öyle yada böyle avrupabirliği dağılacak ,hepimiz göreceğiz nüfusun çoğu yaşlı

Aşırı sağcı özgürlük? partisi liderinden de ancak bu kadar özgürlükçülük beklenirdi.

Avrupa bu kafayla giderse zaten bundan hah çok değil 30 yıl sonra bu üstünlüğü kalmayacak.
Bu kadar dejenere, bozuk bir nesil olamaz. Bu kadar kafası bir şeye basmayan, enteresan bir kültürde yaşayan toplum görmedim.
Kuzey ülkelerine lafım yok iskandinavyadır vs eğitimleri mükemmel, destekleri mükemmel. Ama diğerlerinden bir halt olmaz.
Kimse kusura bakmasın ama bize hiçbir üstünlükleri yok bunların insan olarak.

Bir de neden bu kadar zorluyoruz bu Abyi anlamıyorum.
Bizim önce kendi içimizde düzeltmemiz gereken şeyler var.
ABye girdik mi diğer ekonomisi düşük ülkelerin vs yükünü de üstlenmek zorunda kalacağız. Ama biz bir Almanya değiliz, bunu yapacak gücümüz mü var bir de ABye girme peşindeyiz, tamam vizesiz dolaşma, yaşama olayı güzel de bence ekstrem bir yük Türkiye için AB üyeliği.

İkincisi Türkiye islam ülkesi değil ya, bir sindirin artık. O zaman İtalya, İspanya da Hristiyan ülkesi. Yok böyle bir terim kargaşası. Türkiye laik bir ülke, nokta.

Avrupa bu kafayla giderse zaten bundan hah çok değil 30 yıl sonra bu üstünlüğü kalmayacak.
Bu kadar dejenere, bozuk bir nesil olamaz. Bu kadar kafası bir şeye basmayan, enteresan bir kültürde yaşayan toplum görmedim.
Kuzey ülkelerine lafım yok iskandinavyadır vs eğitimleri mükemmel, destekleri mükemmel. Ama diğerlerinden bir halt olmaz.
Kimse kusura bakmasın ama bize hiçbir üstünlükleri yok bunların insan olarak.
sebep nedir böyle düşünmenize ?
insanlık olarak onlardan ilerde olduğumuzu kabul ediyorum ama eğitim filan bu gibi konularda da bizden çok üstünler.
Almanyanın ürettiği arabaları yapmak bile bizim için hayal

konu o değil ki efide.
avrupa birliğinin bir çok krit

insanlık olarak onlardan ilerde olduğumuzu kabul ediyorum ama eğitim filan bu gibi konularda da bizden çok üstünler.

Ben açıkçası ilk kez Avrupada uzun süreli yaşıyorum ve hep yıllardır bize dikte edildiği gibi eğitimli, oturup derin muhabbet kurabileceğim insanlar birliği olarak hayal etmiştim Avrupalıları ama böyle bir boş, devleti, yönetimi sorgulamayan (gerçi bu bizdeki devlete güvensizlikten de olabilir) kimseler buldum. Çok iyi insanlar da buldum ama genel olarak bi üstünlük tavrı bulamadım, aradığımı bulamadım Avrupa insanında. Genel dağılıma bakarsak aynı gibiyiz

Ben açıkçası ilk kez Avrupada uzun süreli yaşıyorum ve hep yıllardır bize dikte edildiği gibi eğitimli, oturup derin muhabbet kurabileceğim insanlar birliği olarak hayal etmiştim Avrupalıları ama böyle bir boş, devleti, yönetimi sorgulamayan (gerçi bu bizdeki devlete güvensizlikten de olabilir) kimseler buldum. Çok iyi insanlar da buldum ama genel olarak bi üstünlük tavrı bulamadım, aradığımı bulamadım Avrupa insanında. Genel dağılıma bakarsak aynı gibiyiz

Ben bu forumda 3 sene yurtdışında yaşamış biri olarak avrupanın ve avrupalıların çok da matah birsey olmadığını anlatmaya çalışmıştım ama avrupaya özenen bol olduğundan pek anlayan çıkmamıştı.

Hatta ben bir tık ileri gideyim, bizim kültürlü diye atfettiğimiz insanlarımız onların kültürlüsüne 2 gömlek üstün gelir.

Ayrıca eğitimi falan da öyle süper değil.
Türkiye'deki eğitim karışık ve gereksiz çok şey var sadece.

Sonunda durumun farkında olan birini görmek güzel.

bizim insanımızdaki sıcaklığı ,yardımseverliği asla bulamazsınız .
Bunlar zaten insani vasıflar
onlar bireyselliğin dik alasını yaşıyorlar.
Çocuk bile yapmıyorlar artık ama dediğim gibi ürettikleri teknoloji ve iyi ekonomileri onları epey bir süre daha götürür .

Okuduğum bir makaleye göre eğitimliolanları sanayi'ye almışlar çırak olarak bunlar hep seçidikten sonra başka sanayi kollarada almışlar geri kalan cahil ve yobazları kapı dışı edeceklermiş ,ve oturma izni vereceklere tek ,tek mülakatla görüşük ona göre oturma izni vereceklermiş adamlar hiç birşeyi şansa bırakmıyor

Okuduğum bir makaleye göre eğitimliolanları sanayi'ye almışlar çırak olarak bunlar hep seçidikten sonra başka sanayi kollarada almışlar geri kalan cahil ve yobazları kapı dışı edeceklermiş ,ve oturma izni vereceklere tek ,tek mülakatla görüşük ona göre oturma izni vereceklermiş adamlar hiç birşeyi şansa bırakmıyor
Suriyeliler denizde boğulma pahasına oralara boşuna kaçmıyorlar .,
Göçmen yardımı bile en az 350 Euro diye biliyorum

Ben bu forumda 3 sene yurtdışında yaşamış biri olarak avrupanın ve avrupalıların çok da matah birsey olmadığını anlatmaya çalışmıştım ama avrupaya özenen bol olduğundan pek anlayan çıkmamıştı.

Hatta ben bir tık ileri gideyim, bizim kültürlü diye atfettiğimiz insanlarımız onların kültürlüsüne 2 gömlek üstün gelir.

Ayrıca eğitimi falan da öyle süper değil.
Türkiye'deki eğitim karışık ve gereksiz çok şey var sadece.

Sonunda durumun farkında olan birini görmek güzel.

Valla yalan olmasın gitmeden önce ben de öyle sanıyordum o yüzden olsa gerek hayal kırıklığım büyük oldu benim.
Bunda medyanın ve bize hep dikte edilen şeylerin de etkisi var ama.
Yıllardır hep böyle anlatıldığı, gösterildiği için. Hmm Avrupalıysa daha kültürlüdür, üstündür vs
Yani böyle bir istediğin gibi giyin (açık anlamda kapalı anlamda giyinirsen yine bi tuhaf bakış durumu var o zaman bu da tam özgürlük olmuyor aslına bakarsan), istersen iç, coş, eğlen, seviş vs durumlarını gördüm ama daha fazlasını arayan biri olarak pek tatmin edici bulmadım yani Türkiyede de yapılabiliyor bunlar :27:

gerçekten yaşamadan, görmeden bilinmiyor demek ki...

bir de eğitim konusundaki yükte haklısınız, spesiyalizasyon okulunda üzerine araştırma + okuma amaçlı geldim. Burdan mezun olanlardan daha fazla şeyi biliyorum :27:

bizim insanımızdaki sıcaklığı ,yardımseverliği asla bulamazsınız .
Bunlar zaten insani vasıflar
onlar bireyselliğin dik alasını yaşıyorlar.
Çocuk bile yapmıyorlar artık ama dediğim gibi ürettikleri teknoloji ve iyi ekonomileri onları epey bir süre daha götürür .

ben sevemedim o aşırı bireyselliği açıkçası, sevene güzeldir belki de ben sıcaklığı, komşuluk ilişkilerimizi falan arıyorum ki Türkiyede de bu bozulmaya başladı, lütfen bozulmasın diyorum şu an : (

arkadaşlar haberdeki konu türklerin avrupa özeninden ziyade bu arkadaşın densiz konuşmaları

"Hükümetiniz sizin bir gün Avrupa Birliği üyesi olacağınıza inanmanızı sağlayarak sizi kandırıyor. Bunu unutun. Siz Avrupalı değilsiniz ve hiç bir zaman olmayacaksınız. Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz. Daha fazla İslam istemiyoruz, azalmasını istiyoruz. Bu nedenle, Türkiye, bizden uzak dur. Seni burada istemiyoruz"

üşenmemiş bunun için özel video çekmiş, sadece türklere özel açık ırkçılık var, zaten biz gitmeye yerleşmeye kalksak en kalifiye ya da en paralımızı kabul edecekler, sanki lutufta bulunuyorlarda... herşey karşılıklı oluyor zaten

daha fazla islam istemiyoruz, azalsın istiyoruz, türkiye bizden uzak dur seni istemiyoruz demiş, türkiyede sana bayılıyordu diyerek klasik türk yorumumu yapayım:KK70:

Evet paraya tapanlar çoğalıyor eskiden çoğunluk ekmeğini paylaşırdı , şimdi kapı komşusunu tanımak dahi istemiyor , ruhsal hastalıklar da artış ondan
Valla yalan olmasın gitmeden önce ben de öyle sanıyordum o yüzden olsa gerek hayal kırıklığım büyük oldu benim.
Bunda medyanın ve bize hep dikte edilen şeylerin de etkisi var ama.
Yıllardır hep böyle anlatıldığı, gösterildiği için. Hmm Avrupalıysa daha kültürlüdür, üstündür vs
Yani böyle bir istediğin gibi giyin (açık anlamda kapalı anlamda giyinirsen yine bi tuhaf bakış durumu var o zaman bu da tam özgürlük olmuyor aslına bakarsan), istersen iç, coş, eğlen, seviş vs durumlarını gördüm ama daha fazlasını arayan biri olarak pek tatmin edici bulmadım yani Türkiyede de yapılabiliyor bunlar :27:

gerçekten yaşamadan, görmeden bilinmiyor demek ki...

bir de eğitim konusundaki yükte haklısınız, spesiyalizasyon okulunda üzerine araştırma + okuma amaçlı geldim. Burdan mezun olanlardan daha fazla şeyi biliyorum :27:

ben sevemedim o aşırı bireyselliği açıkçası, sevene güzeldir belki de ben sıcaklığı, komşuluk ilişkilerimizi falan arıyorum ki Türkiyede de bu bozulmaya başladı, lütfen bozulmasın diyorum şu an : (

Back