- 12 Temmuz 2006
- 56.306
- 216.426
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
mune aslında benim kastettiğimde maaşı az olupta bunları yapanlardı
dikkat ettiysen orta direk ve altı dedim
tabiki fakirlerimizde var, en gelişmiş ülkelerde bile fakirler var
burada nasıl olmasın
kuaföre sadece saçımı kestirmek için,bikaç defada boya için gittim
yııllardırda saçımı boyamadım,ama boyatmak istiyorum tekrar :)
diğer herşeyi ben yapıyorum
mune senin telefonun bendende eskiymiş,kamerası bile yok
tam sefilmişsin he
bakın bu konuda yüzde bi milyon katılıyorum çünkü türkiyede maddiyat büyük sorun.emekli maaşları bile uçurum.kayınvalidem eşinden ssk emeklisi 850 tl maaş alıyor benm annem emekli sandığı babamdan aldığı maaşı söylüyorum 450 tl...tamı tamına iki katı.ve ne zaman emekliye zam dense hep ssk emeklisine yada yeni emeklilere geliyor.benim gariban anamın ne suçu var.bu konuda emeklilere düzenleme gelmeli.çalışana zam üstüne zam emekliye zam yok.
Pepe,İşsizsen sana hastaneler de bakmayacak........ne o sefil hayatımdan memnununm ........ben gòrüyorum bu insanları......hastaneye kabul edilmeyen insanlara ben şahit oluyorum benim de tuzum kuru..........peki siz sefil insanlar burada dalganızı geçerken ne ara kaybettiniz insanlığınızı
İşsizsen sana hastaneler de bakmayacak........ne o sefil hayatımdan memnununm ........ben gòrüyorum bu insanları......hastaneye kabul edilmeyen insanlara ben şahit oluyorum benim de tuzum kuru..........peki siz sefil insanlar burada dalganızı geçerken ne ara kaybettiniz insanlığınızı
Allah annenizin yardımcısı olsun, eğer kirada oturuyorsa kayınvalidenizinde durumu iyi sayılmaz, aslında ilk sayfalarda bunlara dikkat çekmeye çalıştım ama maalesef arkadaşlarımız ıphone ve marka giyime odaklanıp asıl konuşulması gerekenleri atlamışlar.
Dün twitterda gördüm, adam iki tane ilaç resmi paylaşmış eğer sgksı ile alırsa 19 tlreçetesiz alırsa 16 lira tutuyor ilaçlar. Bence biz sefil değil rezil bir ülkeyiz.
allah razı olsun.annemde kayınvalidemde kirada oturuyor çocukları çalışmasa düşünün ellerinde beş kuruş kalmayacak yani..
Şimdi zenginiz diye geçinenler çocukları liseye geçsin de göreyim.
:))) zenginlik lisede orta direkliğe, üniversite de fakirliğe neden olduğundan biz çocukları okutmamaya karar verdik:)))
Bu kötü bir espri, gerçek sanılmasın, ironiye devam, ben kızımı süt hakkı, başlık parası gibi şeyler isteyip everecem
Amin, Allah hepimizden razı olsun inşaallah, aldıkları maaşlar gerçekten yetersiz, kira, yiyecek, yakıt ve faturlara derken zaten ellerine birşey kalmıyordur
Gelir dağılımı eşit değil ne yazık ki, emekli maaşlarına yapılan zamlarda hiç yeterli değil, geçen dönem 20 lira mı ne zam almışlar, şaka gibi.
Allah sizlerden razı olsun ki hayırlı evlatlarmışsınız, annelerinize sahip çıkıyorsunuz, birde düşünün o maaşla hiçbir desteği olmadan geçinmeye çalışan insanları
Şimdi böyle olunca birileri 3 yılda vekillik haklarına sahip olup misler gibi şahane maaş alınca insan ister istemez kızıyor, maaşlarını az bulup bol keseden zam yapınca hani asgari ücretle çalışanın zam mı diyoruz, Allah yardımcıları olsun bir lokma maaşla ev geçindirmeye çalışan insanlarımız var.
Dün twitterda gördüm, adam iki tane ilaç resmi paylaşmış eğer sgksı ile alırsa 19 tlreçetesiz alırsa 16 lira tutuyor ilaçlar. Bence biz sefil değil rezil bir ülkeyiz.
İlkokulda,ortaokulda okutmaya ne var abla...İyi kötü taşımalı eğitim var,yemekleri de veriyorlar o öğrencilere...
Gülümseyerek okuyorum çoğu yorumu,10 yıl sonra da aynı fikirde olamayacaklarının verdiği keyifle.
Amin, Allah hepimizden razı olsun inşaallah, aldıkları maaşlar gerçekten yetersiz, kira, yiyecek, yakıt ve faturlara derken zaten ellerine birşey kalmıyordur
Gelir dağılımı eşit değil ne yazık ki, emekli maaşlarına yapılan zamlarda hiç yeterli değil, geçen dönem 20 lira mı ne zam almışlar, şaka gibi.
Allah sizlerden razı olsun ki hayırlı evlatlarmışsınız, annelerinize sahip çıkıyorsunuz, birde düşünün o maaşla hiçbir desteği olmadan geçinmeye çalışan insanları
Şimdi böyle olunca birileri 3 yılda vekillik haklarına sahip olup misler gibi şahane maaş alınca insan ister istemez kızıyor, maaşlarını az bulup bol keseden zam yapınca hani asgari ücretle çalışanın zam mı diyoruz, Allah yardımcıları olsun bir lokma maaşla ev geçindirmeye çalışan insanlarımız var.
ve o kadar adi insanlar varki annemin maaş kartını kopyalayıp üç kuruşa göz dikenler bile oluyor.kadının kartını kopyalamışlar maaşını çekmişler bide mahkemelerde süründü bu yaşta..gerçekten adaletsiz bir sistem var bu maddiyat konusunda.işsizlikte kim ne derse desin hala hat safhada.ben 2 üniversite mezunuyum sekreterlik yapıyorum özel sektörde.başörtülü olduğum için 4 yıl iş bulamadım.sonra mecburen bu işi kabul ettim.bence bu duruma kökten çözüm bulunmalı.ve eczane olayı hakeza..doktora yazdırmadan parol alsam 1,5 lira yazdırsam 6,5 lira
Sevda,
benim kız meslek liseli, çocuk gelişimi okuyor, bu sene son, diğerlerini bilmem ama ben 3 yıldır sadece oyuncak yapımı, boy, kilo grafikleri vb şeyler için dünyanın malzeme parasını verdim, öyle 150-200 lira zannedilmesin he, 3 yıllık harcamayı toplasan 3. Boğaz köprüsüne hissedar olurum.
Ya o malzemeleri kesip biçmek, el emeğim, sabahlayarak ortaya oyuncak çıkartmalarım ne olacak, nerdeyse heryıl okul forması değişti, kıyafet parası, ayakkabı çantası, defteri, kalemi, dışardan alınan mesleki kitapları saymıyorum.
Ben şanslıyım, tek çocuk ve imkanlarım var, ya 3 çocuk okutan ne olacak? Bizim bir tanıdık evlere temizliğe gidiyor çocukları okutmak için, kadın geçen gün çok hastaydı yine de temizliğe gitmek zorunda kaldı.
Yurdum insani masallah her konuda uzman.Bir bakista ekonominin nasil oldugunu, niye kötüye gittigini bilebiliyor.Son zamanlarda herkese kredi ödeyerek ev sahibi olmanin coskusuyla her sey iyiye gidiyor zannediyor.Ispanya`da olanlardan kimsenin haberi yok sanirim.Orda da emlak piyasasi patlamisti sonra ne oldu dersiniz.Ekonomi cöktü bir sürü insan issiz kaldi ve yapilipta satilamayan ya da tamamen bitirilemeyen o evleri isgal etmeye basladilar.
Felekat tellali olmak istemiyorum ama emlek piyasasi ne zaman cökücek cok merak ediyorum.Bir sey daha ne cabuk unuttuk izmit depreminde ölen onbinlerce insani.Su anda herkesin bayilarak aldigi o evlerin bir cogu yazik ki güvenilir degil.Deprem vergilerine hic deginmeycegim bile.
Ama sevgili halkimizin gelismislik konusunda ki kriterleri cok baska.Ne diyim cahile laf anlatmaktan daha zor bir sey yoktur.
Yazıklar olsun öyle insanlara, ne istemişler kadının maaşından
Bu sağlık mevzusunu hiç anlamıyorum zaten hatibulut, sgk ödüyor bunca insan, doktor yazınca nasıl 6,5 lira olur? Neden devlet buna bir el atmıyor? Neden ödeniyor primler?
Yurdum insani masallah her konuda uzman.Bir bakista ekonominin nasil oldugunu, niye kötüye gittigini bilebiliyor.Son zamanlarda herkese kredi ödeyerek ev sahibi olmanin coskusuyla her sey iyiye gidiyor zannediyor.Ispanya`da olanlardan kimsenin haberi yok sanirim.Orda da emlak piyasasi patlamisti sonra ne oldu dersiniz.Ekonomi cöktü bir sürü insan issiz kaldi ve yapilipta satilamayan ya da tamamen bitirilemeyen o evleri isgal etmeye basladilar.
Felekat tellali olmak istemiyorum ama emlek piyasasi ne zaman cökücek cok merak ediyorum.Bir sey daha ne cabuk unuttuk izmit depreminde ölen onbinlerce insani.Su anda herkesin bayilarak aldigi o evlerin bir cogu yazik ki güvenilir degil.Deprem vergilerine hic deginmeycegim bile.
Ama sevgili halkimizin gelismislik konusunda ki kriterleri cok baska.Ne diyim cahile laf anlatmaktan daha zor bir sey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?