vizontelede söylendiği gibi tv nin içindekiler de bizi görse belkitv seyretmek nasıl sosyalleşmek oluyor yaw
vizontelede söylendiği gibi tv nin içindekiler de bizi görse belkibir ihtimal sosyalleşiriz
Ayıp ettin, Acun'un yarışmaları olmazsa günlük muhabbet konusu kalır mı insanlara?tv seyretmek nasıl sosyalleşmek oluyor yaw
hahaha önceden spor yapıyor muyduk sanki??Yani hiç kimse spor yapmıyor . Şişkolar çoğalacak , varsa yoksa dizi,temizlik kadınlar için
hahaha önceden spor yapıyor muyduk sanki??
Spor bizim kültürümüzde yok.
İzmir Balçova'da Pricess otel var İzmir'de oturanlar bilir. Tam dağa karşı nefis bir manzarası var.
Orada kaldığım bir zaman, sabah perdeyi bir açtım yabancılar sabahın köründe yürüyüş yapıyor. Aşağı indim kahvaltıya bizim Türkler tabakları böreklerle doldurmuşlar. Yabancılar 1 dilim peynir, 1 dilim meyve mantığı...
hahahha doğru bu da..Onlar maddiyata doymuş bizimkinlerin hem midesi hem gözü aç ,çok çocuk doğurmanın eserleri çocuklukta yiyemediklerini yetişkinlik yaşlarında yiyorlar
Sonra neden kilo alıyoruz , yabancılar zayıf :))hahaha önceden spor yapıyor muyduk sanki??
Spor bizim kültürümüzde yok.
İzmir Balçova'da Pricess otel var İzmir'de oturanlar bilir. Tam dağa karşı nefis bir manzarası var.
Orada kaldığım bir zaman, sabah perdeyi bir açtım yabancılar sabahın köründe yürüyüş yapıyor. Aşağı indim kahvaltıya bizim Türkler tabakları böreklerle doldurmuşlar. Yabancılar 1 dilim peynir, 1 dilim meyve mantığı...
İzlemiyorum.Ayıp ettin, Acun'un yarışmaları olmazsa günlük muhabbet konusu kalır mı insanlara?
İzlemiyorum.
Hele şu kıyafet yarışması var ya, bir sahnesine bile tahammül edemiyorum.
tv seyretmek nasıl sosyalleşmek oluyor yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?