Türkiye de insanlık ölmüş !

Şu zamanda cesur yiğit erkek bulmak okadar zorki... nasil tacize korkmus bir kadina yardim etmezler ya? Nasil herkes bir olup o adami linç etmez?

Taciz olayi değil ama gecenlerde trafik kavgasi oldu ara bi sokakta, otomobil sahibi genc adamla yasli otobus sürücüsü kavga ediyodu genc olan otobus soforunu linc ediyodu ölüdürecekti elinde olsa gerizekali, baktim bir ton adam var bi tanesi araya girip bisey demiyo çıldırdim ya ben onlarin yari yasinda halimle bayan olarak araya girdim çemkirdim adama polisi arycam dedimde bindi gitti adam yuh diyorum ya gerçekten utaniyorum boyle korkak insanlardan

delikanlılık bu topraklarda eve gidip karısını kızını dövmek
boşta kalan kızı sıkıştırmak olduğu için
artık gerçek adamlar kalmadı buralarda
çoğu insan sosyal medya duyarlısı gerçekte adamın teki seni sokakta kesecek olsa hepsi geçer izler ya videoya kaydeder
arada bir iki kişi de cık cık yapar geçer gider

Sosyal medyadaki bu olayların gercek hayatı hiiiiç etkilemeyeceğini düşündüğümü söylemiştim bugün iş yerinde bakakalmışlardı bana al işte taze örnek hiiiiiiç birsey değişmedi hiç birsey olmamış gibi... Yazık bize

Dün saat 6 gibi metrobüsle evime dönerken taciz edildim o kadar sıkısıktı ki hareket bile edemedim sesimi çıkaramadım niye bilmiyorum ama çok utandım ve ilk durakta hemen indim hiç bilmediğim biyerde sırf ondan kaçmak için ve malesef o pislik te arkamdan indi takip etmeye başladı meydan gibi biyere kadar geldim ve ona dönüp bağırmaya başladım çevredeki insanlardan yardım istedim ama kimse dönüp bakmadı bile o pislik te pis pis güldü hızlı hızlı yürümeye basladm napıcağımı bilemedim ağlamaya basladm sonra şans eseri bi taksi gördüm koşa koşa gidip bindim ve kaçtım hemen ama hala olayın etkisinden çıkamadm insanlık ölmüş resmen o pislik beni kacirsa tecavüz etse kimsenin umrunda olmıycaktı kimse bi.olaya bulasmak istemiyo herkes sessiz kalıyo bu insanlara nolmus böyle sokağa çıkmaya korkar oldum artık. . Bu olayı nasıl unutacam bilmiyorum

çook haklısın canım bana da oldu işyerım bır cok yere yakın ama vergı borcumu odemem gerektı acıl beledıyeye gıdecektım. erkek arkadasım da dısarda çalısıyordu. otobuse bınmek zorunda kaldım nefret edıyorum toplu tasımalardan bu yüzden

durakta bır cocuk bakıyordu allahım gozlere bak be dedı once baskasına dedı sandım aldırmadım sonra oturdum en arkaya bayan yanına bayan ınınce geldı yanıma oturdu..
pis pis sırıtıyor ..

yeter artık dedım ya ne bakıp sırıtıyosun ..bır sınırlendı anlatamam sana mı bakıyorum falan gurur yaptı o bana ben ona saldırıyoruz gorsen ben de dıklendım baya otobustekıler ne dese begenırsın
arkadasım sussanıza şoförün ılgısı dagılıyo kaza yapıcaz dedı adiler,,sen de bu kıza napıyosun dıyen olmadı

ınerken ben de semsıyemı vurdum koluna ındım ama gercekten cok etkısınde kaldım..
bızım ınsanımız ınsan değil varsa da ıstısna ıyıler var..unutmustum olayı bak okuyunca sınırlerım zıpladı yıne :KK43:((

kendınden baskası koruyamaz malesef senı termınatör gıbı gezıcen anca

geçmiş olsun sözde herkes çok duyarlı vicdanlı geçiniyor bu günlerde

özgecan olayından bu yana milletçe duyarlıyız sanmaya başlamıştım

Aynen oyle bende ayni seyi dusundum, heralde bu olaydan sonra insanlar cekinir korkar kadinlara birsey yapmaktan diye dusundum ama biraz once 2.ozgecan vakasi diye konu okudum.. lanet olsun bu insanlara ya yeter artik
delikanlılık bu topraklarda eve gidip karısını kızını dövmek
boşta kalan kızı sıkıştırmak olduğu için
artık gerçek adamlar kalmadı buralarda
çoğu insan sosyal medya duyarlısı gerçekte adamın teki seni sokakta kesecek olsa hepsi geçer izler ya videoya kaydeder
arada bir iki kişi de cık cık yapar geçer gider

Sorma ya bazen arada tvde goruyorum hatta geçen haberlerde gördüm adam karisini bıçakliyo sokak ortasinda bir tane delikanli kurtariyo kadini hemde adamin elinde bicak var delikanlida bisey yoktu okadar duygulandimki oan okadar dua ettimki cocuga anlatamam... keske herkes onun gibi olsa... aslinda insanlar korkmakta haksiz mi? pek degil kimin ne cikacagi belli degil , ya bana da takarsa, ya psikopat cikarsa diye korkuyo basina bela almak istemiyo

çook haklısın canım bana da oldu işyerım bır cok yere yakın ama vergı borcumu odemem gerektı acıl beledıyeye gıdecektım. erkek arkadasım da dısarda çalısıyordu. otobuse bınmek zorunda kaldım nefret edıyorum toplu tasımalardan bu yüzden

durakta bır cocuk bakıyordu allahım gozlere bak be dedı once baskasına dedı sandım aldırmadım sonra oturdum en arkaya bayan yanına bayan ınınce geldı yanıma oturdu..
pis pis sırıtıyor ..

yeter artık dedım ya ne bakıp sırıtıyosun ..bır sınırlendı anlatamam sana mı bakıyorum falan gurur yaptı o bana ben ona saldırıyoruz gorsen ben de dıklendım baya otobustekıler ne dese begenırsın
arkadasım sussanıza şoförün ılgısı dagılıyo kaza yapıcaz dedı adiler,,sen de bu kıza napıyosun dıyen olmadı

ınerken ben de semsıyemı vurdum koluna ındım ama gercekten cok etkısınde kaldım..
bızım ınsanımız ınsan değil varsa da ıstısna ıyıler var..unutmustum olayı bak okuyunca sınırlerım zıpladı yıne :KK43:((

kendınden baskası koruyamaz malesef senı termınatör gıbı gezıcen anca
birde trafiği çözüm olsun diye toplu taşımalara yönlendiriyorlar insanları :KK14:

Sosyal medyadaki bu olayların gercek hayatı hiiiiç etkilemeyeceğini düşündüğümü söylemiştim bugün iş yerinde bakakalmışlardı bana al işte taze örnek hiiiiiiç birsey değişmedi hiç birsey olmamış gibi... Yazık bize

Ben insanlar biraz kendine çeki düzen verir diye düşünmüstüm, daha duyarli olurlar diye düşünmüstum... ben kendim bisey yasamadim ama burada yazilanlari, haberleri görünce cok uzuldum, yanilmisim, yazik...

Dün saat 6 gibi metrobüsle evime dönerken taciz edildim o kadar sıkısıktı ki hareket bile edemedim sesimi çıkaramadım niye bilmiyorum ama çok utandım ve ilk durakta hemen indim hiç bilmediğim biyerde sırf ondan kaçmak için ve malesef o pislik te arkamdan indi takip etmeye başladı meydan gibi biyere kadar geldim ve ona dönüp bağırmaya başladım çevredeki insanlardan yardım istedim ama kimse dönüp bakmadı bile o pislik te pis pis güldü hızlı hızlı yürümeye basladm napıcağımı bilemedim ağlamaya basladm sonra şans eseri bi taksi gördüm koşa koşa gidip bindim ve kaçtım hemen ama hala olayın etkisinden çıkamadm insanlık ölmüş resmen o pislik beni kacirsa tecavüz etse kimsenin umrunda olmıycaktı kimse bi.olaya bulasmak istemiyo herkes sessiz kalıyo bu insanlara nolmus böyle sokağa çıkmaya korkar oldum artık. . Bu olayı nasıl unutacam bilmiyorum

Ben de ankarada dolmusta tacize ugramistim. Bildigin arkamdan yaslaniyordu sapik. Arkami donup ittiremeyecegim icin soyle bi kolumu kaldiriyim dirsegimle suratina vuriyim dedim sans eseri burnuna geldi en son burnu kaniyordu.

Sofor ve diger erkekler farketti dove dove indirdiler serefsizi...

Aynen oyle bende ayni seyi dusundum, heralde bu olaydan sonra insanlar cekinir korkar kadinlara birsey yapmaktan diye dusundum ama biraz once 2.ozgecan vakasi diye konu okudum.. lanet olsun bu insanlara ya yeter artik

Sorma ya bazen arada tvde goruyorum hatta geçen haberlerde gördüm adam karisini bıçakliyo sokak ortasinda bir tane delikanli kurtariyo kadini hemde adamin elinde bicak var delikanlida bisey yoktu okadar duygulandimki oan okadar dua ettimki cocuga anlatamam... keske herkes onun gibi olsa... aslinda insanlar korkmakta haksiz mi? pek degil kimin ne cikacagi belli degil , ya bana da takarsa, ya psikopat cikarsa diye korkuyo basina bela almak istemiyo

ya bende gördüm sorma 12 yaşında çocuğa saldırmış sapığın biri:KK43::KK11:

Benimde basima benzer olay gelmisti kucuk bi dolmusta ama. Yasli basli adam elliyor. Bense kalktim yerimden inicek var dedim. İnerken de dolmustakilere su arkadaki adamdan kizinizi kendinizi sakinin dedim sofor bey siz de dikkat edin dedim. Herkes ayiplamisti ben inerken..

birde trafiği çözüm olsun diye toplu taşımalara yönlendiriyorlar insanları :KK14:

gercekten en tehlikeli yerlerden bırı bu araclar,, yahu benım 17 yasında erkek kardesım var tek bır kızı korumak ıcın 6 kısıyle dalmış yavrum ya savunmasız kıza laf attılar dıye..

burdakı ınsanlar hayvan kadardı, kımse yardım etmıyor şiddete karsıyız dıyoruz ama bazısı da hak edıyor
ben bır de delıyımdır dalarım dırek ama sonucta tacıze ugruyosun kadınlık gururun ezılıyo sana aciz muamelesı yapılıyor yasaması cok cırkın, bır de savunmasız cıdden korkmus aciz bırı dusunun
daha da acarsam zaten konu malum olaya gıdıcek atamıyorum ıcımden zaten onu da :KK43:

hani onu da düşünmüyor değilim başına bela almak istemiyor
adamda bıçak veya silah olduğunu düşünüp korkarlar diyorum
ama durakda bekleyen 10 20 kişilik arkadaş grubu aralarından kimse gıkını çıkarmıyor hepsi birleşse adamı ezerler ama yok
geçen otobüste pislikin teki nereye gitsem arkamdan geliyor bomboş otobüs de ayakta
otobüs erkek dolu hepsi farkında hiç biri kalkıp yer bile vermiyor
en sonunda elimde poşeti adamın bacağına hızlıca vurdum defolup gitti adi
milletten film gibi izliyor bizi

ya bende gördüm sorma 12 yaşında çocuğa saldırmış sapığın biri:KK43::KK11:

Ortada adam akilli cezalar olmazsa adam öldürmenin, tecavüzün cezasi 2-3 yil yatip cikmak olursa daha cook görürüz bu haberleri... ortada caydirici bi uygulama yokki hala biz kınayaduralim, elleri kollari kirilsin diyelim, laf salatasindan baska bisey degil En en korkuncu da bu hayvani savunan insanlarin olmasi.. inanamadim ya gerçekten inanamadim bugun twitterda #NihatDoganiYedirtmeyiz diye tag gördüm ya şaka sandim, bu adami savunanlar olacağıni ihtimal vermek istemedim, yaziklar olsun

Ortada adam akilli cezalar olmazsa adam öldürmenin, tecavüzün cezasi 2-3 yil yatip cikmak olursa daha cook görürüz bu haberleri... ortada caydirici bi uygulama yokki hala biz kınayaduralim, elleri kollari kirilsin diyelim, laf salatasindan baska bisey degil En en korkuncu da bu hayvani savunan insanlarin olmasi.. inanamadim ya gerçekten inanamadim bugun twitterda #NihatDoganiYedirtmeyiz diye tag gördüm ya şaka sandim, bu adami savunanlar olacağıni ihtimal vermek istemedim, yaziklar olsun

canım onlar kanıtlanmış,,mesajlaşması kopyalanmıs bır sıtede 400 tl karsılıgında yazıyordu
kardeş be benı övücü biseyler yazıver falan dıyordu ıstersen arastır bi :)
parayla kendısıne fan tuttugunu soyluyorlar
ben okuduklarımın yalancısıyım yani ama basbaya mesajlar fotograflanmıştı

Trt1 de "sen olsan ne yapardin" adli bi program varya. Güya herkes vatandasini koruyup kolluyo. Birde insanlarin bu yüzlerini göstersinler bakalim. Görende cidden memlekette sirf iyilik melekleri var sanacak. Görüpte susan bi milletiz iste.

hani onu da düşünmüyor değilim başına bela almak istemiyor
adamda bıçak veya silah olduğunu düşünüp korkarlar diyorum
ama durakda bekleyen 10 20 kişilik arkadaş grubu aralarından kimse gıkını çıkarmıyor hepsi birleşse adamı ezerler ama yok
geçen otobüste pislikin teki nereye gitsem arkamdan geliyor bomboş otobüs de ayakta
otobüs erkek dolu hepsi farkında hiç biri kalkıp yer bile vermiyor
en sonunda elimde poşeti adamın bacağına hızlıca vurdum defolup gitti adi
milletten film gibi izliyor bizi

Ben bukadar cesaretli sapiklardan cok korkuyorum acikcasi, zaten ordaki insanlara hic hic güvenmiyorum belki delikanli 1 2 kisi cikar ama riske de alamiyorum, simdi okadar cesaretli bi sapigin ne yapacağıda belli olmaz zaten adam rezilligi goze almis yada sonunu dusunmuyo yada ne biliyim psikopat midir nedir cok ürkütücü geliyolar bana, ha bide sende ne yaptin da adam sana dayadi diyenler cikacaktirki onlar cinayet sebebi zaten, yada kiyafetim yuzunden laf edenler bile olacaktır, kimseye guvenilmiyo

canım onlar kanıtlanmış,,mesajlaşması kopyalanmıs bır sıtede 400 tl karsılıgında yazıyordu
kardeş be benı övücü biseyler yazıver falan dıyordu ıstersen arastır bi :)
parayla kendısıne fan tuttugunu soyluyorlar
ben okuduklarımın yalancısıyım yani ama basbaya mesajlar fotograflanmıştı

Canim onu gördüm ama bazi baya takipcili insanlarda yazmisti ya bazilarida ölümüne savunmus polemiklere girmis filan baya ugrasilmis yani
ama insallah oyledir, gercekten buna inanmak istemiyorum:KK43:

parayla yaptırmış o tagı:KK53:

haberi varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-pazarligi-ortaya-cikti.798312/#post-39525295

Canim onu gördüm ama bazi baya takipcili insanlarda yazmisti ya bazilarida ölümüne savunmus polemiklere girmis filan baya ugrasilmis yani
ama insallah oyledir, gercekten buna inanmak istemiyorum:KK43:

yok canım yok bence hepsi oyun , gercek sevılen bıle yok ki etrafta
hatta bazı acizler bıze de para versın dıye yapmıştır
ne ınsanlar var bır porsıyon etli pideye adam döven
50 tl ye profil hackleyen
ınsanımız kalitesini düşüruyor

X