Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞeniztamamTarih öğretmenıyım..Destegim hep sızınle..........
Tarih öğretmenıyım..Destegim hep sızınle..........
Geldim.
Geyik bölümünde olması güzel.
Fakat alıntı yazılarla değilde kendi yazılarımızla dolduralım yanlışlarımızı uyaralım.
YOksa bisürü alıntı yazıyı pek kimse okumuyor.?
Siz ne dersiniz bu konuda CADIARZU
evet bende öyle düşünmüştüm.
iyi yapmışsın yazarak
geyikte düzeltiriz.
sen eve ne çabuk geldin öyle?şakkıdı
ay bende biliyorumm herhalde w olmadığını ama klawyedeki w kırıkk napayımmdelikafadulden
topigin hayirli olsun canim benim bende katiliyorum kessinlikle fakat yazarken bazen karisstirada bilyiiorum
elimden geldigince topigi takip etmeye calisicam tskler cilegimalkisalkisalkisve emegi gecen herkezealkisalkisalkisopuyorumnanaktan
Çilekcim hassas bir konuya değinmişsin. Tebrik ederim.
Yalnız bir kaç tane alıntı yazı gördüm ve uyarımızı hatırlatmak istedim.
Güzel paylaşımlar dilerim...
Site Üyelerinin dikkatine,
Hertürlü alıntı yazı,karikatür,resim,fotoğraf,haber,örgü,dantel,di kiş nakış vb. paylaşımlarınızda mutlaka kaynak (nerden alıntı yaptığınızı) belirtiniz.
Kaynak belirtmeyen üyelerin yazıları derhal silinecektir.
Not:Reklam,tanıtım,satış amaçlı linkleri,üyelik isteyen siteleri yazmak yasaktır.Yukarıdaki kurallar sadece alıntı olan paylaşımlar için geçerlidir.
Saygılarımızla...
Kadınlar Kulübü
baş üstüne komutanım vereliniortak
artık alıntı olmayacak yasakkelime
geyiklerimizi güzel yapacağımız bi topik olacak burası canım:1hug:
lem dana, alıntı etmeyin demedim ki:mymeka:
alıntı yazıların nerden alındığını belirtin demek istedim..
zaten sen alıntı yapmamışsın da, arada gördüm, alanlar varsengözlerimebaksanab
sadece altına "bilmemneden alıntıdır" diye belirtiniz litfen:smiley-cool:
Tabiki ne demek vereliniortakmalesef arada basıyo ama tuşş ee benide mazur görün bu konuda lütfen:1hug:a.s.
topigin hayirli olsun canim benim bende katiliyorum kessinlikle fakat yazarken bazen karisstirada bilyiiorum
elimden geldigince topigi takip etmeye calisicam tskler cilegimalkisalkisalkisve emegi gecen herkezealkisalkisalkisopuyorumnanaktan