Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Espanyol Takımının Kaptanı Kalbine Yenildi

Espanyol takımı, taraftarları yasta... 26 yaşındaki kaptDani Jarque kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

mafoldumbenmafoldumben

Fenerbahçe, 2009-2010 sezonuna güzel futbol ve 3 puanla başladı. Sarı-lacivertli ekip, ligin ilk haftasında Denizlispor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe,henüz maçın 54. saniyesinde 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertliler golü bulduktan sonrada ataklarını sürdürdü ancak ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda yine Fenerbahçe'nin baskılı oyunu devam etti ancak maçın 59. dakikasında stad'ın elektrikleri gitti. Yaklaşık 40 dakikalık beklemenin ardından futbolcular ısınarak sahaya geri döndüler. İki takımda yorgunluğun etkisiyle çok pozisyona giremediler. Ancak maçın 88.dakikasında sahneye yeniden Daniel Guiza çıktı ve skoru 2-0'a getirdi.

Her maçta olduğu Fenerbahçe-Denizlispor maçının ilk yarı ve ikinci yarıda sıcak havadan etkilenen ve çok yorulan oyuncular için su mosı verildi.

Maçta Fenerbahçe adına golleri 1 ve 87. dakikada Daniel Guiza attı.

DENİZLİSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 2 hihoyyyt turkbayragi

evet sezona harika başladık arkadaşlar.
gerçi çok iyi bir performans olmasada guiza hepimizi şaşırttı ve ilk defa bizi kurtaran kişi oldu.
sıcak gerçekten çok etkiledi toopçularımızı ama sonuç güzel oldu.gerçi uzun bir gece oldu bizim için ama genede güzeldi.
ve ilk galibiyetimizide böylece almış olduk.inşallah hep böyle devam eder.

:lepi: :lepi: :lepi:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
daumu,ekibini ve tüm FENERBAHÇELıLERı kutluyorum.

bu sezon galiba guiza geçen senekinden farklı olacak . bu sene belki hırs yaparda kendini gösterir

bende aynı şeyi düşünüyorum canım.
bu sene bizi şaşırtıcak sanırım.
inşallah hep böyle devam ederde kendisini biraz affetirir.

bişey sorcm futbolcular hafta içi hep samandırada oluyo dimi?

yani haftaya deilde ondan sonraki hafta pzt gitsem orda olurlar herlde dimi :)) pzt genelde hemen başlıolar idmana ama CADIARZU

yani haftaya deilde ondan sonraki hafta pzt gitsem orda olurlar herlde dimi :)) pzt genelde hemen başlıolar idmana ama CADIARZU

canım p.tesi izin günleri olabilir.ama tabi hafta sonu maça bağlı yada hafta içi maç varsa onada bağlı.eğer hafta içi maç olursa izin yapmazlar yada hafta sonu maçları cuma günü falansa p.tesi kesin orda olurlar hayatım.
yani tamamen yapıcakları maçlara bağlı anlıycağın.

Antremanların saatini fenerbahçenin resmi internet sitesinden takip edip gidebilirsin canım.

Samandıra'da her idmanı taraftara açıyolar mı acaba bi de o var..CADIARZU

Denizli'de Daum'a açılan pankartı gördünüz mü 2006 cehennemine hoşgeldin Daum yazıyodu kızdırıyolar güya siz önce jeneratörünüzü yaptırınlmaz:45 dakika maç başlasın diye beklediklmaz:

takip ediyorum mesela bugün 18:00 de vardı ant.her idman basına açık olmuyo ama giriş veya çıkışlarda görebiliyosun futbolcuları.bn baktım gideceim hafta sivasla maçımız var.kendi sahamızda zaten ertesi gün başlıolar idmanlara umarım denk gelirim yaa

Pazar oynarlarsa pazartesi izin yapabilirler bizim sivas maçımızda pazar günü..

aaa doğru ya bn hiç düşünmedim o zaman bikaç gün sonraya alayım artık napim

Kızlar bundan 20 gün önce bi istanbul seyahati yaptık kızımla eşimle...
Kadıköye gittik stadın altındaki feneriumlara uğradık...bişeyler aldık....
O kadar istedimki açsınlar kapıları şöyle çimlere bi uzanayım.....mabedimizde...:Saruboceq:
Ama inşaallah 10.hafta cinconla maçımız var....sırnaşık şeysahamızda o maça gidicez kısmet olursa....Tabi sonuç her zamanki gibi olucağı için güzel bi sonuçla çıkarız maçtan diyorum dimi ama....
:teytey::hooray::lepi:

Sonuç belli güzelimkaydirigubbakcemile3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…