• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TURKCELL MI TURK TELEKOM MU?

Onemli olan bulundugun yerde hangi hattın daha iyi çektiği bence. Ben turkcell diyorum cekim gucu daha iyi ama paketleri vs cok pahalı. Turk telekoma gectigim zaman benim icin aşırı pismanlik olmuştu cunku evde bile çekmiyordu

Su anda ne kullanıyosunuz?
Turk telekom 6gb 290
Turkcell 5gb 360
Çok pahalı değil mi turkcell?
ben 10 yıl kadar turkcell kullandım. paketler pahalı gelince turk telekoma gectim 2023te.
ama yok yani berbattı bana göre. paket bitimi paket bittikten 2 saat sonra mesaj olarak geliyor. o iki saat içerisinde ekstra harcamalar faturaya yansıyır. bu durum beni uyuz etmisti.

çekim konusunda sorun yasamadım ama internet pakedim daha hızlı bitiyordu. turk telekomdaa hemen hemen her ay ek paket yapmak zorunda kaldım. bu yüzden de bir yılın sonunda turkcelle geri döndüm. en azından yüksek olsa bile süprriz bi fatura yok. 20 GB star+ paketi kullanıyorum ben

Eskiden Turkcell'in çekim gücü İstanbul'da daha iyiydi ama şu anda tırt. Evde Türk Telekom (TT) daha iyi çekiyor. Fiyat olarak TT daha uygun. Salla kazan, sil süpür benzer mantıkta. TT de hediye veriyor.

Türk telekom her hafta sil süpürden hediye veriyor. Bazen 10 gb, bazen günlük 2 gb, bazen haftalık 1 gb filan, bazen dakika veriyor.

Vodafonedan uzak dur derim. Senelerce vodafone kullandım, en sonunda beni çıldırttılar taahhüt bitmeden 3 4 ay önce arıyorlardı hatta yeni tarifeye geçtikten 5 6 ay sonra da size özel paketimiz var diye arayıp paket değişikliği ve ücret arttırımı yaptırıyorlardı. Uzak dur. Soyguncu vodafone. Türk telekom şuanda iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamıuorum.

Eskiden Turkcell'in çekim gücü İstanbul'da daha iyiydi ama şu anda tırt. Evde Türk Telekom (TT) daha iyi çekiyor. Fiyat olarak TT daha uygun. Salla kazan, sil süpür benzer mantıkta. TT de hediye veriyor.
Heh hediye vermesi iyiymis ya. Yarın turk telekom subesine gidip turk telekoma gecicem. Yılbasından sonra fiyatlar artıcak diyolar ama umarım uygun fiyattan yaptırabilirim. Olur mu bilmiyorum artık

Hangisi? Turkcell hediye de veriyor arada, turk telekom veriyor mu bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?
Turk Telekom da veriyor. Babam ve annem yillardir turkcell kullaniyor bence en iyi operator o. Ben Türk Telekom kullaniyorum ben de memnunum ama bazi bolgelerde cekmeyebiliyor nadiren de olsa. Ama Turkcell e gore daha uygun.

Vodafonedan uzak dur derim. Senelerce vodafone kullandım, en sonunda beni çıldırttılar taahhüt bitmeden 3 4 ay önce arıyorlardı hatta yeni tarifeye geçtikten 5 6 ay sonra da size özel paketimiz var diye arayıp paket değişikliği ve ücret arttırımı yaptırıyorlardı. Uzak dur. Soyguncu vodafone. Türk telekom şuanda iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamıuorum.
Hediye veriyolar mı türk telekom nasıl ne kadar sürede bir

Turk Telekom da veriyor. Babam ve annem yillardir turkcell kullaniyor bence en iyi operator o. Ben Türk Telekom kullaniyorum ben de memnunum ama bazi bolgelerde cekmeyebiliyor nadiren de olsa. Ama Turkcell e gore daha uygun.
Ne kadar sürede bir nasıl hediye veriyor internet hediye veriyorsa turk telekoma gecicem

Back
X