Türkcell de calismak...

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Kızlar uzun zamandir işsizdim. İs buldum cok sukur.. Türkcell de calisacagim nasipse. Avm içi bir şubesi. Kasadan sorumlu olacagim. Ama satis ta yapmam gerekecekmiş. Bu konuda kendime hiç güvenemiyorum.. Kasaydi paket programdı öğrenirim ama satis yapamazsam cok strese girdim sizce kendime güvenmeli miyim :(

Sanırım böyle yerler primli oluyor.
Her satışta prim alıyorsun. Bazı yerler aylık ya da haftalık hedef belirliyor tutturmalıyız diye baskı yapıyorlar, bir arkadaşım benzer bir yerde çalışmıştı stresli oluyormuş. Gerçi avm içi sakin olur.
Satış yapmaya yönelik baskı olmazsa zorlanmazsın.

Satış kotası mi var ki ? Kendine güven altı ustu bi bayiide satış sorumlusu olacaksın neden stres yapıyorsun boşu boşuna .

Evet prim sistemi varmis. Genel anlamda kasaya bakacakmışım ama satışı da bilmem gerekiyormuş

Güler yüzlüyümdür ama girişken değilim hiç :/

fazlası ile rahat ol zor değil satışı istemesende yapıyorsun alcılar paket yaptırmaya geliyro

Kızlar uzun zamandir işsizdim. İs buldum cok sukur.. Türkcell de calisacagim nasipse. Avm içi bir şubesi. Kasadan sorumlu olacagim. Ama satis ta yapmam gerekecekmiş. Bu konuda kendime hiç güvenemiyorum.. Kasaydi paket programdı öğrenirim ama satis yapamazsam cok strese girdim sizce kendime güvenmeli miyim :KK43:
Daha once başka yerde çalıştınız mı?

satış yapmak derken sadece telefon mu hat vs mi açtırmak

şimdi AVM içi turkcell den bir kere telefon almıştım

bu ise satış ben oraya kaçıncı girişimde karar verdim

yani bu tişört değil ki aman çok yakıştı de insanlar alsın

bin liralık ürün en ucuzu

herkes araştırıp irdeleyip öyle alıyor

Ne satacağını iyice öğrenirsen, zaten kendine güvenin artar. Şuan işe ve ortama yabancı olduğun için böyle hissediyorsun. Bir çalışmaya başla, birkaç hafta geçsin, iyice adapte ol, sonra kendine güvenin de artacak, iş de gözünde bu kadar büyümeyecek bence.

Zaten senin yönlendirmene göre ürün alacak insan sayısı çok azdır. İnsanlar araştırıp, karar verip öyle almaya geliyorlar artık. O yüzden üstünde büyük bir yük hissetme. Sen öğrenmen gerekeni öğren, zamanla kime ne kadar öneride bulunacağını, hangi ürünü tanıtmanın daha uygun olacağını çözersin zaten.

BEn de yarın aynı şeklide kasa sorumlusu olmak için görüşmeye gidecegim acaba siz başladınız mı nasıl memnun musunuz primler ne civarda merak ettim

Kızlar uzun zamandir işsizdim. İs buldum cok sukur.. Türkcell de calisacagim nasipse. Avm içi bir şubesi. Kasadan sorumlu olacagim. Ama satis ta yapmam gerekecekmiş. Bu konuda kendime hiç güvenemiyorum.. Kasaydi paket programdı öğrenirim ama satis yapamazsam cok strese girdim sizce kendime güvenmeli miyim :KK43:
başladıysan işe izlenimlerini yazar mısın

Bugün vodafone da ilk günümdü. Dışardan göründüğü gibi o kadar da kolay değilmiş vallaha.
Kota olarak çalışıyorsun sana limit veriyolar ayda su kadar faturali hatta döndürmek su kadar telefon satmak vs vs diye gidiyor. Satisina gore prim alırsın asgari ücretten itibaren.
Daha önce is tecrüben yoksa zaten cok bisey beklemezler başta. Ilk 1 ay senden bi sey beklemiyoruz bizi izle takip et felan dediler. Zaten bi pc sistemi var kafam çorba oldu. Paketler desen 1 gunde ogrenilcek bi sey degil. Yeni hata su kadar lira devamli paket kullanan su kadar lira tahhatlu tahatsuz derken liste kabariyor. Ben 2 3 ay çalışıp tuyucem. Yoksa akil isi degil. Allah kolaylik versin sanada. He birde satıştan prim aldigin icin tum satis elemanlari birbirilerinin elinden musteri calmaya çalışıyor bildiğin savaş yani o derece.
Airetten evrak işleri de var angarya.

Valla yeni bir işi öğrenmek zaman alıcı tabi hele birde böyle detaylı olunca seninde mi vardiyalı birde primler tatmin edici oluyor mu burda gunluk prim veriyorlarmış ayrıca ben kasa sorumlusu olarak başlayacağım ama satışda bekliyorlar bilemedim

Valla yeni bir işi öğrenmek zaman alıcı tabi hele birde böyle detaylı olunca seninde mi vardiyalı birde primler tatmin edici oluyor mu burda gunluk prim veriyorlarmış ayrıca ben kasa sorumlusu olarak başlayacağım ama satışda bekliyorlar bilemedim
aynı mantık bizdekide avm içinde olmadığım için vardiyasızım.
hem günlük hem ay sonu prim alıyosun. tabi vodafonenun verdiği kotayı mağaza geneli olarak tutturabiliyosan. ben bugün kasadaydım büyük sorumluluk para işi.
mesela ayda 40 cihaz satışı, 7 adsl satışı, 40 faturasızdan faturalıya çevirme diye kotaları var. çok büyük rekabet oluyor müşteriler için

Back
X