ooooo sevdim burayı
ilk aklıma gelenlerle başlayayım
entellektüel değil entelektüel
eşşek değil eşek
yada değil ya da
ve ya değil veya.
böyle forumda gördüğümüz belirgin hataları buraya yazarsak bir ilgilenen olur da bir şeylere katkımız olur belki.
bu arada Türkçe de bütün "şey" ler ayrı yazılır.
opörlörü duymuştum da apolloyu ilk defa duydum.aynen canım en azından yararlı diye düşündüm
apollo,, opörlör = hoparlör :)
Karnıbahar değil karnabahar
Benim en çok gördüklerim
bağzen doğrusu >>> bazen
miğde doğrusu >>> mide
Aay bunu ben yazicaktim yaaEşortman değil eşofman
Hahaha :)) buna lazlarYanlız değil yalnız öztürkçe de yalanız diye geçer diye biliyorum.
Aay bunu ben yazicaktim yaa
Lissam fistigim super bi konu olmus yaa bayildim.. :))
Ozaman bende sunu diyim
Ret, reddetmek: dogrusu RED
Ben hep boyle biliyodum ama bicok yerde ret olarak ayri gorunce.. Arastirdim baya tartisilan bi konu hala daha red mi ret mi diye tartisiliyor ama red den geliyor reddetmek retden gelmis olsaydi rettetmek olurdu degilmi fistigim :))sağ ol fındık =))
neyse ki yazarken ki ayrı ama oysaki yazarken birleşikmiş.
ben de bugun bunu ogrendım acıkcası
Ben hep boyle biliyodum ama bicok yerde ret olarak ayri gorunce.. Arastirdim baya tartisilan bi konu hala daha red mi ret mi diye tartisiliyor ama red den geliyor reddetmek retden gelmis olsaydi rettetmek olurdu degilmi fistigim :))
Aa evet bende neyse ki derken bitisik yazardim ayriymis demek.. Bende ogrenmis oldum bal bidonum :)sağ ol fındık =))
neyse ki yazarken ki ayrı ama oysaki yazarken birleşikmiş.
ben de bugun bunu ogrendım acıkcası
Dogrusu ret mi oluyo ozaman bulmaca da bile bir kac kez red diye cikti amaHayır rettetmek olmazdı. Orada ki 't' yumuşayıp 'd' oluyor.
Ben hep boyle biliyodum ama bicok yerde ret olarak ayri gorunce.. Arastirdim baya tartisilan bi konu hala daha red mi ret mi diye tartisiliyor ama red den geliyor reddetmek retden gelmis olsaydi rettetmek olurdu degilmi fistigim :))
Hayır rettetmek olmazdı. Orada ki 't' yumuşayıp 'd' oluyor.