Canım ben de bora öztoprak seni seviyorum şarkısını istiyorum ama onun sözleri hoşgeldin in sözlerinden daha da ayıp kaçıyoo :78: :78: ama ben yine de istiyorum :78:
rafet el roman ömrümün sahibisin sen harika bir şarkı yaklaşık bir sene önce evlendim ilk dans müziğimiz buydu
geçen hafta kız kardeşim evlendi..kimin söylediğini hatırlamıyorum ama sözleri şöyle
hadi kalk gel bul bi bahane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet. bu şarkıyı kendi seslendirdi..
yani önceden kız kardeşim ve erkek kardeşim düet gibi hobi olarak kayıt yapmışlardı bu şarkıyı..çok da güzel olmuştu..kendi düğünündede ilk dans müziği olarak kullandı daha da güzel oldu..şarkıda çok güzel zaten..:))
geçen hafta kız kardeşim evlendi..kimin söylediğini hatırlamıyorum ama sözleri şöyle
hadi kalk gel bul bi bahane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet. bu şarkıyı kendi seslendirdi..
yani önceden kız kardeşim ve erkek kardeşim düet gibi hobi olarak kayıt yapmışlardı bu şarkıyı..çok da güzel olmuştu..kendi düğünündede ilk dans müziği olarak kullandı daha da güzel oldu..şarkıda çok güzel zaten..:))
kayahan 365 gün...mustafa ceceli kutsi biraz demode oldu.yeni şarkılardan bulmak lazım.kimsenin kullanmadığı.
ebru gündeşin beyaz adı şarkısını seçtik biz :)
Eskilerden parçalar bakabilirsin
Benim dans müziğim Esin Engin'den pervane şarkısıydı.
İki düğün olduğu için ilk düğün Esin Engin, ikinci düğünde Zuhal Olcay'dan pervane şarkısı ile dans ettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?