Türkçe ilk dans müziği

poldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.170
778
158
48
Kızlar ilk dans müziğimiz ne olsun. Ben ''Sezen Aksu Hoşgeldin'' istemiştim. Nişanlım gel koynuma gel sözleri var, ayıp olur diyor
Çok klasik herkesin dans ettiği şarkıda istemiyorum, önerileriniz neler acaba

Canım ben de bora öztoprak seni seviyorum şarkısını istiyorum ama onun sözleri hoşgeldin in sözlerinden daha da ayıp kaçıyoo :78: :78: ama ben yine de istiyorum :78:

Canım ben de bora öztoprak seni seviyorum şarkısını istiyorum ama onun sözleri hoşgeldin in sözlerinden daha da ayıp kaçıyoo :78: :78: ama ben yine de istiyorum :78:

Oda güzel evet eski bir şarkı.... ama işte benimki şimdi ayıp der

rafet el roman ömrümün sahibisin sen harika bir şarkı yaklaşık bir sene önce evlendim ilk dans müziğimiz buydu

rafet el roman ömrümün sahibisin sen harika bir şarkı yaklaşık bir sene önce evlendim ilk dans müziğimiz buydu

Bugün dinledim , güzel bir şarkı evet, seçeneklerim arasına onu alacağım. Bakalım nişanlım beğenecek mi? Teşekkürler

geçen hafta kız kardeşim evlendi..kimin söylediğini hatırlamıyorum ama sözleri şöyle
hadi kalk gel bul bi bahane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanet. bu şarkıyı kendi seslendirdi..
yani önceden kız kardeşim ve erkek kardeşim düet gibi hobi olarak kayıt yapmışlardı bu şarkıyı..çok da güzel olmuştu..kendi düğünündede ilk dans müziği olarak kullandı daha da güzel oldu..şarkıda çok güzel zaten..:))

Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta şarkısı dinleyip dinleyip eskitemediğim şarkılardan bence çokta güzel olur sözleri falan :)

şarkının ismi Yonca Lodi - Emanet :)

kayahan 365 gün...mustafa ceceli kutsi biraz demode oldu.yeni şarkılardan bulmak lazım.kimsenin kullanmadığı.

Yonca Lodi ''Emanet'' oda hoş, güzel şarkı. Ne güzel, sesleri güzel demekki, bende ses yokki bunuda ekleyim tercihlerim arasına. Teşekkürler

kayahan 365 gün...mustafa ceceli kutsi biraz demode oldu.yeni şarkılardan bulmak lazım.kimsenin kullanmadığı.

Aynen canım:13: hani herkesin çok kullandığı bir şarkı olmasın istiyorum. Kayahan 365 duymadım, bir dinleyim bakıyım. Teşekkürler

rafet el roman - bnmle evlenirmisin eşim bunu çaldırmıştır süprisss osun die guseldi

Son düzenleme:
Benimde düğünüm eylülde bende ilk dans şarkısını kendim söyleyeceğim ama kimse bilmiyor süpriz olucak söyleyecek şarkı arıyorum kendime :)

canım çelik dilberimde çok güzel şarkı ama benim nişan şarkımda aynısı olduğu için kendime başka şarkı bakıyorum kafam çok karışık ama çelik dileberimi dinle canım

Eskilerden parçalar bakabilirsin
Benim dans müziğim Esin Engin'den pervane şarkısıydı.
İki düğün olduğu için ilk düğün Esin Engin, ikinci düğünde Zuhal Olcay'dan pervane şarkısı ile dans ettik :)

pervane çok güzel bi şarkı bende çok beğeniyorum

canım benim dans müziğim grup gündoğarken'in sen benim şarkılarımsın'dı ama eski versiyonu bir dinle derim...

ebru gündeşin beyaz adlı şarkısı cok güzel yani ben sözlerini ve müziğini cok begeniyorum ama keske ebru gündeşten baska biri daha söyleseydi diye düşünürüm hep o söyleyince daha boyle arabesk kacıyo gibi . pervanede cok güzel bi sarkı ama oda cok kullanlıyor. benim bütün rüyalarım seninle var bide yaşarın oda yabancı sarkıyı türkçe kendi söylemiş onuda bi dinle istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…