şunu söylemeden geçemicem .. sevgili moderatör arkadaşım elif..
malum helikopter kazasında hükümet yerden yere vuruldu siyasetse siyaset konuşuldu..
burda hayatının son günlerinde ciddi anlamda eziyete maruz kalan Türkan Saylan için yazılanlarda ben siyaset göremedim. sadece onu üzmelerine üzüldüğümüzü dile getirdik bu uyarıyı ben şahsen lüzumsuz buldum..
çok üzüldüm, Türkan Saylan siz paha biçilmezsınız,ve sizin inancinızı hep yaşatmaya çalışıyoruz,sizin başladığı işinı hep destek veriyoruz verecez de,gerçekten mühteşem bir insandı,hepimizin başin sağolsun diyorum arkadaşlar,türkan hocaya da mekanı cennet olsun...senağlama( Bu ülkede Türkan Saylan'lar kolay yetişmiyor.......Mekanı cennet olsun.....Türk kadınının aydınlık yüzüydü.......Yaşamı diğerlerine ilham;ölümü de birilerine mesaj verir umarım ki.....
Elif Hanım!
Bu siteyi çok seviyorum ama bazen yanlı olduğunu düşünmüyor değilim, sürekli dini konulara değiniliyor ve siyaset yapılıyor, ama hiç uyarı verilmiyor.. Biz burda saygıdeğer bir insana yapılan haksızlığı kınıyoruz.. Özgürce kimseye ve kimsenin düşünsene saygısızlık etmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?