Şimdi emin olmak için izledim videoyu, benim duyduğum;
-bu nasıl iş ya,hadi gel vur,gel vur vur ,burda da vur hadi
-Abi sus, abi sus bizi de atacaklar içeri
-Nere atacaklar, bura Türkiye'nin toprakları
Senin dediğin gibi burası Türkiye gibi değil ,burada atmazlar demek istemiyor.
Bulunduğu yer (konsolosluk)Türkiye ye ait,burada vuramazlar demek istiyor.
Zaten mantıken senin dediğin gibi demesi saçma değil mi?
Her yerde yazıyor olması doğru anlamına gelmiyor.Bir fıkra var onu anlatayım.Bir adamın Erzurumlu idi galiba, evinin önüne çöp koyuyorlar.Adam yazı yazayım da kimse çöp dökmesin diye duvara yazı yazıyor.Fakat yazıdan sonra daha da çok çöp dökülüyor.Adam'ın yazdığıvalla canım yazdığını hiç anlamadım, bu yorumu da ben getirmedim zaten her yerde yazıyor, onu kopyaladım, gerçek mi diye haber sitedinden videoya baktım, öyle duydum yani
Ben adamı savunmadım.Dediğin gibi adamı tanımıyorum,ama bir yanlış var ,onu düzeltmek istedim.ayrıca zaten adamın böyle söylemesinde sizin için bi sakınca olmamalı sonuçta adam orada yaşıyor ve kuralları biliyor, bilmese polise kafa tutmaz zannımca, yani tanımadığınız bi insanı savunmanız ne kadar mantıklı bilemedim
Her yerde yazıyor olması doğru anlamına gelmiyor.Bir fıkra var onu anlatayım.Bir adamın Erzurumlu idi galiba, evinin önüne çöp koyuyorlar.Adam yazı yazayım da kimse çöp dökmesin diye duvara yazı yazıyor.Fakat yazıdan sonra daha da çok çöp dökülüyor.Adam'ın yazdığı
Buraya çöp dökülüür
Yani hiç buraya çöp dökülür mü demek istiyor ama yazım o anlama çıkıyor.Şive farkı ,konuşma dili farklı olunca farklı anlam çıkabiliyor.
Türkiyenin alanı diyormus guya. Turkiyenin alanindan bakani sinir disi ettiler bunu bilerek o iddia ettikleri seyi soylemesi de abesle istigalayrıca zaten adamın böyle söylemesinde sizin için bi sakınca olmamalı sonuçta adam orada yaşıyor ve kuralları biliyor, bilmese polise kafa tutmaz zannımca, yani tanımadığınız bi insanı savunmanız ne kadar mantıklı bilemedim
Benim yazdığım mesajı sitem olarak algılama lütfen.Ben seni eleştirme amaçlı yazmadım ,düzeltme yapmak istedim.Senin gibi başkaları da aynı anlarsa diye...ayrıca arkadaşlar bana yorumlarımdan dolayı sitem etmenizi de pek anlayamadım benim de burda yorumlarına katılmadığım bi çok arkadaş var ama ben neden bu yorumu yaptın diye kimseye sitem etmek aklımdan geçmez, çünkü herkesin kendi düşüncesi, ve kk siyasette de iki taraftan da ve diğer düşüncelerde olan hiç kimseninde kötü niyetli ya da vatan haini vs vs olduğunu düşünmüyorum, sadece düşünceler farklı bu da gayet normal, en azından benim için gayet normal
keskin hatlarla siyah beyaz olarak ayrılmak zorunda değiliz
Benim yazdığım mesajı sitem olarak algılama lütfen.Ben seni eleştirme amaçlı yazmadım ,düzeltme yapmak istedim.Senin gibi başkaları da aynı anlarsa diye...
Videoda oyle demiyor kivalla canım yazdığını hiç anlamadım, bu yorumu da ben getirmedim zaten her yerde yazıyor, hatta aynı şekilde kopyala yapıştır her yerde çıkar, onu kopyaladım, gerçek mi diye haber sitesinden videoya baktım, öyle duydum yani, artık yıllardır öğrendim haber sitesi kaynaklı olmayan haberlere inanmıyorum, videoda duyduğum ve konuşmanın gidişatına uygun kelimelerde bunlar
Sen müsterih olabiliyorsan, köpekler senden de bir ısırık alabilir demokratik hakkını kullanırkenOnlar eğitimli köpekler, parçalayıp öldürmezler müsterih olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?