Aynen orasi TÜRKİYE degil hollanda iste o yuzden boyle cirkin zalim gaddar skandal hareketler yaptilar dun gece.linkte video var, videoda 19 sn den itibaren üç dört saniyelik enteresan bir dialog var
Yer Rotterdam;
-hadi gel vur, banada vur
-Abi sus ya bizi de atacaklar içeri
-Ne atacaklar lan burası Türkiye mi
Turkiye'de cicek verip, aksam da yemege cikariyorlar degil mi:)Aynen orasi TÜRKİYE degil hollanda iste o yuzden boyle cirkin zalim gaddar skandal hareketler yaptilar dun gece.
Türkiye bizim ülkemiz kötüleyemez kimse.Turkiye'de cicek verip, aksam da yemege cikariyorlar degil mi:)
Kol kırılır yen içinde kalır mı demek oluyor bu?Türkiye bizim ülkemiz kötüleyemez kimse.
Türkiye bizim ülkemiz kötüleyemez kimse.
hahah yani şu vaziyeti mi savunuyosunuz köpeklere yem ettiler bizi. size başka sözüm yok o zamansiz hala ülkemizi eleştirin. onlara aferin.Kotulemek ile elestirmek arasinda fark var, Gercekle ve carpitma arasinda da. Bu arada kasla goz arasinda ulkeyi uzerinize mi yaptilar da, kendinizde "kim ne yapar ya da yapamaz" deme hakkini buluyorsunuz. Oralari baskalarinin ulkesi olarak goruyorsaniz ne isiniz var oralarda, ulkemizin kapilari acik herkese, lutfen cekinmeyin gelirken.
hahah yani şu vaziyeti mi savunuyosunuz köpeklere yem ettiler bizi. size başka sözüm yok o zamansiz hala ülkemizi eleştirin.
'bol keseden sallamayın' gibi sözler kullanamazsınız bana. bu konu hollandadaki olaylar ama ona bile yorum yapınca hemen Türkiye de böyle böyle oluyor amaaaaaaaa. ben burada hollandadaki olaylara yorum yapıyorum sizden de izin alacak değilim. iyi günler.Savunulacak bir sey yok, siddet siddettir ama ulkemiz gulluk gulistanlikmis, duzeltimesi gereken bir suru sey yokmus gibi bol keseden sallamayin lutfen. Turkiye' de siddet olmadigini iddia eden, sonra da kimse ulkeye "burada siddet var" diyemez diyende sizsiniz. Populistligi birakin, gercekle yuzlesin ki, ulkenin daha yasanilabilir, mutlu insanlarin yasadigi bir yer haline getirme enerjisi ve azmi de bulasiniz. Siz siddeti elestirmiyorsunuz, sadece siddetin uygulandigi kitlelere gore tavir aliyorsunuz, o yuzden turkiye'de ki siddet cicek dagitmak gibi geliyor size, hollanda daki ise zalimlik.
'bol keseden sallamayın' gibi sözler kullanamazsınız bana. bu konu hollandadaki olaylar ama ona bile yorum yapınca hemen Türkiye de böyle böyle oluyor amaaaaaaaa. ben burada hollandadaki olaylara yorum yapıyorum sizden de izin alacak değilim. iyi günler.
Hollanda'nın müdahalesi çirkin peki Türkiye sütten çıkmış ak kaşık mı?
Ak kaşık olsa videodaki akp'li burası Türkiye mi diye sormazdı?
En ufak bir protestoda dahi söylenen ülkemizin güzide bir lafı var "yemek yediği ülkenin kabına edersen diye başlayıp ya sev ya terket " diye devam eder hani. Hollandalı sağcı lider açık açık söyledi gidin ve geri gelmeyin dedi.
Hollanda'daki sevgili arkadaşlar ülkemizde demokrasi çok güzel gelsenize .
Sağ dediğiniz gibi dünyanın neresine gidersek gidelim aynı sığlıkta söylemlerle kendini belli ediyor.Vallahi butun ulkelerin sagi ayni kafa, en ufak elestiride sev ya da terk etten, vatan hainine kadar uzanan bir skalada kafani utulemeleri devam eder.Hollanda'li sagci politikaci da istina degil, sag politika bunu gerektiriyor, bol populism,bol laf, az is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?