- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 48
- 29
- Konu Sahibi ImaginePerest42
-
130 civarı şuan.tv+Internet17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı?NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar
81 tl ödüyoruz çok guzel çekiyor ve duzenli17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı?NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar
Ben 64 ödüyorum nasıl oldu bu iş ve bağlatalı bi sene oldu hemen hemen neden herkes fazla ödüyo şaşırdım şimdi17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı?NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar
tv var mı içinde?bir de internet hızınız nedir?Ben 64 ödüyorum nasıl oldu bu iş ve bağlatalı bi sene oldu hemen hemen neden herkes fazla ödüyo şaşırdım şimdi
Tv yok, 16 mbpstv var mı içinde?bir de internet hızınız nedir?
anladım bu yüzden düşük faturanız.ama işinizi görüyorsa sorun yokTv yok, 16 mbps
Görüyo şüküranladım bu yüzden düşük faturanız.ama işinizi görüyorsa sorun yok
Telefonda size 110 dediyseler, itirazda bulunabilirsiniz. Once sikayet var a yazin. Daha sonra musteri hizmetlerini arayip itiraz edin .17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı?NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar
Hangi tür internet ? Fiber , ADSL , mobilnet?anladım bu yüzden düşük faturanız.ama işinizi görüyorsa sorun yok
Bizde geçen sene eve internet aldık sınırlı 50 gb 40 tl ödüyor sanırım eşim. Ilk başlarda korktuk kota dolar kullanamayız diye hiç te öyle olmuyor akşama kadar film izle müzik dinle çokta memnunuz hızı da gayet iyi17 mayısta müşteri hizmetleri aradı işte 24 mbps ten sizi 50 mbps te 120 TL yapalım dedi bende hayır ben öğrenciyim ben evime İnternet alırken 2 seneliğne 100 TL olarak taahhüt yaptım zengin olsam yüksek rakamlarda İnternet paketi seçerdim dedim o zaman size uygun 35 mbps hızda 109. 95 ₺ olsun dedi iyi madem dedim. Önceki faturam 109.25 Di, herneyse kabul ettim modem açtım kapadım anlaştığım hızda başladı 35 mbps hızla iyi güzel... Fatura tarihi geldi telefona bir baktım 114 ₺ iyi kötü ödedim, sonra aklıma geldi Türk Telekom uygumalasından baktım güncel faturaya 119 diyo bu sefer de neden böyle sürekli artıyor yaa başına gelen var mı?NE yapmam lazım müşteri hizmetlerini arasam nolur ortada taahhüt var kabul etmişsiniz der çıkar
Hangi interneti kullanıyorsunuzBizde geçen sene eve internet aldık sınırlı 50 gb 40 tl ödüyor sanırım eşim. Ilk başlarda korktuk kota dolar kullanamayız diye hiç te öyle olmuyor akşama kadar film izle müzik dinle çokta memnunuz hızı da gayet iyi
ben bilmem eşim bilirHangi tür internet ? Fiber , ADSL , mobilnet?
Kaç gayme biliyon amaben bilmem eşim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?