Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Turk telekom da eve gelen fatura bilgisi?
- Konu Sahibi Tugcetug1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
Canım sende örneği varsa atar misin merak ettim.isminizi kapatipyazıyor
- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
maalesef bizim eskiden vardı şimdi yok netten araştır canım onu, hatta faturaya gerek yok netten bakarsın kimle kaç dk konusuldugunaCanım sende örneği varsa atar misin merak ettim.isminizi kapatip
Eve gelen kâğıtta yazmıyor diye okudumda emin olmak.istiyorum canim tsklermaalesef bizim eskiden vardı şimdi yok netten araştır canım onu, hatta faturaya gerek yok netten bakarsın kimle kaç dk konusulduguna
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Eve gelen kâğıtta yazmıyor diye okudumda emin olmak.istiyorum canim tskler
Annemin geliyor detaylı yazmıyordu son baktığımda
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Canım annene sorma ihtimalin var mi acaba.yada kullanan tanıdığın varsa..cevabın icin çok sagol
Sadece fatura bedeli yazıyormuş paket fiyatı ödenen vergiler falan tarzı
- 6 Ekim 2019
- 454
- 789
- 103
Normal fatura canim.Detayli fatura ise eve gelen numara bildigi ve kac dkne ne kadar ucrete konusuldugu yaziyor.ev telefonlarini bilmiyorumda cep telefonlarinda online islemlerden de goruluyor.
türk telekomdan talep edin veriyorlar görüşüln numaraları ve süreleriMerhaba kızlar.turk telekoma eve gelen fatura kağıdında görüşme yapılan numaralar çıkıyor mu? Işte su numarayla su dakika görüşülmüş bu numarayla bu dakika görüşülmüş gibi?faturam cokk fazla geldi kafayı yicem