Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende örneği varsa atar misin merak ettim.isminizi kapatipyazıyor
maalesef bizim eskiden vardı şimdi yok netten araştır canım onu, hatta faturaya gerek yok netten bakarsın kimle kaç dk konusuldugunaCanım sende örneği varsa atar misin merak ettim.isminizi kapatip
Eve gelen kâğıtta yazmıyor diye okudumda emin olmak.istiyorum canim tsklermaalesef bizim eskiden vardı şimdi yok netten araştır canım onu, hatta faturaya gerek yok netten bakarsın kimle kaç dk konusulduguna
Eve gelen kâğıtta yazmıyor diye okudumda emin olmak.istiyorum canim tskler
Canım annene sorma ihtimalin var mi acaba.yada kullanan tanıdığın varsa..cevabın icin çok sagol
Normal fatura canim.Detayli fatura ise eve gelen numara bildigi ve kac dkne ne kadar ucrete konusuldugu yaziyor.ev telefonlarini bilmiyorumda cep telefonlarinda online islemlerden de goruluyor.
türk telekomdan talep edin veriyorlar görüşüln numaraları ve süreleriMerhaba kızlar.turk telekoma eve gelen fatura kağıdında görüşme yapılan numaralar çıkıyor mu? Işte su numarayla su dakika görüşülmüş bu numarayla bu dakika görüşülmüş gibi?faturam cokk fazla geldi kafayı yicem