Türk telekom da çalışmak

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
8.802
25.462
548
31
Türkiye
Arkadaşlar şu sıralar yaptığım işten hiç para kazanmıyorum prim usulü çalışıyorum varsayın belli bir maaşım yok bu gün türk telekom bayi elemanı arıyordu bilginiz var mı çalışma şartları maaş v.s hakkında? Çalışan varsa bilgi verebilir mi nette çok baktım ama bulamadım

Başlığı görünce türk telekomun kendi şirketinde çalışacaksın sandım.Şirketin kendi şartları oldukça iyi ama bayi zaten türk telekom bordrosu değil, şahsi dükkan mantığıyla çalışır.Türk telekom ürünlerini satmak dışında orayla bi bağlantısı olmaz.Belki asgari veya biraz üstünü alırsın sanırım.Şartlarının da pek iyi olduğunu sanmam.

Türk telekom ürünlerini mi satacaksın prim usulü yoksa mesela bayiilerde telefon da satılıyor ya da kasada işlem yapan elemanlar oluyor, ürünleri almak isteyenlerle ilgilenenler oluyor. Hangi işi yapacaksın belli değil. Sabit maaş+ prim mi verecekler? Açıklama yok mu?

Görüşmeden şartları bilemeyecegiz sanırım

Bayi normal fatura ödenen telefon satılan klasik Türk telekom sabit maaş artı prim sgk falan yazıyor ama maaş ve prim hakkında bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…