Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

Bu peeling gibi etki yapıyor herhalde. Yalnız bu arada elleri yıkarken dikkatli olmak lazım. Çünkü gittiğimiz yerlerde, mesela iş yerlerinde filan kullanılan dandik sıvı sabunlar elleri çok kurutuyor. Ben alıp yanımda taşımayı düşünüyorum ama hep üşeniyorum valla:))

ayy çok ılgınç...bende denıycemmm...

hıı evet bunu uyguluyorum arada bir gercekten etkisi oluyor. ellerim daha beyaz ve daha yumusak oluyo hem de anında.

konuyu okuyunca gittim hic üsenmeden kahve pisirdimm..
cok güzel oldu yumusacikk beyazladi birazda..
bi topikte türk kahvesi ve limonun catlaklara ici geldigini okumustum ondanda cildime uygulasmistim cildide yumusacik yapiyor..
tüm vucuda uygulayinca görüntü cok komik oluyorkaydirigubbakcemile3

Gerçekten işe yarıyor mu ya..Çok tereddütte kaldım..fisfisfis

ilk defa duyuyorum çok ilginç bende deniyim..

ben de simdi denedim. hazır kahve icmisken aklıma geldi :) gercekten yumusacık oldu inanamadım. cok tesekkür ederim öneri icin:)

çok değişik miş denicem bende

denicem , selulit icin de iyi geliyormus ama ben normal kaffee nin ki uygulardim artik turk kahvesine geceyim:)) icindeki koffein iyi gelenmis turk kahveside aynidir sanirim

hic kahve icesim yok ama sirf denemek icin birazdan kalkip pisirecem sonucu yazarim

her akşam türk kahvemi içerim ve bunuda yaparım fal için kapatıcağımıza elimize peeling yapmak daha mantıklı:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…