Türk kahvesiyle anında muhteşem ellere kavuşmak ister misiniz?

doremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
2.991
4
116
evet arkadaşlar...
içtiğimiz türk kahvesinin fincanını asla yıkamayın!!!!!
kahvemizi büyük bir keyifle içtikten sonra,
kalan telveyi elinize boşaltın ve güzelce ovuşturun...
bir kaç dakika ovuşturmaya devam edin...
işte bu kadar...
elinizi yıkadığınızda, ellerinizin anında ne kadar yumuşacık olduğuna inanamayacaksınız..
mutlaka deneyin arkadaşlar.
eminim ki çok memnun kalacaksınız ve yapılışı basit olduğundan dolayı hiç zorlanmayacaksınızzzzz...... :))))))))))))))))))

(not: ben bazen yüzümede sürüyorum, yumuşacık oluyor..)

Son düzenleme:
hmm evet ben bunu arkadaşımdanda duymuştum oda yapıodu faydası var cidden tavsite ederim..

hmm evet ben bunu arkadaşımdanda duymuştum oda yapıodu faydası var cidden tavsite ederim..

evet gerçekten bende tavsiye ediyorum..
herkes denesin... yumuşacık oluyor, sanki krem sürmüş gibi..
peeling etkisi yapıyor bence..

Canım şööle güzel bol kahveli bol telveli bi tr kahvesi çekdii
yok canım elime sürmücem onu da nerden çıkardınıs

Teşekkürler doremi:dance: akşam hemen uyguluycam elime + yüzümee

denemek lazım. tavsiyen için teşekkürler canım.

Kahve şeker buna benzer ürünlerin pling etkisi yaptığı bir gerçek .Eller içinse Limon ovuşturmak ve gerçekten içtiğimiz kahvenin telvesi çok işe yarıyor aklıma geldikçe uyguluyorum.Tavsiye derim pling sonrası ise nemlendiricilerinizi asla unutmayın!
Çok tşk ederim bilgi için. a.s.

cok kolaymış uşengec bırı olaraktan :) teşekkur ederım

cnm bence ele sürülmesi mantıklı fakat yüz için bana çok mantıklı gelmedi neden dersen gözenekleri tıkar ve siyah nokta yapar ..........

cnm bence ele sürülmesi mantıklı fakat yüz için bana çok mantıklı gelmedi neden dersen gözenekleri tıkar ve siyah nokta yapar ..........

olabilir belkide sen bilirsin canım, mantıklı düşünüyo olabilirsinn..
benim yeğenim asla yüzüne sürmeden geçmez, haftada bir yada aklına geldikçe ellerine sürerken hemen yüzünede sürer ve yüzü çok pürüzsüz, ben onun kadar sık yapamıyorum mesela, ama bazen mutlaka deniyorum..

ben kahve içemem ama kokusuna bayılıyorum artık birine içirtip telvesine el koyucam demekki...kızlar buğday yağını ve vazelini karıştırıp ellere sürüp bekletin mucizeyi görün kalıcı yumuşaklık yapıyor hele bu mevsimler eller bu kadar kuruyken çok hoşunuza gidecek deneyin.....

Şimdi bu telveyi elimize sürdükten sora falımıza bakarsak el falımı olur kahve falımı fisfisfisfisfisfis

Gözenekleri tıkayacağını sanmıyorum çünkü peeling vazifesi görüyor, ama yine de yüze sürmenizi tavsiye etmem ten rengini koyulaştırıyor diye duymuştum. Evde kolay olsun diyosanız yüzünüzü nemlendirip tuzla ovun, aynı şey. O da peeling görevi görür. Ama el için kahve telvesi hakikaten çok güzel, yumuşacık yapıyor. :1hug:

ben bunu sürekli yaparım,hem plingtir hemde ciltte sanki yağlı bir his bırakır.
diğer bir faydasıda eldeki bütün istenmeyen kokuları alır.bunun içinde evde ucuz türk kahvesi bulunduruyorum,yemek yaptıktan sonra birçay kaşığı kahveyi bir damla suyla ıslatıp ovuşturuyorum,mis gibi oluyor.

Son düzenleme:
ben derya baykaldan duymuştum ama yüze cesaret edemiyorum tıkarsa diye ellerim için ilk fırsatta deniycem sagol a.s.

ben derya baykaldan duymuştum ama yüze cesaret edemiyorum tıkarsa diye ellerim için ilk fırsatta deniycem sagol a.s.

bence tıkamaz canım..
çünkü kahve piştiği için, kahvenin özündeki yağ ortaya çıkıyor ellerini ovuşturdukçaa..
o yağı hissediyosun yanii..
yüzede bir zararı olduğunu düşünmüyorum, hem her zaman yapmıycaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…