Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen :)) sen yer misin peki :))Ahahaa _"falını yiyen insan"_
Hersey beklenir ondan
Fincanı parlatırım evelAllahKahve yapar ve dökerim telvesini yerim..Benim gibi insanların olduğunu bilmek sevindirdi beni :))
Hamileyken özellikle off nasıl aşerirdim :))İçtikten sonra fincanın ağız kısmında olan köpükleri yerim bende yaşasın köpükler
Hamileyken özellikle off nasıl aşerirdim :))
Ay eveet üşenirdim çay kaşığı almaya parmak ne güne duruyor pis miyiz neyiz pisiz ama mutluyuzzAma peh bi güzel olmuyormu krema gibi.Şööööyle parmağınla sıyırcan off
Ay eveet üşenirdim çay kaşığı almaya parmak ne güne duruyor pis miyiz neyiz pisiz ama mutluyuzz
Parmağın aromasıylada birleştiği zaman sadist ruhum ortaya çıktı işteOnun taadı orda ama.O kahve parmakla yenecek o kadar
Protein şart tabisiParmağın aromasıylada birleştiği zaman sadist ruhum ortaya çıktı işte
Protein şart tabisi
Hic yapmadiysan tavsiye etmiyorum :) çünkü bir başlarsan bundan sonra hep yemek istersin. İştahlı iştahlı telveyi yiyen insana da bir ortamda tuhaf bakıyorlar aç mı bu ne der gibi ha yine de yersin o ayrıııKokusuna ve tadına bayılırım ama telveyi yemek pek aklıma gelmemişti. Merakını uyandıran insan modeli :) deneyeceğim.
e şimdi daha çok merak ettim ama olmadı ki :d ben en iyisi kendime gidip kahve yapayımHic yapmadiysan tavsiye etmiyorum :) çünkü bir başlarsan bundan sonra hep yemek istersin. İştahlı iştahlı telveyi yiyen insana da bir ortamda tuhaf bakıyorlar aç mı bu ne der gibi ha yine de yersin o ayrııı
Afiyet olsun o zamann :)))e şimdi daha çok merak ettim ama olmadı ki :d ben en iyisi kendime gidip kahve yapayım
Tadını beğenmesen yüzüne sür. Cilde iyi geldiği söyleniyor :))e şimdi daha çok merak ettim ama olmadı ki :d ben en iyisi kendime gidip kahve yapayım
Evet onu denemişliğim var çokça. :) Gayette doğru söyleniyor iyi geliyor ama telve yeme kısmı sanırım benlik değil. :)Tadını beğenmesen yüzüne sür. Cilde iyi geldiği söyleniyor :))