Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

tamam canım.
bıde şunu sormak istemiştim ben bırısı ıle olup olmayacakmı dıye baktırmak ıstıyorum ama bununla ılgılı olarak bu akşammı kapatmam daha dogru yoksa perşembe akşamımı dıye sormak ıstedim.
bıde su var ben aslında o fıncanı pazartesı kapatmıştımdıya aradan tam 1 hafta geçti bu bı hafta yada 10 günlük süre fala bakılıştan ıtıbarenmı yoksa fincanı kapatmamdan ıtıbarenmı geçmesi gerekiyor.belkı sacma olacak ama merak ettımde.

malencım sımdıden agzına saglık dıyorum yorumlarını merakla beklıyorum

cnm sen yari yoldanmi döndün..yani nisan yada evlilik gibi..SIKINTILARIN var..cok telase memurusun sanki..en ufak bir seye telaslaniyorsun..soguk kanli olmani tavsiye ederim..birseye cok takilmissin,kendinle ilgili,ama rahat ol,endise etmee..2 uzun yolun var,ama sen istersen gideceksin,karar sana bagli..uzun boylu bir erkekle bir is hakkinda konusma yapacaksin.erkegin elinde bir kagit var..ama cok hayirli..bir kadini dislamissiniz,esmer uzun boylu zaten arkasini dönmüs fakat su an hasta..insanlari seviyorsun,ama dengeyi saglaman lazim..herkese esit davrandigin icin,arkandan dönen dolaplari görmüyorsun..kücük bir para var cnm sana..kismetini kendi elinle kimseye verme,cevrende böyle insanlar cok fazla..sana birsey demek istiyorum,senin is hayatin bulundugun yerden uzak bir yerde olacak..ve cok yükseleceksin..yardim melegi gibi birseysin sen yaa..ne kadar güzell..cok göz var ama sende,dikkat et biraz kendine..dileginin icindede biri var sanki,tek kendine tutmamissin..ama olacak cnm..aydinlik icinde ol..opuyorumnanaktan

Kızlar ben falımın resimlerini buraya eklemeye çalıştım ekleyemedim o yüzden ayrı bi konu gibi açtım banada bir iki yorum yaparmısınız rica etsem :))

tatlım banada bakarmısın

cnm ne kadar uzun zaman gecerse o kadar iyi cikar,fal..sen persembe günü koy resimleri ..ben cumaya bakayim..:hulya:

Tatlım çok teşekkür ederim merakla bekliyorum yorumlarını sağolasın :))

tatlım banada bakarmısın

cnm bu ne SIKINTI böyle..yaninda bir erkekle beraber ya senin yada erkegin ailesinden 2 kisiyle bir konusma yapiliyor..ellerinizi havaya kaldirmissiniz,ya birbirinizi sikayet ediyorsunuz yada birseyin hesabinimi veriyorsunuz,anlamadim..öbek öbek olmus yüregin.esmer boyu kisa ama kilolu bir erkekle konusma yapacaksin ama yine huzursuzssun..sana devamli ögütler veren biri var hayatinda..aslinda hayatindada demeyim ailende..bu kadar SIKINTININ nedeni ise bir kisiyle ilgili o kadar sorun haline getirmissinki,kocaman olmus..bunu yapmamani tavsiye ederim..gözün yasli,aglamissin sen..öyle seyler hayal ediyorsunki,tertemiz herkesin istedigi bir yasam,ama bazi problemler var,sarmasik gibi olmus dertlerin..biraz maddi birazda manevi..ama madevi kismi daha agir basiyor..kafana takmamayi ögrenmek zorundasin cnmm..seni beyazlar icinde gördüm ben,cokta hos bir kizsin..denizin dalgasi coktur ama asilarak gecilmeyecek dalga yoktur..biriyle konusmak icin zorluyorlar seni ama sen istemedikce kimseyle konusmaya mecbur degilsin unutma cnm..istemeyen cok fazla,dua et bol bol..kocaman bir yüzük var sana,sen ya nisanlisin yada nisanmi olacaksin,bilemiyorum ama dikkat et derim ben sana..kisi herkesi kendi gibi sanirmis..taviz verme,boyun egme..dilegine gelince sen gönülden istersen olacak..agiz ucuyla degil cnm..cünkü kararsizsin..opuyorumnanaktan

malen kayiplara karistin gene nerdesin kuzummkaydirigubbakcemile3

Geldim abla :kedi:
Ya biraz rahatsizim ondan bakamadim buraya...
Fal sözü verdiklerimde kizacak bana ama inan fincana bakacak,yorum yapacak halim yoktu:umursamaz:....Kizlar beni affedin ya olurmu?..Söz telafi edicem..

Sen nasilsin schatz?Alles in ordnung Abla?

cnm öncelikle gecmis olsun..merak etme ben fallara baktim..hersey yolunda cnm..bir yaramazlik yok sükür..sen nasil oldun cano??

cnm öncelikle gecmis olsun..merak etme ben fallara baktim..hersey yolunda cnm..bir yaramazlik yok sükür..sen nasil oldun cano??

Danke schön Nicht schlecht abla..
Aylik kranklardan benimkisi:):)
Sana attigim msj okudunmu.son gelismeleri yazmistimkaydirigubbakcemile3

benden cok slm söyle..bosyere aglamis,yazik gözünün yasina..sengözlerimebaksanab

benden cok slm söyle..bosyere aglamis,yazik gözünün yasina..sengözlerimebaksanab

A.selam abla cok sükür gelip gecmis simdi gülüyor,sabah konustum amannnn bosver diyor,allah zaten belasini vermis onun diyorkaydirigubbakcemile3

Tatlım çok teşekkür ederim Peki hani beyazlar içinde gördüm dedin ya o ortadaki aydınlığı bende gelinlik gibi gördüm evlilik anlamında mı diyorsun canım ??

Sezen Ablaaaa,
Geçen perşembe ya da cuma tam hatırlamıyorum ama Malencim fal bakmıştı
Ayneeeeeen çıktı.
Ağzına sağlık olsun.
Bu hafta da bana sen bakar mısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…