• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk filmi mi ?

srvgiliykrn esim de bana ayni numarayi cekmisti hayvan herif. agladigim uyuyamadigim darmaduman dolastigim milletten dua dilendigim bir donemdi. ay salak aklima yanayim adam subay oyle bir hastaligi olsa onu orda barindirirlar mi. sevgimi sinamis aciklamasida buydu o zamanlar. bak hirslandim simdi. umarim erkek arkadasin da numara yapiyordur. ama ogrendigin an burnundan fitiiil fitil getir

Ay gercekten cok komik guleyim mi agliyim mi halime bilemedim. Nasil calisiyor bu kafalar inanin anlam veremedim :) sevgimden asla suphe etmedigini uzakta olmama ragmen dibine kadar hissettigini hep soyler aslinda bu sekilde beni denermi bilmiyorum, ama eger boyle bir durum olursa inanin ayagina dolandiririm yaptigini. Cok ayip. Neyse ki siz evlenmissiniz, ve sizi uzaklastirmak icin yapmadigida ortada :) mutluluklar

benim kuzenimde 3 zylık kız arkadaşından saçma bahanelerle ayrılmıştı sebebiyle ağrıları vardı ve doktora gittiler acil ameliyat tümör omurgayı sarmış bir hapşırıkla felç olabilirdi tabi kendisine söylenmedi ama amleyatta dahada vahim olduğu anlaşıldı ve ameliyat sonunda belden aşağısı felç oldu psikolog eşliğinde hastalığı ve tedavisi anlatıldı ki kurtuluşu yoktu o haliyle onu görmesini istemedi kimsenin hayattan elini eteğini çekti birtek ben ve ablamla görüştü hamileydim o zman kızda çok taıkılmamış ayrılmışlar bitmiş 7 ay sonra kaybettik nurlar içinde yarsın mekanı cennet olsun canımın.inşalalh böyle birşey değildir erkek arkadaşınız uslubundan biraz sizi deniyor gibi anladım ama hayatta gerçekten çok farklı şeylerde olabiliyor yorumları okuyunca keşke kuzenimde aids olsaydıda şu an hayatta olsaydı dedim. :KK43:

Izledigim bir kac turk filmine dayanarak bende kurgunun gercek olabilecegine inandim aslinda. Cok uzuldum sizinde basiniza gelmis. Hayatta hersey oluyor bu yuzden kestirip atmakta istemedim nedense karsimdakine inanmak istiyorum. Umarim boyle bir durumla karsi karsiya gelmem :( Allah kuzeninizin mekanini cennet eylesin insallah.

Cinsellik yaşadınız mı bilmiyorum ama cinsel bir sorunu olabilir.Cinsellik olmazsa çocuk da olmaz tabii...
Varikosel olab.ilir.Veya küçüklükten inmemiş testis sorunu olabilir.Aklıma gelenler bunlar.
Başka türlü nerden bilsin çocuğu olmayacağını.

bence sevdiceğin yeni bir aşka yelken açtı ve açık kapı bırakmak istiyor. diğer kapı kapandığında geri dönüp bi yanlış anlaşılma olmuş canım diyebilir. dikkat et :KK43:

Savunuyor gibi de olmak istemiyorum ama guveniyorum bu konuda ona. Olsa bir sekilde bi acik verirdi diye dusunuyorum ama hic bir suphe duymadim simdiye kadar :( tam tersine tamamen herkese herseye kapatti kendini. Ve ben ona beni hayatindan cikartmak iki dakikani alir baska birine asik oldum kafam karisik demen yeterli dedigimde yeminler etti olmadigina, aklina bile gelmedigine dair.

Cinsellik yaşadınız mı bilmiyorum ama cinsel bir sorunu olabilir.Cinsellik olmazsa çocuk da olmaz tabii...
Varikosel olab.ilir.Veya küçüklükten inmemiş testis sorunu olabilir.Aklıma gelenler bunlar.
Başka türlü nerden bilsin çocuğu olmayacağını.

Hayir cinsellik yasamadim bu yuzden bende bu tur bir sorunun olabilecegini dusunuyorum acikcasi. Bir sebeple ogrendi bu durumu ve yedirip bana soylemiyor da olabilir.

AIDS kapmış olabilir.

Çocuğu olmuyor olabilir ama kim bekar hâliyle, ortada bir sebep yokken sperm sayımı yaptırır bilmiyorum.

Üçüncü bir ihtimâl olarak, bahane uyduruyor olabilir.
var canim cok kisi var. Ozellikle agir islerde ugrasan ya da duzenli spor yapan insanlar bunu onemsiyorlar. Esimden dolayi arastirirken okumustum. Nelerle karsilastim
aids oldugunu dusunmuyorum ama cinsel bir sorunu olabilecegini dusunuyorum ben de ya da farzet ki dedigi durum gercek olabilir. Tedavi surecini arastiriyor olabilir. Olur ya bir kaza gecirir. Dogustan gelen bir sikintisi vardir. Bir suru sey olabilir. Uzerine gitmeyip beklemelisin

Bir anda olan birsey basindan beri bu durum vardi basarabilirim sandim ama yapamiyorum dedi. Yani benimle baslarkende boyle bir durum varmis. Yakin zamanda ne yasadigini, doktorluk bir durumunun olup olmadigini bilmiyorum ayri yerlerde yasiyoruz. Bana anlatmadi. Sen hayatimdan cik kimseyide hayatima sokmuycam dedi zaten inanin bilmiyorum. Uyduracak kadar aptal oldugunu sanmiyorum cunku er yada gec yalanin ortaya cikacagini bilmesi lazim, kocaman adam. Ve ben bu teklifini kabul edip tamam hayatindan ciktim yokum dedigimde birakmadi tamam anlatacam birlikte bir cozum yolu buluruz dedi.
Bana fazlasıyla tuhaf bir durum geldi. Kendisi bu meseleyi bu kadar önemli görüyorsa ve çocuğu olmamasının sende derin yaralar açacağını düşünüyorsa 7 aydır aklı neredeydi ? Bu ilişkiyi yürütememe ihtimalini içinde saklayarak seni 7 aydır kullanmış olmadı mı ? Çocuğu olmaması bence bir problem değil, tıp fazlasıyla gelişti olmadı bir bebek evlat edinirsiniz. Ama bunu senden saklayıp 7 ay sonra terkederek meseleyi açması bana dengesiz biri izlenimi verdi. Çocuğu olmaması değil ama dengesiz biri olması emin ol seni fazlasıyla yaralar, geleceğini karartır, benden demesi.

Izledigim bir kac turk filmine dayanarak bende kurgunun gercek olabilecegine inandim aslinda. Cok uzuldum sizinde basiniza gelmis. Hayatta hersey oluyor bu yuzden kestirip atmakta istemedim nedense karsimdakine inanmak istiyorum. Umarim boyle bir durumla karsi karsiya gelmem :KK43: Allah kuzeninizin mekanini cennet eylesin insallah.
amin sağolun Allah kimseye böyle dermansız dert vermesin.umarım şaka yada çok can sıkmayan bir sorundur ve aşarsınız.

Back
X