• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk filmi mi ?

aids olsa evlensek demez zaten evlenemez ki ilişkiye giremez cocuk olmasınıda gectim ilginc valla ne cıkcak acaba
Aids li insanlar da gerekli önlemleri alıp sevişebilir hatta çok büyük bir oranda aids hastası olmayan çocuk sahibi olabilirler. Mesajınızı görünce yazmak istedim. İncir reçeli denen dandik filmden sonra insanların aklı iyice karıştı da. :)

Aids li insanlar da gerekli önlemleri alıp sevişebilir hatta çok büyük bir oranda aids hastası olmayan çocuk sahibi olabilirler. Mesajınızı görünce yazmak istedim. İncir reçeli denen dandik filmden sonra insanların aklı iyice karıştı da. :)
bunu bilmiyordum gercekten:)

Sırf bu yorumu düzeltmek adına yazıcaktım, aklımdan geçenleri birebir yazmışsınız sevindim görünce.

Merhabalar kızlar sorunum erkek arkadaşım .7 aydır çok seviyeli ve yolunda giden bir ilişkim var . Ayrı yerlerde yaşıyoruz ancak bugune kadar bir problem olmadı bu yüzden. Erkek arkadaşımın bana ilgisinin azaldığını hissettiğimde bunu dile getirdim ve bana yalnız kalmak istediğini içinde bulunduğu durumun benimle ilgili olmadığını söyledi.

1 hafta hiç iletişime geçmedik sonra dayanamadım konuştuk ve bana sana başından beri anlatamadığım bir durumun içindeyim tekrar seni üzüyorum benimle mutlu olamazsın üzülmeni istemiyorum hayatımdan çık dedi. Sorunum sebebini sorduğumda sağlığım dedi ve başka birşey sormamı istemedi. Ona beni sevip sevmediğini isteyip istemediğini sorduğumda "sen hayatımda yolunda giden tek şeysin seni çok seviyorum ama sen benimle bu yolda zarar göreceksin nolur defol git hayatımdan de ve beni çıkar hayatından dedi."

Yapmadım çünkü onu çok seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum. Ortada olan durum bizi bitirdi sen mutlu olmanın yollarını ara dedi. Sebebini anlatmadı. Misal olarak "seninle evlensek ve bu evliliğin sana zarar vereceğini bilsen yine de benimle devam edermiydin" dedi bende bana ne gibi zarar verebilir dediğimde farzetki benim çocuk sahibi olma durumum yok napardın dedi. Bende senin ihtimallerini duymak istemiyorum olmayan şeyleri kurmanıda istemiyorum dedim. Sustu haklısın dedi. Canını acıtacak ve onu affetmediğimi ve asla affetmeyeceğimi söylediğim bir mesaj yazdım defalarca aradı tamam anlatacam sebebini anlatacam ama bana bir hafta zaman var dedi. Belkide beklediğim gibi birşey çıkmaz gülerek anlatırım dedi. Her benden vazgeçmediğinde doğru insana aşık olduğuma bir kez daha emin oluyorum, iyi ki hayatımdasın dedi ve sustuk.

Şu an o bir hafta zamanın dolmasını ve bana olup biteni anlatmasını bekliyorum. Aklıma binlerce şey geliyor bir anlam veremiyorum. Sorum şu
Bir erkek sevdiğini bile isteye uzak tutarmı eğer sağlığıyla ilgili bir problem varsa ?

Bu sorun ne olabilir mesela, beni hayatından çıkartacak kadar ?

Fikirlerinize ihtiyacım var, aklınıza gelen şeyleri paylaşın lütfen. Hepinize sevgiler
bunlar artik çok gülünç bahaneler çocuğunun olmamasını bekar biri nasıl ogreniyor. bir hafta içinde cikicak test sonuçları ne olabilir ki ölçüm mu yaptırıyor başka birini bulmuştur kesin

Hastalığı gündeme getirerek uzak kalması mantıklı değil. Hele çocuk sahibi olup olamama konusu hiç mantıklı değil. Yani normal bir insan ancak evlenip çocuk denemesi yapıp başarısız olursa anlar ancak sorun olduğunu. Bu nasıl bir süreç ki bir haftada sonuçlanıyor...

Konuyu takipteyim, merak ettim.

Her benden vazgeçmediğinde doğru insana aşık olduğuma bir kez daha emin oluyorum, iyi ki hayatımdasın dedi ve sustuk

Şu sebebini açıkladığında eğer saçma sapan bir şeyse lütfen dakika beklemeden terkedin. Benden acaba ayrılacak mı yoksa ayrılmayacak mı? diye uyduruk testlerini başkaları üzerinde denesin.

srvgiliykrn esim de bana ayni numarayi cekmisti hayvan herif. agladigim uyuyamadigim darmaduman dolastigim milletten dua dilendigim bir donemdi. ay salak aklima yanayim adam subay oyle bir hastaligi olsa onu orda barindirirlar mi. sevgimi sinamis aciklamasida buydu o zamanlar. bak hirslandim simdi. umarim erkek arkadasin da numara yapiyordur. ama ogrendigin an burnundan fitiiil fitil getir

Sana "defol git hayatımdan" diyen bir adamın seni çok seviyorum demesi inandırıcı gelmedi.

Ayrıca bekar bir adam neden tutup acaba ben kısırmıyım diyerek bir araştırma içine girsin? Gidip ameliyat olmaya kalksın? Ortada bir film var ama Türk filmi midir yoksa Brezilya dizisi midir bilemem.

benim kuzenimde 3 zylık kız arkadaşından saçma bahanelerle ayrılmıştı sebebiyle ağrıları vardı ve doktora gittiler acil ameliyat tümör omurgayı sarmış bir hapşırıkla felç olabilirdi tabi kendisine söylenmedi ama amleyatta dahada vahim olduğu anlaşıldı ve ameliyat sonunda belden aşağısı felç oldu psikolog eşliğinde hastalığı ve tedavisi anlatıldı ki kurtuluşu yoktu o haliyle onu görmesini istemedi kimsenin hayattan elini eteğini çekti birtek ben ve ablamla görüştü hamileydim o zman kızda çok taıkılmamış ayrılmışlar bitmiş 7 ay sonra kaybettik nurlar içinde yarsın mekanı cennet olsun canımın.inşalalh böyle birşey değildir erkek arkadaşınız uslubundan biraz sizi deniyor gibi anladım ama hayatta gerçekten çok farklı şeylerde olabiliyor yorumları okuyunca keşke kuzenimde aids olsaydıda şu an hayatta olsaydı dedim. :(

bence sevdiceğin yeni bir aşka yelken açtı ve açık kapı bırakmak istiyor. diğer kapı kapandığında geri dönüp bi yanlış anlaşılma olmuş canım diyebilir. dikkat et :KK43:

canım tamamen bahane
unutma hiç bir erkek bir kadını düşünmeyecek kadar bencildir . severse ne gurur tanır ne hastalık ne başka bişey bence sıkıstır sosyal medyada hesaplarına bak caktırmadan ne paylasıyor ?

Benim konudan anladığım üzere açık açık ne rahatsızlığı olduğunu söylemiş zaten. Çocuğu olamayacağını öğrenmiş. Aklıma takılan son zamanlarda bir sıkıntı üzerine bir üroloji doktoruna gitti mi ? Nasıl bir anda böyle bir mevzu meydana geldi ? Sizinle çıkmadan önce bilmiyor muydu ? Önceden biliyorsa 7 aydır aklı neredeydi ? Yeni öğrendiyse bu sıkıntılı sürecinden nasıl haberiniz olmadı ? Bütün bunlara ek olarak; çocuğu olmayacak diye sizden ayrılıyorsa kimseylede evlenmeyecek demektir. Buna inanması fazlasıyla güç. Bu durumu sizden ayrılmak için bir bahane olarak öne sürüyor yada ayrılmak için uyduruyor gibi geldi bana.

Merhabalar kızlar sorunum erkek arkadaşım .7 aydır çok seviyeli ve yolunda giden bir ilişkim var . Ayrı yerlerde yaşıyoruz ancak bugune kadar bir problem olmadı bu yüzden. Erkek arkadaşımın bana ilgisinin azaldığını hissettiğimde bunu dile getirdim ve bana yalnız kalmak istediğini içinde bulunduğu durumun benimle ilgili olmadığını söyledi.

1 hafta hiç iletişime geçmedik sonra dayanamadım konuştuk ve bana sana başından beri anlatamadığım bir durumun içindeyim tekrar seni üzüyorum benimle mutlu olamazsın üzülmeni istemiyorum hayatımdan çık dedi. Sorunum sebebini sorduğumda sağlığım dedi ve başka birşey sormamı istemedi. Ona beni sevip sevmediğini isteyip istemediğini sorduğumda "sen hayatımda yolunda giden tek şeysin seni çok seviyorum ama sen benimle bu yolda zarar göreceksin nolur defol git hayatımdan de ve beni çıkar hayatından dedi."

Yapmadım çünkü onu çok seviyorum ve beni çok sevdiğini biliyorum. Ortada olan durum bizi bitirdi sen mutlu olmanın yollarını ara dedi. Sebebini anlatmadı. Misal olarak "seninle evlensek ve bu evliliğin sana zarar vereceğini bilsen yine de benimle devam edermiydin" dedi bende bana ne gibi zarar verebilir dediğimde farzetki benim çocuk sahibi olma durumum yok napardın dedi. Bende senin ihtimallerini duymak istemiyorum olmayan şeyleri kurmanıda istemiyorum dedim. Sustu haklısın dedi. Canını acıtacak ve onu affetmediğimi ve asla affetmeyeceğimi söylediğim bir mesaj yazdım defalarca aradı tamam anlatacam sebebini anlatacam ama bana bir hafta zaman var dedi. Belkide beklediğim gibi birşey çıkmaz gülerek anlatırım dedi. Her benden vazgeçmediğinde doğru insana aşık olduğuma bir kez daha emin oluyorum, iyi ki hayatımdasın dedi ve sustuk.

Şu an o bir hafta zamanın dolmasını ve bana olup biteni anlatmasını bekliyorum. Aklıma binlerce şey geliyor bir anlam veremiyorum. Sorum şu
Bir erkek sevdiğini bile isteye uzak tutarmı eğer sağlığıyla ilgili bir problem varsa ?

Fikirlerinize ihtiyacım var, aklınıza gelen şeyleri paylaşın lütfen. Hepinize sevgiler

heralde biriyle sevişti aids kaptım mı diye bakacak ? ya da başkasına aşık oldu bi hafta onu tavlamaya çalışacak olmazsa sana dönecek ve o klasik yalanı söyleyecek bi hastalığım vardı/çocuğum olmuyodu ona baktırdım neyse iyiymişim sıkıntı yokmuş ha ha ha :KK55:

yani madem bi haftada belli olacak bi olay bi hafta sana çaktırmadan devam etse sonuca göre seni terketse olmuyo muydu? bi hafta beni rahat bırak demenin tiyatro yolu işte...

Her ne sebep olursa olsun,defol git ne demektir.Varsa bir sorunu insan gibi açıklar.Bırak ne hali varsa görsün.

Benim konudan anladığım üzere açık açık ne rahatsızlığı olduğunu söylemiş zaten. Çocuğu olamayacağını öğrenmiş. Aklıma takılan son zamanlarda bir sıkıntı üzerine bir üroloji doktoruna gitti mi ? Nasıl bir anda böyle bir mevzu meydana geldi ? Sizinle çıkmadan önce bilmiyor muydu ? Önceden biliyorsa 7 aydır aklı neredeydi ? Yeni öğrendiyse bu sıkıntılı sürecinden nasıl haberiniz olmadı ? Bütün bunlara ek olarak; çocuğu olmayacak diye sizden ayrılıyorsa kimseylede evlenmeyecek demektir. Buna inanması fazlasıyla güç. Bu durumu sizden ayrılmak için bir bahane olarak öne sürüyor yada ayrılmak için uyduruyor gibi geldi bana.

Bir anda olan birsey basindan beri bu durum vardi basarabilirim sandim ama yapamiyorum dedi. Yani benimle baslarkende boyle bir durum varmis. Yakin zamanda ne yasadigini, doktorluk bir durumunun olup olmadigini bilmiyorum ayri yerlerde yasiyoruz. Bana anlatmadi. Sen hayatimdan cik kimseyide hayatima sokmuycam dedi zaten inanin bilmiyorum. Uyduracak kadar aptal oldugunu sanmiyorum cunku er yada gec yalanin ortaya cikacagini bilmesi lazim, kocaman adam. Ve ben bu teklifini kabul edip tamam hayatindan ciktim yokum dedigimde birakmadi tamam anlatacam birlikte bir cozum yolu buluruz dedi.

canım tamamen bahane
unutma hiç bir erkek bir kadını düşünmeyecek kadar bencildir . severse ne gurur tanır ne hastalık ne başka bişey bence sıkıstır sosyal medyada hesaplarına bak caktırmadan ne paylasıyor ?

Sosyal medya hesaplarinda uzerime alindigim bazi paylasimlar yapiyor aslinda. Onunla konusmadigim sure icerisinde gondermeler, sevdigim fotografini koymalar, dikkatimi cekmek icin hersey. Anlam veremiyorum

Back
X