• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk Erkeklerinin Rus Kızlarını Överken Kullandığı 21 ikna Edicilikten Uzak Klişe

Tamam kardesim tamam:)
Sen sabaha kadar yaz ben gercekleri biliyorum.
Eger Türkiye de okumayan kiz orani Türkiye nufüsünün % 90 i kadar falansa dedigin dogrudur:)
Neyse kusura bakma irkin olabilir ama Avrupa da insanlarin Ruslar hakkindaki genel görüsü bu, sadece bana has degil bu görüs..

Fikrim degismeyecek, onun icin bosverin..
143 buçuk milyon insanın %90ını şahsen tanıyor musunuz? Evlerine tek tek gidip kontrol mü ettiniz pis mi diye? Sokaklarda peşlerine takılıp tükürüyorlar mı diye mi takip ettiniz? Ne işle uğraşıyorlar diye mi araştırdınız? 143 BUÇUK MİLYON insanı tanıdığınız şüphesiz :84: :84: :84: :84: :84: :9: :9: :9:
Ayrıca Avrupa'nın türkler hakkındaki görüşünü de duydunuz mu? Yüzünüze söylenenler dışında? :52: :52: :52: :52:

Tamam kardesim tamam:)
Sen sabaha kadar yaz ben gercekleri biliyorum.
Eger Türkiye de okumayan kiz orani Türkiye nufüsünün % 90 i kadar falansa dedigin dogrudur:)
Neyse kusura bakma irkin olabilir ama Avrupa da insanlarin Ruslar hakkindaki genel görüsü bu, sadece bana has degil bu görüs..

Fikrim degismeyecek, onun icin bosverin..

Not: Ayrica iclerinde 5 sene yasmis olan exmadon dami yanlis görmüs yani:))
Notu sonradan gördüm. Exmadon ne dedi ki? Temizlik anlayışları sıfır dedi. Bu göreceli bir kavram. Exmadonu çağıralım ne demek istediğini soralım? Evleri b.k götürüyor mu demek istemiş sizin gibi, yoksa türkler gibi temizlemesini bilmiyorlar mı demek istedi?

143 buçuk milyon insanın %90ını şahsen tanıyor musunuz? Evlerine tek tek gidip kontrol mü ettiniz pis mi diye? Sokaklarda peşlerine takılıp tükürüyorlar mı diye mi takip ettiniz? Ne işle uğraşıyorlar diye mi araştırdınız? 143 BUÇUK MİLYON insanı tanıdığınız şüphesiz :84: :84: :84: :84: :84: :9: :9: :9:
Ayrıca Avrupa'nın türkler hakkındaki görüşünü de duydunuz mu? Yüzünüze söylenenler dışında? :52: :52: :52: :52:

Siz iyi misiniz?
Yoksa gercekten sinirle birlikte nasil savunacaginizi sasirip mi böylesine anlamsiz aciklammalar yapiyorsunuz?
Bir ülkede herhangi bir konuda genel bir kaniya varmak icin ülkede yasayan insanlara tek tek sormazsiniz?
Yani istatistikler varya hani, hani bir ülkede herhangi bir konu hakkinda bize fikir veren istatistikler heh iste onlar tüm ülke nüfusuna tek tek sorullarak ortaya konmaz.
Az sayida insana bakar ve asagi yukari bir fikir edinirsiniz.
Anladiniz degil mi bunu?
Heh benim " %90 kadari" dememde ki sebep, benim gördüklerime bakarak yürüttügüm bir fikirdir bu nedenle " kadari" diye bir kelime kullandim:)))

Neyse ya gercekten iyi günler:)))))))

Son düzenleme:
Notu sonradan gördüm. Exmadon ne dedi ki? Temizlik anlayışları sıfır dedi. Bu göreceli bir kavram. Exmadonu çağıralım ne demek istediğini soralım? Evleri b.k götürüyor mu demek istemiş sizin gibi, yoksa türkler gibi temizlemesini bilmiyorlar mı demek istedi?

SIFIR ne demek.
Bunu düsünün bulursunuz sonucu:))))

Akıllı insanlar toplumların arasındaki ortak noktaları ararken CAHİLİN biri kalkmıs farkları anlatıyor burda, birde kim bilir kendini cok zeki sanıyor!!!Ayni şey burda cirkin cirkin seyler yazan bayanlar için de gecerlidir, aklınızı başınıza toplayın ve sırf susmamak için konusmayın.
HİÇ kimse bu dunyada bir baskasını parmakla gosterecek ve asagılayacak kadar masum degildir. Bu cagda hala ırkçılıktan bahsediyoruz bunu bir tartısın kendinizce. RUSMUŞ,TURKMUS, insanlıgınızı bilin ilk once(!), doganın size bagısladıgı ozeliklleri tasıyın ilk once sonra vatandaslıga ve ırkcılıga gecersınız!! DİN ve IRK tartısılmaz. Türkiye'de her gun ne vakalarla karsı karsıya geliyorum bir hukukcu olarak haberiniz var mıdır acaba ? Turkieyedeki herkez mi oyledir?! HAYIR (Cocuklar evlendiriliyor-Pedofilik , Cocuklar tecavuz ediliyor,hayvanlar tecavuz ediliyor-sapıklık , kadınlar olduruluyor ve bu durum boyle boyle degil arkadaslar, dunyada bu suclarda ilk 10 ulke arasında yer alıyorus !!)

BU YUZ KIZARTICI SOHBETİ ACAN BİR TURK VE BEN BİR TURK OLARAK KENDİSİNİN ADINA UTANC İÇİNDEYİM !
iNSANLARI SINIFLANDIRMAKTAN VAZGECİN ARTIK!!

Siz iyi misiniz?
Yoksa gercekten sinirle birlikte nasil savunacaginizi sasirip mi böylesine anlamsiz aciklammalar yapiyorsunuz?
Bir ülkede herhangi bir konuda genel bir kaniya varmak icin ülkede yasayan insanlara tek tek sormazsiniz?
Yani istatistikler varya hani, hani bir ülkede herhangi bir konu hakkinda bize fikir veren istatistikler heh iste onlar tüm ülke nüfusuna tek tek sorullarak ortaya konmaz.
Az sayida insana bakar ve asagi yukari bir fikir edinirsiniz.
Anladiniz degil mi bunu?
Heh benim " %90 kadari" dememde ki sebep, benim gördüklerime bakarak yürüttügüm bir fikirdir bu nedenle " kadari" diye bir kelime kullandim:)))

Neyse ya gercekten iyi günler:)))))))
Türkiye'de az sayıda insana bakılıp ülke geneli konusunda istatistikler mi yapılıyor? İlginç gerçekten... :53: :53: :53: :53: :53:
O sizin dediğiniz istatistik şöyle olmasın - 'karşıma çıkan n kadar rus insanın %90ı böyledir' ??
Çünkü benim bildiğim istatistiklerde n kişiye göre gözlem yapılıyorsa, istatistiklerde de n insanın yüzdesi kullanılır, bütün ülkenin değil. Yanlış yargıda bulunmamak adına kendinizi doğru ifade etmelisiniz...

Benim adima utanmayin ya:))
Siz kendi adiniza utanilacak seylerinizden utanin kafi ya gerceeek bak:)

Akıllı insanlar toplumların arasındaki ortak noktaları ararken CAHİLİN biri kalkmıs farkları anlatıyor burda, birde kim bilir kendini cok zeki sanıyor!!!Ayni şey burda cirkin cirkin seyler yazan bayanlar için de gecerlidir, aklınızı başınıza toplayın ve sırf susmamak için konusmayın.
HİÇ kimse bu dunyada bir baskasını parmakla gosterecek ve asagılayacak kadar masum degildir. Bu cagda hala ırkçılıktan bahsediyoruz bunu bir tartısın kendinizce. RUSMUŞ,TURKMUS, insanlıgınızı bilin ilk once(!), doganın size bagısladıgı ozeliklleri tasıyın ilk once sonra vatandaslıga ve ırkcılıga gecersınız!! DİN ve IRK tartısılmaz. Türkiye'de her gun ne vakalarla karsı karsıya geliyorum bir hukukcu olarak haberiniz var mıdır acaba ? Turkieyedeki herkez mi oyledir?! HAYIR (Cocuklar evlendiriliyor-Pedofilik , Cocuklar tecavuz ediliyor,hayvanlar tecavuz ediliyor-sapıklık , kadınlar olduruluyor ve bu durum boyle boyle degil arkadaslar, dunyada bu suclarda ilk 10 ulke arasında yer alıyorus !!)

BU YUZ KIZARTICI SOHBETİ ACAN BİR TURK VE BEN BİR TURK OLARAK KENDİSİNİN ADINA UTANC İÇİNDEYİM !
iNSANLARI SINIFLANDIRMAKTAN VAZGECİN ARTIK!!
Teşekkür ederim arkadaşım. Gerçekten, insanın milleti hakkında çoğunlukla doğru olmayan kötü şeyleri duymak üzücü. İnsan ister istemez tartışmaya giriyor. Kesinlikle haklısınız.

Türkiye'de az sayıda insana bakılıp ülke geneli konusunda istatistikler mi yapılıyor? İlginç gerçekten... :53: :53: :53: :53: :53:
O sizin dediğiniz istatistik şöyle olmasın - 'karşıma çıkan n kadar rus insanın %90ı böyledir' ??
Çünkü benim bildiğim istatistiklerde n kişiye göre gözlem yapılıyorsa, istatistiklerde de n insanın yüzdesi kullanılır, bütün ülkenin değil. Yanlış yargıda bulunmamak adına kendinizi doğru ifade etmelisiniz...

Bak söyle oluyor:)))

aahahahahah resmen kotum ya:)))))
Karsina cikan insana bakiyorsun onu yüz kisiye göre oranliyorsun böylece ortalama buluyorsun kiiiiii ben burda benim görsügüm bir tahmini paylastim temiz Rus kardess:))
Hadi iyi geceler..

Bak söyle oluyor:)))

aahahahahah resmen kotum ya:)))))
Karsina cikan insana bakiyorsun onu yüz kisiye göre oranliyorsun böylece ortalama buluyorsun kiiiiii ben burda benim görsügüm bir tahmini paylastim temiz Rus kardess:))
Hadi iyi geceler..
Bu sizin neden bütün rusları pis ve ahlaksız gördüğünüzü açıklıyor... =) Söyleyecek bir şey kalmadı, konu kapanmıştır. :3:

türk erkekleri ne amaçla bunu türk kızlarına söylüyor ki

gidin rusla çıkın, evlenin o zaman, onları tutan kim ki
:1:

her fırsatta gıcık olduğum "kezban" lafını kullanan erkek grubu sanırım bunlar, bi kendinize bakın oğlum:27::27:

Bence de kapansin artik yni, yoksa exmadon da bende yanlis görmüsüz ama siz dogruyu söyleyen oldunuz.:))
Öyle olsun:))

Weis ayni dusuncede oldugumuzu sanmiyorum. Anlatim tarzinda cok yakisiksiz.
Arada kalmis gibi oldum yazdigima da bin pisman oldum. Aleksandra'nin benim ne demek istedigimi anladigini dusunuyorum.
Ne olursa olsun bu sekilde asagilayici konusman hic hos degil.
Iyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel oldukları inkar edilemez ve şu da unutulmamalı ,güzelllik her kapıyı açıo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Weis ayni dusuncede oldugumuzu sanmiyorum. Anlatim tarzinda cok yakisiksiz.
Arada kalmis gibi oldum yazdigima da bin pisman oldum. Aleksandra'nin benim ne demek istedigimi anladigini dusunuyorum.
Ne olursa olsun bu sekilde asagilayici konusman hic hos degil.
Iyi geceler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Exmadon, siz " temizlik anlayislari SiFIR" derken, benim dedigim gibi " pisler" demek istemediginizi söylüyorsunuz, tamam baska sey söylemek istemissiniz..
Ama ifade tarzimi elestirmek kimsenin vazifesi degil.
Ben nerede nasil bir ifade kullanacagimin ve kullandigimin farkindayim.
Ben, gözüme carpan konular hakkinda elestiri yapar yapmaz " ne o yaran mi var, yada yaranami bastim" tarzi cevap yazan kisiye karsi ancak bu kadar usluplu olabilirim.
Ayrica fikrim degismeyecek, ortalamalari alindiginda kadina, cocuga, insanlara ve cevreye karsi saygisiz ve pisler, istisnalarida kaideyi bozmuyor.
Bu kiside " yaran mi var" tarzi konusarak yanilmadigimi kanitladi!

Exmadon, siz " temizlik anlayislari SiFIR" derken, benim dedigim gibi " pisler" demek istemediginizi söylüyorsunuz, tamam baska sey söylemek istemissiniz..
Ama ifade tarzimi elestirmek kimsenin vazifesi degil.
Ben nerede nasil bir ifade kullanacagimin ve kullandigimin farkindayim.
Ben, gözüme carpan konular hakkinda elestiri yapar yapmaz " ne o yaran mi var, yada yaranami bastim" tarzi cevap yazan kisiye karsi ancak bu kadar usluplu olabilirim.
Ayrica fikrim degismeyecek, ortalamalari alindiginda kadina, cocuga, insanlara ve cevreye karsi saygisiz ve pisler, istisnalarida kaideyi bozmuyor.
Bu kiside " yaran mi var" tarzi konusarak yanilmadigimi kanitladi!

O şekilde cevap verildiyse sana ozaman bir şey diyemem. Haksız bir yargı yaptıysamda özürdilerim.
Ben sadece bir kaç mesaj gördüm ve tepkimi verdim.

Ben de diyorum ki nereden biliyorsunuz? Ömrünüz boyunca Rusya'da yaşadınız, şehir şehir gezdiniz, her türlü insanını gördünüz de mi söylüyorsunuz bunları? Eğer öyleyse şapkamı çıkarayım, benden daha iyi biliyorsunuz benim milletimi.
P.S Ayrıca neden bu kadar sinirlendiniz, anlayamadım. Yaranın üstüne bastım sanki...
Weiss, size 'siz' diye hitap ederken, yazdığım 'yaranın üstüne' ifadesini 'yaran-ın üstüne' olarak değil 'yara-nın üstüne' şeklinde kullandığıma dikkatinizi çekerim. Eğer anlamadıysanız açayım: yara-nın üstüne basmışım gibi konuşuyorsunuz - kurduğum cümlenin anlamı, yani cümle sizin kullandığınız uslübü eleştiriyor. Anlatabiliyor muyum?
Ki, gösterin bana nerede size veya herhangi birine saygısızlık yaptım da 'pis ve saygısız' oluyorum?
Lütfen konuyu uzatmayın, konu sahibi arkadaşımız kavga çıksın diye açmadı topic'i. Saygı, lütfen.

Weiss bu kez senin genel üslubunu beğenmedim açıkçası

Ama benim de genel gözlemlediğim Rus kadınlar dişiliklerini sonuna kadar kullanıyorlar.
Karadeniz de de çok yuva yıkma olayları var ayrıca sanalda da çok var hatta eşine yakalanınca 'senin veremediğini ben veriyorum' tarzı yorumları da var.
Bunu sadece ülkemde gözlemlediğim kadar yorumlayabilirm.

Duyup okuduklarıma gelince
Benim en çok rahatsız olduğum durum vücut güzeliiği adına erkeklerin Türk kızlarına asla veremeyeceği tavizleri onlara vermesi ve Türk kızlarını sonuna kadar aşağılamaları.
Başta ekşi sözluk ve birçok sitede de bunu gördüm.
Aynı durumu bizde k..lık onlarda güler yüzlülük,sıcak kanlılık olarak adlandırmaları gibi.

Burada da Rus kızlardan çok çektiklerini gördum.
Yanında eşi olduğu halde bakan sanalda aldatılan...

Tek sorun bizim erkeklerin ikiyüzlülüğü tabi.
Namus vs gibi kavramları sadece bize özgu olarak görmeleri ve beden güzelliğine aldanmaları

Back