Bizim burda bir pavyon var, söylemesi ayıp. Bekar elemanlar bazen takılıyorlar, eşimin gittiği kahvede muhabbetler dönüyor ruslar filan getirilmiş diye. Pazara giderken gördüm malum şahısları, bir kilo makyaj, sivri topuklar, göbekler dışarıda. Ama inanır mısınız içlerinde bir tane bile rus yokEğer dediğiniz gibiyse kusura bakmayın.Ben Antalya da gördüğüm kesim yüzünden bu izlenime kapıldım.Ne güzellerdi öyle ahım şahım ne de namuslu.E hep böylelerine dek gelince genel izlenime kapılmışımdır bende.
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
En çok şaşırdıklarını anlatayım size, karşıdan karşıya geçerken ışık ne yanarsa yansın arabalar kesinlikle duruyor, yol veriyor. Şehir merkezinde yolun yanındaki duvarlar bile yıkanıyor, temizleniyor. Ama sokakta fazla erkek göremeyince, bunları sabun mu yaptılar yahu dediler =)
Bir paket sigara 1 türk lirasına denk gelirken sürekli birilerinin gelip sigara istemesine de şaşırdılar. Akşam 11den sabah 11e kadar alkol satılmıyor diye 11e 5 kala votkayı alamadıklarına şaşırdılar=) Küçük şişe suyun büyük şişe votkadan daha pahalı olduğuna bir de =)