Ben de diyorum ki nereden biliyorsunuz? Ömrünüz boyunca Rusya'da yaşadınız, şehir şehir gezdiniz, her türlü insanını gördünüz de mi söylüyorsunuz bunları? Eğer öyleyse şapkamı çıkarayım, benden daha iyi biliyorsunuz benim milletimi.Allah askina bana Rus halkini, kadinlarini, kadina verdigi degeri anlattirmayin ya.
Cok yakindan biliyorum ben.
Kadin, cocuk rus erkekler icin birer hictir.
7 Cocuk yaparlar.
Almanya da hele en az 7 yapiyorlar.
Türkler demissinizde, Türkler cocuk yapsa Basbakan yalvaracak seviyeye gelmez cocuk yapin neslimiz tükenecek diye.
Rus erkeklerin kadinlarina verdigi deger SIFIRdir.
Sizin dediginiz o " cinsel hayattta serbestlik" degil, iki kadeh ismarlayin her istedigini yapmak demektir.
Cinsel hayatta Almanlarda dibine kadar serbesttir ama nedense 2 kadeh ismarlayanin sex oyuncagi haline gelmezler..
Ben konusmayayim en iyisi cooookkkk anlatilacak seyler varda bosverin siz..
en yakın arkadaşımın ablasıının yuvası bir ukraynalı tadafından yerle bir oldu. evllilikler çatırdadi.
ha türk erkekleriyle evlenen ve gerçekten namuslu rus kadınlar varmı var.
ve güzellik. gerçekten güzeller. çok çok güzeller. 180 boy sapsarı saç. bebek yüz. müthiş vücut. onlara bakınca insan ,bunlar ne yaratıkmı diyor. ama 30dan sonra çöküyorlar. neden biliyormusunuz. derileri çok narin ve ince. o yüzden çabuk kırışıyorlar. ama türklerin kalındır dersi. o yüzden çabıuk kırışmaz. plastik cerrah ağabeyimden duyduğum şey.
bir barda işletmeci tanıdığımız bu kızların garsonlarla bile tuvalette neler yaptığını anlatmıştı. oda ayrı. ama tabiiki,hepsi bir değil. çoğu erkeğinin geyşası gibi davranıyor evlenince. sadık gerçekten.
sadece türk erkeğpine kızıyorum ben. bakın ruslarla evlilik çok fazla antalyada. ama şu varki o erkek gerçekten türk kızında bakirelik ararken 15 de ilk cinselliğini yaşamışki onlarda bu gayet doğal bir rus kızıyla evlenebiliyor. kısacası türk erkeğinin ikiyüzlülüğü midemi altüst ediyor.
Evliliğini yıktı dediğiniz kadın herhalde adamın başına silah dayayıp benimle olacaksın demedi? Aldatan erkekleri savunmayın lütfen, gidip de karısı varken başkasıyla oluyorsa bu onun da suçu. Evli olmadığını söyleyen, veya boşandığını söyleyen kaç türk erkeği var biliyor musunuz, rus forumlarda milyonlarca hikaye var, adam kandırmış etmiş, sonra ailesi hatta çocukları olduğu ortaya çıkmış diye... Türklerin hepsi bir olmadığı gibi rusların da hepsi bir değil, şöyle olurlar böyle olurlar demek yanlış bence.
Bir de şöyle bir önerme okudum, adam türk gelin alınca mahalle baskısı şu bu oluyor, mini etek giyme millet ne der, şunu yapma millet ne der, böyle davranma millet ne der, bakireymiş değilmiş konuşulur durur. Oysa yabancı gelin alınca ne yapsa yabancı diye yaptıklarını aklayabiliyorsun. Bu yüzden 'şuna bak karısı şöyle' olayı ortadan kalkıyor.
30undan sonra çökme konusuna gelince... Bilemiyorum, bence genetikle alakası var, ırktan çok. Teni ince olan olduğu gibi kalın olan da var Rusya'da. Hepsinin saçı sarı değil ve hepsi uzun boylu renkli gözlü değil. 30undan sonra kendine bakmayıp kırışan da var, kendine bakıp da 60ında bile 30 gösteren de var. Nitekim Türkiye'de de, veya herhangi başka bir ülkede de böyle değil mi? Ruslar şöyleymiş böyleymiş demeyin, onlar başka gezegenden gelmediler, hepsi sizler gibi insanlar.
Ben de diyorum ki nereden biliyorsunuz? Ömrünüz boyunca Rusya'da yaşadınız, şehir şehir gezdiniz, her türlü insanını gördünüz de mi söylüyorsunuz bunları? Eğer öyleyse şapkamı çıkarayım, benden daha iyi biliyorsunuz benim milletimi.
P.S Ayrıca neden bu kadar sinirlendiniz, anlayamadım. Yaranın üstüne bastım sanki...
Kesinlikle katılıyorum, evli olduğunu bile bile ilişki kurmak yanlış. Maalesef bu oluyor ve her iki taraf da suçlu, olan karısına çocuklarına oluyor, çocuklar baba sevgisinden mahrum kalıyor, yazık.size göre öyle... ama genetik denen bir şey var bunu unutmayın. mesela anglo saksonlarında dersi incedir. ve burun amekiyatlarında çok başarılı olur ince deri çünkü.
yıktı derken türk erkeklerini kayırrmıyorum zaten. adamda pisllik bunu yapan 2ci kadında öyle. ama bir şey tek taraflı olmaz
. her 2 tarafta suçlu. ama yıkılan yuvanın suçlusundan biri bu kadındır . diğeride o şerefsiz erkek.evli olduğunu bilerek olan çok kadında var. benim verdiğim örnekte olduğu gibi.
bırakın adam sevgilisinin geçmişte biriyle çıkmasını olay yapıyor . mahalle baskısıyla alakası yok. öpüşmesini bile. kabul edemeyip başına kakıyor kızın. ama gidip rusla evleniyor. evleniyorsan resmen kişiye göre davranıyorsun. bu kadar basit.
sarı saç çoğunlukta. koyuda var elbet. ama çoğu güzel. bunu gözlemlerimle söylüyorum.
Antalya'da kaldım ama yaşamadım hiç. O yüzden Antalya'da şöyle derseniz, diyecek bir şeyim olmaz. Ama rusum, Rusya'da doğup büyüdüm, yıllarca orada yaşadım, halen gidip geliyorum, orada yaşayan arkadaşlarım var. Ve bir türk çıkıp BÜTÜN ruslar böyle diyince insan şok oluyor. Benim yaşadığım yerde gay bir eleman var, yaşını başını almış, bahçesinin otunu biçmeye gelen akli dengesi sallantıda olan saf bir gence tecavüz etti. Geçenlerde kayınvalidem anlatıyordu, akrabasının komşusu küçük bir oğlan çocuğuna tecavüz etmiş aylarca. Tv deki haberler zaten şok. Şimdi ben BÜTÜN türkler gay ve tecavüzcü mü demeliyim? Böyle bir şey olmuş, üstteki arkadaşın söylediği '7 çocuk yapıyorlar'.siz antalyada yaşadınızmı peki.
siz rusmusunuz.
Laf bana geldi sanırım =)Anlamadığım kimileri niye Rusları bu kadar hararetle savunuyor ki?Ben de Antalya da 7 sene yaşadım denizin içinde, şezlongta bile neler yaparlardı gözümüzün önünde.Namus kavramı sıfır maalesef.Ve çok güzel olduklarını düşünmüyorum.Yüzleri çok manasız.Fizikleri evet hoş ama yüz güzelliği yok.
anlıyorum tepkini şimdi..türkçeniz çok güzel.tabii asla herkes aynı değil.Antalya'da kaldım ama yaşamadım hiç. O yüzden Antalya'da şöyle derseniz, diyecek bir şeyim olmaz. Ama rusum, Rusya'da doğup büyüdüm, yıllarca orada yaşadım, halen gidip geliyorum, orada yaşayan arkadaşlarım var. Ve bir türk çıkıp BÜTÜN ruslar böyle diyince insan şok oluyor. Benim yaşadığım yerde gay bir eleman var, yaşını başını almış, bahçesinin otunu biçmeye gelen akli dengesi sallantıda olan saf bir gence tecavüz etti. Geçenlerde kayınvalidem anlatıyordu, akrabasının komşusu küçük bir oğlan çocuğuna tecavüz etmiş aylarca. Tv deki haberler zaten şok. Şimdi ben BÜTÜN türkler gay ve tecavüzcü mü demeliyim? Böyle bir şey olmuş, üstteki arkadaşın söylediği '7 çocuk yapıyorlar'.
Ben de diyorum ki nereden biliyorsunuz? Ömrünüz boyunca Rusya'da yaşadınız, şehir şehir gezdiniz, her türlü insanını gördünüz de mi söylüyorsunuz bunları? Eğer öyleyse şapkamı çıkarayım, benden daha iyi biliyorsunuz benim milletimi.
P.S Ayrıca neden bu kadar sinirlendiniz, anlayamadım. Yaranın üstüne bastım sanki...
Çevreniz Türkiye ise, hiç kendinizi yormayın, söyledim yine söylüyorum, insan yurtdışında başka memleketinde başka. Sizin mantığınıza göre rusun gözünden türklerin nasıl olabileceğini birkaç mesaj üstte yazdım, bkz lütfen. Hiç hoş değil, üstelik gerçekçi de değil, zira Türkiye'deki namus vs kavramından bahsedip duruyorsunuz. Affedersiniz ama, bir kaç or.pu gördünüz diye bütün milleti yargılamak mantık dışı.Evet Rusya nin her memleketini gezmis kadar, her memleketinden Rus var cevremde.
Hemde tahmin edemeyeceginiz kadar coklar.
Yaraya parmak basmak derken:)))
MAlesef hayal kirikligi olacak ama aile boyu Ruslarin büyük bölümünden hazt etmiyoruz:)))
Hea iclerinde insan olanlari yok mu?
Var, onlar eslerine saygililar digerlerine nazaran ama o kadar azlar ki yok denecek kadarlar.
Yani Ruslari, davranislarini, nasil insan olduklarini anlamak icin Rusya ya gidip diyar diyar gezmeye gerek yok.
Evet istisnalari olmakla birlikte genel bir kaniya varabilirsiniz haklarinda.
Kizlar kendilerine iki kadeh ismarlayan ve azcik ilgi gösterenlere kul köle olurlar.
Cünkü cogunlukla insan sinifinda görülmezler.
Görüyorum, iclerindeyim, yasiyorum yani biliyorum:)))
Rus iseniz anlarim kaniniza dokunuyordur ama birde gercekler var.
Sizde öylesiniz demiyorum, belki siz azinlik icindesin izdir ama sizde coook iyi biliyorsunuz cogunlugun nasil oldugunu:))
Teşekkür ederim. Evet, ne yazık ki, özellikle Antalya'da bu tip vakalrın çoğunğunu duyuyorum hep. Zaten şöyle bir şey var, parası olan Avrupa'yı geziyor, tatile adalara gidiyor. Parası çok olmayan da Türkiye ve Mısır'a. Kalmak ucuz, deniz, kum, güneş. Üstelik kimse de tanımıyor, yargılayacak aile komşu tanıdık yok. Zaten çok klas insanlar da Türkiye'ye gelmiyor ki göresiniz. Ancak turistlerden yola çıkarak bir fikir oluşuyor.anlıyorum tepkini şimdi..türkçeniz çok güzel.tabii asla herkes aynı değil.
belkide antalyaya gelen kesim böyle. her millette oluyor böyle tipler maalesef. ama işte o tiplerin bir yerde çok fazla olması maalesef insanların o millete bakış açısını değiştiriyor. yoksa tabiiki türkle evlenip namusuyla yaşayanlarda var onlarada şahidim. çok sıcakkanlılar birkere. avrupalıların soğukluğu yok. hem akdeniz ırkı gibi sıcak hem kuzey ırkı gibi sarışın. güzel bir karma
Çevreniz Türkiye ise, hiç kendinizi yormayın, söyledim yine söylüyorum, insan yurtdışında başka memleketinde başka. Sizin mantığınıza göre rusun gözünden türklerin nasıl olabileceğini birkaç mesaj üstte yazdım, bkz lütfen. Hiç hoş değil, üstelik gerçekçi de değil, zira Türkiye'deki namus vs kavramından bahsedip duruyorsunuz. Affedersiniz ama, bir kaç or.pu gördünüz diye bütün milleti yargılamak mantık dışı.
Soçi'ye bekliyorum. Olimpiyatları kaçırdınız ama temiz parklardan tutun, mafya olmayan, hayat kadını olmayan, zorba olmayan NORMAL insanlara kadar OLAĞAN rusları görebilirsiniz.:)) Cevrem Türkiye de degil:)
Bence sizde kendinizi yormayin hic:)
Eger gercekten Rus iseniz sizde coook iyi biliyorsunuzdur gercekleri.
Istisna yokmu var ama genel bir izlenimde var.
Yani iyi örnekler, bakinca edinilen genel izlenimi yok saydirmiyor:))
Ben size anlatayim biraz:)
Her ailede mafyaya bulasmislik mutlaka vardir.
Dogal yolla ölüm neredeyse yok denecek kadardir.
Dünyada, en fazla dogal olmayan ölüm yasayan milletlerin baslarindadirlar.
Okumak, okul, egitim ömensizdir, rüsvet had safhadadir.
Kadinlar genellikle okusada azimsanmayacak orani hayatini baska yollardan kazanir.
Hayat kadinliginin meslek olmasi icin Rus parlementosuna öneri verilmistir, siz düsünün.
Erkekler kadinlari yok yerine koyarlar.
Kadinlar bu nedenle kendilerine deger verenin kulu kölesi olur.
Cevreye saygilari SIFIR dir.
En temiz parki verin yarim saatte cöplüge cevirirler.
Iletisim yapmak zordur, islerini genelde zorbalikla halletmek isterler.
Uzar gider yani..
Izlenimlerime bakarak sevmedigim bir millettir. Uzak olmak isterim..
Son olarak, bahsettiğiniz izlenimleri bizzat 'olay yerinde' edindiyseniz, taşınmanızı tavsiye ederim. O ne biçim bir taşradır öyle =) Yok, yok, taşrada bile öyle olduğunu sanmıyorum ben:)) Cevrem Türkiye de degil:)
Bence sizde kendinizi yormayin hic:)
Eger gercekten Rus iseniz sizde coook iyi biliyorsunuzdur gercekleri.
Istisna yokmu var ama genel bir izlenimde var.
Yani iyi örnekler, bakinca edinilen genel izlenimi yok saydirmiyor:))
Ben size anlatayim biraz:)
Her ailede mafyaya bulasmislik mutlaka vardir.
Dogal yolla ölüm neredeyse yok denecek kadardir.
Dünyada, en fazla dogal olmayan ölüm yasayan milletlerin baslarindadirlar.
Okumak, okul, egitim ömensizdir, rüsvet had safhadadir.
Kadinlar genellikle okusada azimsanmayacak orani hayatini baska yollardan kazanir.
Hayat kadinliginin meslek olmasi icin Rus parlementosuna öneri verilmistir, siz düsünün.
Erkekler kadinlari yok yerine koyarlar.
Kadinlar bu nedenle kendilerine deger verenin kulu kölesi olur.
Cevreye saygilari SIFIR dir.
En temiz parki verin yarim saatte cöplüge cevirirler.
Iletisim yapmak zordur, islerini genelde zorbalikla halletmek isterler.
Uzar gider yani..
Izlenimlerime bakarak sevmedigim bir millettir. Uzak olmak isterim..
Son olarak, bahsettiğiniz izlenimleri bizzat 'olay yerinde' edindiyseniz, taşınmanızı tavsiye ederim. O ne biçim bir taşradır öyle =) Yok, yok, taşrada bile öyle olduğunu sanmıyorum ben
Eğer dediğiniz gibiyse kusura bakmayın.Ben Antalya da gördüğüm kesim yüzünden bu izlenime kapıldım.Ne güzellerdi öyle ahım şahım ne de namuslu.E hep böylelerine dek gelince genel izlenime kapılmışımdır bende.Teşekkür ederim. Evet, ne yazık ki, özellikle Antalya'da bu tip vakalrın çoğunğunu duyuyorum hep. Zaten şöyle bir şey var, parası olan Avrupa'yı geziyor, tatile adalara gidiyor. Parası çok olmayan da Türkiye ve Mısır'a. Kalmak ucuz, deniz, kum, güneş. Üstelik kimse de tanımıyor, yargılayacak aile komşu tanıdık yok. Zaten çok klas insanlar da Türkiye'ye gelmiyor ki göresiniz. Ancak turistlerden yola çıkarak bir fikir oluşuyor.
Ama evlilik amacıyla kalan da az değil, 18 binin üzerinde rus-türk evliliği mevcut.
Su birikintisinde poz veren hatun ne yapmış öyle
Olabilir. Ben de diyorum ki Soçi'de öyle bir şey yok. Moskova'nın kaldığım yerlerinde öyle bir şey yok. Piter'deki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla da durum o kadar vahim değil. Demek ki BÜTÜN ruslar böyle değil. Hatta çoğunluğu bile öyle değil, size öyleleri geldiyse suç bütün ülkede mi =)=)Neden bu kaar sinir:))
Bakin sizde Türkiye yi elestiriyorsunuz ben birsey diyor muyum?:))
Benim Gördügüm genel Rus profili burdur:)
Ayrica egitim deyip güldürmeyin beni n`olur:)
Simdi bir Rus gitsin yeterli parayi versin istedigi üniversitenin diplomasini alir rüsvetle:)
Hemde birtane degil, 22 yasinda yeterli parayi versin 10 diplomasi bile olur:)))))
Uzatmayalim, dediginiz gibi fikrim degismez..
Ayrica tasrada degilim:)))
Sizin su Avrupayi gezen elit Ruslar varya onlarida cok yakindan tanirim:)
Hatta Avrupa ya her geldiginde ugrayan bir müsterimiz vardi, oldukca elit! ve zengin:))
Ama anlattigim profilden pek bir farki yoktur.
Dili gecmis zaman kullaniyorum, zira öldürüldü..
Prag da arabasi kursunlandi, bir Rus mafyasi tarafindan!
Neyse size iyi forumlar!
Olabilir. Ben de diyorum ki Soçi'de öyle bir şey yok. Moskova'nın kaldığım yerlerinde öyle bir şey yok. Piter'deki arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla da durum o kadar vahim değil. Demek ki BÜTÜN ruslar böyle değil. Hatta çoğunluğu bile öyle değil, size öyleleri geldiyse suç bütün ülkede mi =)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?