Türk Erkeklerinin Rus Kızlarını Överken Kullandığı 21 ikna Edicilikten Uzak Klişe

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Türk Erkeklerinin Rus Kızlarını Överken Kullandığı 21 İkna Edicilikten Uzak Klişe

Daha önce "Türk erkekleri gitsin İtalyan erkekleri gelsin" mitini yerle bir etmiştik. Şimdi sıra geldi "Türk kızları gitsin Rus kızları gelsin" inanışını çökertmeye. Türk erkeklerinin Rus kızları gelsin diye feveran etmelerinin ne kadar temelsiz bir çağrı olduğunu 21 madde ile ispat ediyoruz.

1. Yılda ortalama 0,5 kitap okuyan Türk erkeği "Rus kızları çok okuyor" diye onları övebilir

2. Sevgilisi askılı tişört giydiğinde kavga çıkaran Türk erkeği "Rus kızları çok iyi giyiniyor" diye övgüler düzer

3. Kazara kendisine bakan kıza "kolay kız" damgası yapıştıran Türk erkeği "Rus kızları çok rahat abi" diyebilir

4. Çocuk olduğunda hemen kaynanasının kapısını çalan Türk erkeği "Rus kızında kaynana derdi yok" diye atıp tutabilir

5. Rus kızları sevişebilmek için yanıp tutuşuyordur...

6. "Türk kızları bakımsız, Rus kızları öyle mi?" diyen türk erkeğinin bakımdan anladığı sabah sıktığı sahte parfümüdür

7. Rus kızında övdüğü davranışların Rus kızından değil de Rusya'da kendisi gibi erkeklerin bulunmamasından kaynaklandığını anlamaz

8. "Rus kızlarının sevdikleri için her şeyi yaptığını" iddia eden erkekler, uğruna her şeyin yapılacağı erkek olmaktan alabildiğine uzaktır

9. Rus kızlarını övmek için öne sürdükleri 20 argümandan asgari 15'i seks ile ilgilidir

10. Rus kızlarının hepsinin İnternette gördükleri kızlar gibi olduğu ön kabulunden yola çıkarlar

11. Rus kızlarının erken çöktüğünü bir türlü kabullenmek istemezler

12. Rus kızlarını elde etmek için 40 takla atarlar, ancak bunu hiç olmamış gibi kabul ederler

13. 160 cm boyundaki bir erkek, "Rus kızları uzun boylu" diye onları övmekten geri durmaz

14. Hayatında sadece bir Rus kızı ile tanışmış olan Türk erkeği bu kızdan yola çıkarak genelleme yapmaktan kaçınmaz

15. Duygusallık anlayışı sevgililer gününde son anda aldığı gül olan Türk erkeği Rus kızının duygusallığını öve öve bitiremez

16. Rus kızını Rus kızı yapan gerçeğin kültür olduğunu kavrayamazlar

17. Rus kızının çok rahat, anlayışlı, bakımlı, vb. olduğunu söyleyen Türk erkeği bir Rus kızıyla birlikte olmaya başlayınca ilk olarak onun bu yönlerini törpülemeye çalışır

18. Askerden mümkün olduğunca kaçabilmek için üniversite okuyan Türk erkeğinin Rus kızlarının eğitimini övmesi yine hiç şaşırtıcı değildir

19. Kız arkadaşına ilk sorduğu soru "benden önce kimse oldu mu?" olan Türk erkeği, Rus kızının rahatlığını yere göğe sığdıramaz

20. Çalışıyor diye öldürülen, darp edilen Türk kızını, "oysa Rus kızlarının eli ekmek tutuyor" diye eleştirmekte bir beis görmez

21. Ve son olarak Türk erkelerinin alayı 'babyface' olduğu için dünyalar güzeli Rus kızlarını hak etmektedirler

Bonus: Evet, Rus erkeklerinin hepsi alkolik ve Rus kızları dünyada nam salmış Türk erkeklerinin resmen üzerine atlıyor...

Bonus 2: Aslında ortalamayı aldığında Türk kızının daha güzel olduğu söylenebilir

Son düzenleme:
Ve son olarak Türk erkelerinin alayı 'babyface' olduğu için dünyalar güzeli Rus kızlarını hak etmektedirler

Bu maddeye yıkıldım.

Yorum yapasım var daha ama kantarın topuzu kaçacak.

3. Kazara kendisine bakan kıza "kolay kız" damgası yapıştıran Türk erkeği "Rus kızları çok rahat abi" diyebilir
çifte standart o kadar fazla ki..

Rus yapınca övgü aynısını Türk kızı yapınca ağıza alınmayacaklar etiketler .... ben bu iki yüzlülüğe yorum yaparsam moderetör arkadaşlardan uzun süreli tatil alırım ....
Saçlarımı sarı yapmak için tepemin yanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasam iyidi yada genetik olarak şöyle bi on cm daha bahşedilseydi hiç fena olmazdı ama Türk olarak Türkiyede doğmuş olmayı bunların hiç birine değişmem

ben alanyada barbıenın erkek arkadaşı ken'in can bulmuş halını gördüm..

rus kızı neymış..

Keşke Türk erkekleri Rus kızlarına aşık olsa, Rus kızlarıda Türk erkeklerine boynuzu taksa. Len yoksa senin boynuzun mu çıktı desek.

Sonra çekirdek çıtlatıp seyretsek

Hepsine güldüm:)
Snirim ülkemizde ki Türk erkeklerinin "Rus kizi abi" diye bahsettikleri, yilda bir kez tatil bölgelerinde gördükleri oluyor:)
Birde hep ayni ortamda yasasalar yada yasayanlardan dinleseler:)
Evet Rus kizlarinin cogu eglenceye ciktigi zaman cok rahattir, iki kadeh ismarlayin ne isterseniz yapar.
Cünkü kendi erkeleri tarafindan bir esya olarak görülürler.
Ben cok sahit olmusumdur bu duruma.
Bizde kadina verilen degerin 100 de 1 ini vermezler Rus erkekler kadinlarina.
Yani siz düsünün durumu.
Hele burada kadinlarini kulucka makinasi gibi kullaniyorlar.
Bir Rus ailenin en az 5 cocugu vardir, 8 cocugu olanda az degildir.
Tanidigim bir Rus kadinin 5 cocugu vardi 2 si özürlü, baktim yine hamile " neden bir cocuk daha istedin, senin cocuklarin hele extra ilgiye muhtac zor olmayacak mi" dedigim de " yoo, esim cok istiyor, bende istiyorum" dedi.
Esime anlattim öyle sinirliyim ki esim gülümsedi.
Megerse adamlar cocuk parasi icin yapiyormus.
Türk olarak söylemiyorum ama Türk kizina mundar diyorsa Türk erkegi, kolayca iki kadehle isi halledemedigi icindir yani uzanamadigi icindir.
Kolayca uzandiklari makbulse alsin onlarin olsun:)

Son düzenleme:
Su birikintisinde poz veren hatun ne yapmış öyle

çifte standart o kadar fazla ki..

Yalnız ortalama yüz erkekleri pek ilgilendirmez başka yerlerle ilgilendiklleri için

Ahah, bunu yazana sormak istiyorum;
1- Hayatınızda kaç tane rus erkek tanıdınız da HEPSİ alkolik diyorsunuz?
2- Türk kızlarının daha güzel veya daha çirkin olduğu ortalamayı nereden aldınız? İstatistiklerin olduğu makale linki lütfen?
3- Rusların erken çöktüğünü nereden çıkardınız? Bunu kanıtlayan resim makale istatistik linki varsa yapıştırın lütfen?
Türk erkekleri için söylenen bütün maddelere katılıyorum, ancak bunların sadece güney bölgelerine gelen turistlere asılan 'götürdüğüm kar' mantığıyla düşünen erkekler için geçerli olduğunu düşünüyorum. Türkiye'de çok efendi ve dürüst insanlar da var. Bütün milleti sadece bir kaç mensubuna bakarak yargılamak çok yanlış.

O bahsettiğiniz şey her ülkenin taşra bölgelerinde var zaten. Sanki Türkiye'de yok mu? Benim mahallemde bile 2 bayanın 10ar çocuğu var. Hele Almanya'da para için çocuk yapan kaç aile var. Kadınını kuluçka olarak gören nice türk erkeği var, 'otur oturduğun yerde' ve 'kadınlığını bil' laflarını hatırladınız mı? Eğlenceye gelince, evet, Türkiye'deki gibi seks tabusu olmadığı için herkes rahattır. İki kadeh için sevişmiyorlar, sevişmek istedikleri için sevişiyorlar. Türkiye'de olsa yargılanır, ayıp denir. Ama orda da bu böyle. Ve inanın 25 yaşında olup da bakireyseniz ezik damgasını yersiniz. Size göre yanlış, orada normal.
Size şehir merkezinde yaşamış birisi olarak söyleyeyim, o bahsettiğiniz şekilde yaşayanını görmedim. Herkesin 1, en fazla 2 çocuğu var. Boşanmış çok, bayanlar elinde birer çocuk dolaşıyorlar. Alkol, kültürün bir parçası olduğu için sınırı aşan çok, alkolik çok. Bayanların hemöen hemen hepsi çalışıyor, çalışmayıp evde oturana sıkça 'asalak' damgası yapıştırılır. Ve de öyle hergün bir başkasıyla öıkıp yatan da az. Aynı Türkiye'deki gibi, çıkarlar, cinsel hayatları olur, ilişki yürürse evlenirler, yürümezse ayrılırlar, bu kadar basit.

evet rus kızları gençken güzeldirler. bu onların kültürleriyle ilgili değildir. Genetik yapıları gereğidir. Fakat yaşlanınca fıçı gibi olurlar. Çünkü çok içki içerler. ayrıca bu 21 özelliğin sanırım sadece bir kaç tanesi gerçek, diğerleri abartı olmuş. Ayrıca Rusyada erkekler kadınlara çok fazla değer vermezler. Onun içindir ki Rus kızları bir Türkle evlenmeyi bir Rusla evlenmeye tercih ederler. Cevap çok basit, Çünkü siz Türkler kadınlara, Ruslardan daha çok değer veriyorsunuz. Bu bilgiler çok yakınımda bulunan bir Rus gelin ve onun kardeşinden alınmıştır arkadaşlar.

Ayni ortamda yasadigim ve cok yakinda sayisiz örneklerine sahit oldugum seyleri siz benden iyi mi biliyorsunuz yani:)))
Ok tamam siz iyi biliyorsunuz:)))

Ayni ortamda yasadigim ve cok yakinda sayisiz örneklerine sahit oldugum seyleri siz benden iyi mi biliyorsunuz yani:)))
Ok tamam siz iyi biliyorsunuz:)))
Hangi şehirde yaşadığınızı söyler misiniz lütfen? Mesela ben Soçiliyim, hiç bahsettiğiniz şeyleri görmedim.

antalyada yaşadım yıllarca. nelere sahit oldum ve duydum bilemezsiniz. ne yuvaların dağıldığını bilirim
Antalya başka, Rusya başka. Artık eskisi kadar olmasa da para kazanmaya gelen hayat kadını veya zor ve yorucu hayatın stresini esmer türk erkekleriyle atmaya gelen rus bayan çok Antalya'da. İnanın, turist başka, kendi memleketinde başkadır. Almanya'daki türkler gibi.

en yakın arkadaşımın ablasıının yuvası bir ukraynalı tadafından yerle bir oldu. evllilikler çatırdadi.
ha türk erkekleriyle evlenen ve gerçekten namuslu rus kadınlar varmı var.
ve güzellik. gerçekten güzeller. çok çok güzeller. 180 boy sapsarı saç. bebek yüz. müthiş vücut. onlara bakınca insan ,bunlar ne yaratıkmı diyor. ama 30dan sonra çöküyorlar. neden biliyormusunuz. derileri çok narin ve ince. o yüzden çabuk kırışıyorlar. ama türklerin kalındır dersi. o yüzden çabıuk kırışmaz. plastik cerrah ağabeyimden duyduğum şey.
bir barda işletmeci tanıdığımız bu kızların garsonlarla bile tuvalette neler yaptığını anlatmıştı. oda ayrı. ama tabiiki,hepsi bir değil. çoğu erkeğinin geyşası gibi davranıyor evlenince. sadık gerçekten.
sadece türk erkeğpine kızıyorum ben. bakın ruslarla evlilik çok fazla antalyada. ama şu varki o erkek gerçekten türk kızında bakirelik ararken 15 de ilk cinselliğini yaşamışki onlarda bu gayet doğal bir rus kızıyla evlenebiliyor. kısacası türk erkeğinin ikiyüzlülüğü midemi altüst ediyor.

Son düzenleme:
Hangi şehirde yaşadığınızı söyler misiniz lütfen? Mesela ben Soçiliyim, hiç bahsettiğiniz şeyleri görmedim.

Allah askina bana Rus halkini, kadinlarini, kadina verdigi degeri anlattirmayin ya.
Cok yakindan biliyorum ben.
Kadin, cocuk rus erkekler icin birer hictir.
7 Cocuk yaparlar.
Almanya da hele en az 7 yapiyorlar.
Türkler demissinizde, Türkler cocuk yapsa Basbakan yalvaracak seviyeye gelmez cocuk yapin neslimiz tükenecek diye.
Rus erkeklerin kadinlarina verdigi deger SIFIRdir.
Sizin dediginiz o " cinsel hayattta serbestlik" degil, iki kadeh ismarlayin her istedigini yapmak demektir.
Cinsel hayatta Almanlarda dibine kadar serbesttir ama nedense 2 kadeh ismarlayanin sex oyuncagi haline gelmezler..
Ben konusmayayim en iyisi cooookkkk anlatilacak seyler varda bosverin siz..

Evliliğini yıktı dediğiniz kadın herhalde adamın başına silah dayayıp benimle olacaksın demedi? Aldatan erkekleri savunmayın lütfen, gidip de karısı varken başkasıyla oluyorsa bu onun da suçu. Evli olmadığını söyleyen, veya boşandığını söyleyen kaç türk erkeği var biliyor musunuz, rus forumlarda milyonlarca hikaye var, adam kandırmış etmiş, sonra ailesi hatta çocukları olduğu ortaya çıkmış diye... Türklerin hepsi bir olmadığı gibi rusların da hepsi bir değil, şöyle olurlar böyle olurlar demek yanlış bence.
Bir de şöyle bir önerme okudum, adam türk gelin alınca mahalle baskısı şu bu oluyor, mini etek giyme millet ne der, şunu yapma millet ne der, böyle davranma millet ne der, bakireymiş değilmiş konuşulur durur. Oysa yabancı gelin alınca ne yapsa yabancı diye yaptıklarını aklayabiliyorsun. Bu yüzden 'şuna bak karısı şöyle' olayı ortadan kalkıyor.
30undan sonra çökme konusuna gelince... Bilemiyorum, bence genetikle alakası var, ırktan çok. Teni ince olan olduğu gibi kalın olan da var Rusya'da. Hepsinin saçı sarı değil ve hepsi uzun boylu renkli gözlü değil. 30undan sonra kendine bakmayıp kırışan da var, kendine bakıp da 60ında bile 30 gösteren de var. Nitekim Türkiye'de de, veya herhangi başka bir ülkede de böyle değil mi? Ruslar şöyleymiş böyleymiş demeyin, onlar başka gezegenden gelmediler, hepsi sizler gibi insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…