• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk diye bir ırk yok !!!!!!

jeanneCdarc

my little warrior.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.837
1.977
398
Türk diye bir ırk yok, o yüzden birçok avrupa üniversitesinde Türkoloji bölümü var. oldu...
bunlar adamı zorla tarihçi, Türkolog yapacaklar...

ve dünyada kendi ırkını milliyetini, milletini bu kadar aşağılayan yok sayan başka bir iktidar var mıdır cidden merak ediyorum...

'Trk diye bir rk yok' | GAZETE VATAN

Türk diye bir ırk yok, o yüzden birçok avrupa üniversitesinde Türkoloji bölümü var. oldu...
bunlar adamı zorla tarihçi, Türkolog yapacaklar...

ve dünyada kendi ırkını milliyetini, milletini bu kadar aşağılayan yok sayan başka bir iktidar var mıdır cidden merak ediyorum...

'Trk diye bir rk yok' | GAZETE VATAN

bırak yok saysınlar! :27::27:

Türk diye bi ırk yokmuşta biz neymişiz, arap mı, arap olsak ne sevinirlerdi ama
:37:

e bizim ırkımız neymiş ozaman? nereliymişiz,mozambikli mi?

off bu amcaya çok güldüm ben :51:

tüm dünyada ki Türklerden kendi kendini yok etmeye çalışan bir Türk ırkı topluluğu olduğumuz kesinde...:27::27:

1463165_548362898590652_399195259_n.jpg

Mesaj açık...

Şimdilik imralıdakini çıkaramıyoruz çok üzgünüz, ama bakın kendimizi yok sayabiliriz...

Bu söylemlerle yaranmak istedikleri kesimlere yaranabilirler, seçimlere kadar idare edebilirler tabi...

bunlar söyleyenlerin çoğu gerçekten Türk değil zaten...

geldiğim yeri araştırdım az biraz, soyumda sopumda elbet karışıklık vardır belki de yoktur ki dünyada safkan olan ırk kalmış mıdır bilmem..ama hiç bir zaman ben Türk müyüm diye sormadım kendime elbette Türküm...

haha, ne ironik bizde Türk yokken, şu anda avrupada yaşayan her 3 insandan 1 tanesinin Cengizhan'ın genlerini taşıdığı söylenir...

Bir de cidden Türklüğünü bu kadar yadsıyan tek Türk topluluğuyuz sanırım..

Ben Milliyetçi yönü ağır basan bir insan değildim eskiden
böyle tipler çıktı çıkalı Milliyetçi yönüm kendini göstermeye başladı,hem de fazlasıyla
"... asıllıyım ama Türk'üm" demek neden ağır gelir insanlara anlamam
Irkçı biri değilim asla yapmadığım bir şey en yakın arkadaşlarım arasında kökeni farklı olan bir sürü insan var
Ben Atatürk Milliyetçisiyim (Atatürk milliyetçiliği, 1924 Anayasası'nın 88. maddesinde ve Atatürk İlkelerinde de belirtilmiş olan, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin, ulus tanımını dil, kültür ve siyasi birliktelik değerlerine dayandıran milliyetperverlik anlayışıdır.)
Belki benim de atalarım başka coğrafyalardan göç etti Türkiye'ye yüzyıllar önce belki ben de farklı bir kökendenim ama ben Türkiye'de doğdum, büyüdüm, yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim.
Benim kimliğimde T.C. ibresi var Ben TÜRK'üm gururla söylüyorum.
Gururla Ben TÜRK'üm diyemeyen bundan utanan varsa bir zahmet ülkeyi terk etsin lütfen...

Ben Milliyetçi yönü ağır basan bir insan değildim eskiden
böyle tipler çıktı çıkalı Milliyetçi yönüm kendini göstermeye başladı,hem de fazlasıyla
"... asıllıyım ama Türk'üm" demek neden ağır gelir insanlara anlamam
Irkçı biri değilim asla yapmadığım bir şey en yakın arkadaşlarım arasında kökeni farklı olan bir sürü insan var
Ben Atatürk Milliyetçisiyim (Atatürk milliyetçiliği, 1924 Anayasası'nın 88. maddesinde ve Atatürk İlkelerinde de belirtilmiş olan, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin, ulus tanımını dil, kültür ve siyasi birliktelik değerlerine dayandıran milliyetperverlik anlayışıdır.)
Belki benim de atalarım başka coğrafyalardan göç etti Türkiye'ye yüzyıllar önce belki ben de farklı bir kökendenim ama ben Türkiye'de doğdum, büyüdüm, yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim.
Benim kimliğimde T.C. ibresi var Ben TÜRK'üm gururla söylüyorum.
Gururla Ben TÜRK'üm diyemeyen bundan utanan varsa bir zahmet ülkeyi terk etsin lütfen...

"ben milliyetçi yönü ağır basan bir insan değildim eskiden" :)) aynı şeyi düşündüm yazıyı okuyunca..ben Vatanımı, milletimi, milliyetimi, severim

Son düzenleme:
"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir."

İmralidaki pisligi cikarmak icin bahane arayip duruyorlar zaten. Ben Türk Dili Edb bölümünü bitirdim yüksek lisans da yaptim Diplomamda Türkolog unvanim var. Türk irki yokmus da ben ne okudum o zaman!!!

Böyle adamları gördükçe Mustafa Topaloğlu'nu daha bi fazla seviyorum...:31::31:

Allah akıl fikir versin ...:37:

Benim adım Bilge tıpkı dedim Bilge Kağan gibi.Ben Türk'üm.En gurur duyduğum yanım.Birilerine yaranacam diye bunu inkar ederek alçalamam . Ve fakat onları inkar etmyerek yüceltirim

Son düzenleme:
Araştırmadan okumadan konuşan cahil adamlar bunlar.Amaç belli TC kalksın önce, sonra andımız ,ardından Türk diye bir ırk yok de.Araştırmış sanki gidip Orta Asya ya kadar karar vermiş.Türk oğlu Türk genci şu seçim zamanı size atsın tokadını da görün ırkımızın güzelliklerini.Biraz daha yazarsam yiyeceğim banı susuyorum...

TÜRK MİLLETİ TÜRK MİLLETİ
AŞK İLE SEV MİLLİYETİ
KAHRET VATAN DÜŞMANINI
ÇEKSİN O MELUN ZİLLETİ

uğruna destanlar yazılan türk ırkı yok mu.....
e o zaman ben marstan mı geldim:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Back