Türk dili ve edebiyatı

Sadece osmanlıca olsa güzel ama daha bir sürü dil varmışşşş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baktim netten.Ogretmenlik olarak sadece marmara,gazi,necmettin erbakan,dicle,balikesir ve bi kac ozel unide var.Balikesir universitesini yazabilirsin.Ts 2 puanin kac ? Balikesir 428le almis sanirim gecen yil.

kızlar bu bölümü tercih etmek istiyorum ama hangi şehir sececeğim konusunda kararsızım yardımcı olur musunuz sıralamamın altındakı şehirler;
manisa,ısparta,düzce,afyon,uşak,karabük,çankırı,çorum???

çiçegi burnunda bi bölüm mezunu olarak sakın yazma derim. yakın arkadaşımda edebiyat okuyodu ve cok agırdı lisede gördügün o eglenceli konular yok yani

üniversiteyi bırakma nedenim.. Anadolu lisesinden sonra kafama takıp tde okumaya karar verme gbi bi hata yaptım.
lisedeki gibi olacak sandım sanırım. bu bölümü okuyordum. ama o osmanlıca yok muuu....
dersler çooook ağır. çok çalışkan biri olmama rağmen, geleceğimi harcamama neden olan bölümdür bu..

ben 1 sınıfı btirdim açıktan okuyorum bebekten dolayı hiç bakmadan girdim sınavlara konuları bile bilmiyordum....ona rağmen birkaç dersim kaldı...siz yüzyüze eğitimle ve çalışmayla yapabilirsiniz zorluk yok bence çalışırsan...sonu için umutluyum umarım bi baltaya sap oluruz

Ben en iyisi adalet okuyayım ordan da hukuğa geçebilirim inşallah..

Hadi ya üzüldüm senin adına.. Şimdi ne yapacaksın peki?

İnşallah..

Onla ilgili hiç bilgim yok canım nasıl bir bölüm ki?

Hemen hemen edebiyatin aynisi gibi fakat lehce goruyoruz.Mesela ben 1.siniftayken lehce olarak azeri kazak tatar ozbek goruyodum.2.sinifa gectigimde ana bilim dallarina ayrildik isteyen istedigini seçti. Ben Azeri-Turkmen'i secmistim.Bu dalda uzmanlasiyosun.Ayrica edebiyattan daha avantajli bir bolum bence.Yine edebiyat dersleri osmanlica falanda var edebiyatta oldugu gibi.Is olanaklarini arastirabilirsin.Formasyon alarak edebiyat ogretmeni olunabiliyor.Arastir derim hem kiril harfleri falan baya eglenceli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…