- 26 Mart 2014
- 87
- 1
- 18
- Konu Sahibi secretfelicity
-
Osmanlıca öğrenmen gerekecek Edebiyat okursan ki oldukça zordur Osmanlıca.
Bir ara epey ilerlemiştim Osmanlıca'da, tabi şimdi hiç bir şey hatırlamıyorum. :)
Formasyon konusu devamlı değişiklik gösteriyor. Kaldırılıyor, tekrar geçerli sayılıyor falan.
Bir de Edebiyat Öğretmenliği okuyanların her zaman önceliği var.
Tüm bunlara rağmen okunmaya değer bir bölüm ama.
Osmanlıca öğrenmen gerekecek Edebiyat okursan ki oldukça zordur Osmanlıca.
Bir ara epey ilerlemiştim Osmanlıca'da, tabi şimdi hiç bir şey hatırlamıyorum. :)
Formasyon konusu devamlı değişiklik gösteriyor. Kaldırılıyor, tekrar geçerli sayılıyor falan.
Bir de Edebiyat Öğretmenliği okuyanların her zaman önceliği var.
Tüm bunlara rağmen okunmaya değer bir bölüm ama.
Sadece osmanlıca olsa güzel ama daha bir sürü dil varmışşşş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sadece osmanlıca olsa güzel ama daha bir sürü dil varmışşşş
Emin misin? Sadece Osmanlıca diye biliyorum ben.
Baktim netten.Ogretmenlik olarak sadece marmara,gazi,necmettin erbakan,dicle,balikesir ve bi kac ozel unide var.Balikesir universitesini yazabilirsin.Ts 2 puanin kac ? Balikesir 428le almis sanirim gecen yil.
Yukarıda bi arkadaş yazmış canım bak :)
Benim 378 malesef
Türk dili ve edebiyatı bölümü okuyan var mı? Bölüm için zor deniliyo ama her bölümün zorluğu var elbette. Mezun olduktan sonra formasyon almak kolay mı? Bu bölümü okuyup da öğretmen olan var mı? Bilgisi olanlar ilgilenirse çok sevinirim :)
Gördüm. :) Bence onlar Osmanlıca gibi detaylı bir şeklilde öğretilmiyordur. Ağırlık Osmanlıca'da.
çiçegi burnunda bi bölüm mezunu olarak sakın yazma derim. yakın arkadaşımda edebiyat okuyodu ve cok agırdı lisede gördügün o eglenceli konular yok yani
üniversiteyi bırakma nedenim.. Anadolu lisesinden sonra kafama takıp tde okumaya karar verme gbi bi hata yaptım.
lisedeki gibi olacak sandım sanırım. bu bölümü okuyordum. ama o osmanlıca yok muuu....
dersler çooook ağır. çok çalışkan biri olmama rağmen, geleceğimi harcamama neden olan bölümdür bu..
ben 1 sınıfı btirdim açıktan okuyorum bebekten dolayı hiç bakmadan girdim sınavlara konuları bile bilmiyordum....ona rağmen birkaç dersim kaldı...siz yüzyüze eğitimle ve çalışmayla yapabilirsiniz zorluk yok bence çalışırsan...sonu için umutluyum umarım bi baltaya sap oluruz
Cagdas turk lehceleri ve edebiyatlari (ÇTLE) neden düşünmuyorsun?
Onla ilgili hiç bilgim yok canım nasıl bir bölüm ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?